Dud.ek 2 040 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Widze, że gry już droższe niż sama konsola... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SpacierShark123 1 474 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Trochę grania na dłuższy weekend no i nareszcie udało mi się dorwać Simpsonów do kolekcji. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zakupy pod znakiem staroci i pierdół. eShop umarł, ale (3)DS jeszcze u mnie żywy. Dead or Alive Dimensions kompletnie nie planowałem, ale przed zamknięciem eShopu pobrałem demko i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, jak ta gra wygląda i działa (~60fps). Po lekturze kilku recenzji stwierdziłem, że się zaopatrzę do niezobowiązującej zabawy, tym bardziej, że to ponoć jakiś recap kilku pierwszych odsłon serii. Kombinacje ciosów nie są jakieś skomplikowane w przeciwieństwie do Tekkena czy SF, więc tym bardziej konsolki chyba nie zmaltretuję. No ale niestety musiałem obniżyć standardy i zadowolić się wersją niemiecką. Już pół biedy znienawidzony przeze mnie język na okładce, ale tych przerośniętych znaczków USK nie cierpię. Gra na szczęście po angielsku i ogromny plus za możliwość wyboru japońskich głosów. Rhythm Paradise również niestety z fhansuską okładką, ale sama gra po angielsku, nówka w folii za 30zł, to się skusiłem, pomimo tego, że mam już wersję japońską oraz Megamix na 3DS. Fajna seria do zabicia czasu. Lego Battles Warcraft - w pewnym sensie hidden gem. Gra to nic innego, jak klon Warcrafta w stylu lego. Sterowanie, założenia rozgrywki, a nawet budynki i jednostki zaczerpnięte z klasyka Blizzarda. Gra nie jest żadnym hitem, ale jest naprawdę fajnie wykonana i przemyślana, szczególnie jak na platformę docelową. Sześć grywalnych frakcji z różnych "epok" (średniowiecze, piraci, kosmos), bohaterowie, sekrety, znajdźki, kampania, free battle, a nawet multiplayer. Gra ciekawostka także z tego względu, że to chyba jeden z nielicznych prawdziwych RTS na konsole przenośne - w dodatku na platformę, która się do tego nadaje. Sterowanie to miks stylusa i przycisków i sprawdza się to wyjątkowo dobrze. Zaraz po zakupie ukończyłem kilka misji i niewykluczone, że będę grał częściej, bo fajnie się gra. Metal Gear Survive... *cough*, no cóż... Mogłem dać dychę za wysyłkę innego zakupu, a mogłem dać dwie dychy i mieć grę w pudełku... I tak wyszło. Niemniej jednak pisałem kilkukrotnie, że gra tragiczna nie jest. Zmęczyłem ją na PC więc nie sądzę, żebym chciał ją powtarzać na konsoli, ale kto wie? Może najdzie mnie kiedyś jeszcze ochota. Aczkolwiek prędzej Konami wyłączy serwery, które i tak chyba działają już dłużej, niż wiele osób przypuszczało. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pattro 181 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Po udanej walce o zdrowie, po prawie roku wracam do uzupełniania kolekcji. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 W PE pisali, że solidne jrpg jak na gierke na licencji, trafiła się nówka w dobrej cenie to wziąłem, bo nakład mały i niedługo skończy jak attack on titan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W dniu 7.04.2023 o 13:42, aux napisał: @Wredny pytałeś kiedyś czemu biore gierki na PS4. Odpowiedź jest prosta, nie mam PS5 i cały czas gram na PS4 gdzie mam jakieś 100 zaległych gierek Ale wiesz, że PS5 jest kompatybilnie wsteczne z "czwórką"? I właśnie na niej mógłbyś już nadrabiać te zaległości (często podbite technicznie, z szybszymi loadingami), że już o kupowaniu współczesnych produkcji nie wspomnę - przynajmniej tu mógłbyś się powstrzymać, skoro z jakichś względów (nie wnikam) nadal nie możesz sobie pozwolić na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W dniu 7.04.2023 o 15:28, SpacierShark123 napisał: Trochę grania na dłuższy weekend no i nareszcie udało mi się dorwać Simpsonów do kolekcji. Ile dales za tytany? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brolin 328 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Resident i Fatal Frame, którymi nie zdążyłem się pochwalić: No i Scars Above z promki: 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 15 godzin temu, Mejm napisał: Ile dales za tytany? 30e i to była najniższa cena jaką znalazłem , ta gra strasznie trzyma cene z niewiadomych przyczyn. Ale jako fan AOT liczę że będzie dobre granie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 820 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 079 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Po raz kolejny udało się skorzystać z "LRG dla spóźnialskich" czyli zakupy w VGP. Contra z czystego sentymentu a Castlelvania.... wstyd się przyznać ale nigdy nie ograłem. Na Switcha trzy hiciory oraz The house of the dead, co do którego jakości jestem sceptycznie nastawiony ale kupiła mnie wspaniała okładka oraz cena tak niska, że zamawiając produkt miałem poczucie okradania właściciela sklepu o nazwie Perfect Blue. Mam nadzieję, że chłop będzie miał co do garnka włożyć... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 A ja polecam House of The Dead, nie jest to tak dobra wersja jak na Saturna ale gra się bardzo przyjemnie. Jeden z typów gry do którego się wraca co jakiś czas, oczywiście jak ktoś lubi celowniczki. Jednak jest to mocno tani Remake 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Euro dowiozło i Media dowiozło: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 W końcu udało się dorwać. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Długo marzyłem o tej książce i przyszła z obitym rogiem 1 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 No to zwrocik Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 16 minut temu, Plugawy napisał: No to zwrocik Chciałem wymienic, ale obawiam sie, że dostane jeszcze bardziej rozjebana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 17 minut temu, Shen napisał: Chciałem wymienic, ale obawiam sie, że dostane jeszcze bardziej rozjebana. Skąd brałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Skąd brałeś? amazon, najlepsza cena i darmowa wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ile dałeś? Bo obecnie widzę 200zł. Tymczasem u wydawcy z uwzględnieniem transportu i podatku wychodzi około 220zł. A oni wysyłają paczkę kurierem DPD tak bezpiecznie zapakowaną (pudło, gąbki na każdy róg itp.), że nie ma prawa nic się uszkodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Amazon to najgorsze miejsce do brania książek, na których jakości nam zależy. W przypadku Bitmap Books lepiej brać bezpośrednio od nich, bo ich zabezpieczenie do transportu jest pancerne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Gry z amazona to samo, elektronikę pakują jeszcze spoko a całą resztę to xde. Gry i filmy z rozwalonymi opakowaniami. Z amazona i euro się nie zamawia, nie umią pakować Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Shen napisał: amazon, najlepsza cena i darmowa wysyłka Japoński czy gdzieś bliżej? W US/DE/UK książki miałem jak psu z gardła i reklamować można jak najbardziej. Z KKW byłem w szoku jak wszystko zadbane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Chyba mnie poebauo. Miałem kupić tylko stateczek (za który zresztą musiałem trochę przepłacić, bo nie załapałem się na cebulacką cenę i ogólnie dostępność jest bardzo słaba), a wyszło, że dokupiłem przy okazji drugiego znicza. Niektórzy w KWŚ kupują czerwone Ferrari albo inne Porsze i zarywają nastoletnie lolitki, a ja kupiłem gierkę dla dzieci. Na dodatek drugo tako samo. No prawie, ale wiadomo ocb. Mam nadzieję, że wschody i zachody słońca przy połowach uzasadnią mój wybryk Do tego zabezpieczenie, żeby można było odpowiedzialnie smyrać ów nabytek i nie narażać na niespodziewane zrządzenia losu No i na koniec Kazuya, który dołącza do Sefirota i wspólnie strzec będą nowej zdobyczy. A tak serio, to nie wiem po co mi drugi Switch, ale w sumie raz się żyje. Do tego, ekranu OLED w żadnej postaci jeszcze nie posiadam/łem, więc czas jest chyba najwyższy zapoznać się z "nowinką technologiczną" 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. Przedstawiać nie trzeba. Calisto raz jeszcze. Tym razem w wersji na Series X. Na Burzę. Bedzie ogrywane w Rytmie Wojny. Pikselowy Akumiasty. @Suavek za cynk. 25 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi