Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 580 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 kwietnia 2023 mam nadzieję że nie zostanę zdrowym wariatem 20 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 279 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 kwietnia 2023 Jakieś tam drobne zakupy Switchowe + owieczki, które miałem też brać na Switchunia no ale koorwa mać, 30 fps w bardzo skillowym twin-stick indorze. Mogli chociaż dać tryb performance jak w Enter the Gungeon i obniżyć cienie czy cokolwiek. Wziąłbym na XSX ale nie ma w pudle a to jest bardzo fajne wydanie z artbooczkiem. 11 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 101 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 kwietnia 2023 Udało się dorwać w normalnej cenie. Ten artbook za 40 zł to sztos. trochę prasy, dotarła też wreszcie książka C-64. No i mały dodatek do PC. 16 1 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 15 kwietnia 2023 Opublikowano 15 kwietnia 2023 Za 115zł żal było nie wziąć, zobaczymy czym sie tak jarają streamerzy 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 339 Opublikowano 15 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 kwietnia 2023 19 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 870 Opublikowano 17 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 kwietnia 2023 Kolejna gierka Indy do ogrania po Dredge 11 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 kwietnia 2023 Opublikowano 18 kwietnia 2023 Nie mogę się doczekać d00pska Lady Dimitrescu. Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Switchowe goty 2023 Dawać jeszcze dwojke i trojke 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 580 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2023 10 Cytuj
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Mój najnowszy nabytek. 2 1 1 Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Myślałem że naramiennik z klawiaturą, to byłoby coś. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 144 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2023 Jest i u mnie ta naprawdę ogromna maszyna. Gabaryt robi wrażenie. I jak pachnie... 10 7 Cytuj
SebaSan1981 3 630 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Legasy Hogwartu. Można powiedzieć w końcu! Troszkę późno ale ostatni miesiąc miałem zajebany robotą plus urlop że jakiekolwiek zakupy growe odeszły na dalszy plan. No ale jest, będzie ogrywany wspólnie z kobitą bo oboje jesteśmy fanami HP. Czas zatem wystrugać rożdżkę z prącia jednorożca i ku przygodzie! 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 638 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 kwietnia 2023 Jakiś czas temu ulepszyłem sobie drugą brzydrzszą sztukę GameBoya Classic. Teraz czas przyszedł na Advanca. Biały zostaje w pudełku jako oryginalny komplet a drugi który mialem bardziej ściorany dostał nowy ekran i obudowę. Teraz najbardziej ergonomiczny GameBoy jest kompletny 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 101 Opublikowano 20 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 kwietnia 2023 Kolejne zakupy na Switcha, tytuły trochę mniej znane ale dalej bardzo dobre. Pocky & Rocky, nigdy nie grałem w żadną część ale rozgrywka nawiązuje do 16 bitów. Zresztą oprawa też, a ja uwielbiam gierki z tego okresu. Kaze natomiast często pojawia się kiedy pisze się o hidden gems, warto się przekonać. Ninja Saviors to z kolei chodzona nawalanka do tego również w pixel art. Dobra gierka w tych klimatach to dla mnie zakup obowiązkowy. No i ostatni tytuł to Luckys Tale. Kupiłem przy okazji, skusił mnie gameplay. 11 2 Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 22:02, Suavek napisał: Ile dałeś? Bo obecnie widzę 200zł. Tymczasem u wydawcy z uwzględnieniem transportu i podatku wychodzi około 220zł. A oni wysyłają paczkę kurierem DPD tak bezpiecznie zapakowaną (pudło, gąbki na każdy róg itp.), że nie ma prawa nic się uszkodzić. No szacunek za pakowanie 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SpacierShark123 1 510 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 kwietnia 2023 Nareszcie udało mi się za fajne pieniądze nabyć snes-a mini i od paru dni ogrywam mocno Chrono Trigger ( pierwsze podejście ) , do tego uzupełniłem trochę kolekcje i w sumie za wyszło mi że za darmo dostałem Castlevanie na nds . No i na promce wpadł Saints row ze względu na to że mocno siadły mi poprzednie części ale tutaj po 5 minutach mam już tego łajna dość. 16 3 Cytuj
GearsUp 279 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 2 minuty temu, SpacierShark123 napisał: Nareszcie udało mi się za fajne pieniądze nabyć snes-a mini i od paru dni ogrywam mocno Chrono Trigger ( pierwsze podejście ) , do tego uzupełniłem trochę kolekcje i w sumie za wyszło mi że za darmo dostałem Castlevanie na nds . No i na promce wpadł Saints row ze względu na to że mocno siadły mi poprzednie części ale tutaj po 5 minutach mam już tego łajna dość. Na SNES mini nie ma Chrono Triggera. Chyba, że dogrywałeś sobie do niego soft i romy. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 5 minut temu, GearsUp napisał: Na SNES mini nie ma Chrono Triggera. Chyba, że dogrywałeś sobie do niego soft i romy. Dograłem swoje rom-y (minutka roboty) , mimo posiadania wersji NDS chciałem sprawdzić spolszczoną wersje SNES. Wybrane gry przed nintendo kompletnie mi nie siadają , więc wleciały jeszcze platformery pokroju Earthworm jim i Tiny toon. 1 Cytuj
GearsUp 279 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 (edytowane) Chyba najlepsza maszynka na dzień dzisiejszy do ogrywania starszych gierek z NESa i SNESa. Padziochy sztos i minimalny input lag. No i kompletna cisza. W NES mini za krótkie kabelki mają te pady. Jakbym wiedział jakie to ceny dzisiaj ma to kupiłbym kilka sztuk Edytowane 21 kwietnia 2023 przez GearsUp Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 5 minut temu, GearsUp napisał: Chyba najlepsza maszynka na dzień dzisiejszy do ogrywania starszych gierek z NESa i SNESa. Padziochy sztos i minimalny input lag. No i kompletna cisza. W NES mini za krótkie kabelki mają te pady. Jakbym wiedział jakie to ceny dzisiaj ma to kupiłbym kilka sztuk Jedyne czego mi brakuje to sleep mode jak w nowoczesnych konsolach. Bym mógł odpalić giereczke od momentu w którym skończyłem jednym guzikiem ale to błachostka , jako że nigdy nie miałem snes-a to naprawde fajnie się sprawdza te giereczki. No i tak jak nes potrafi straszyć graficznie to tutaj do dzisiaj ślicznie to wygląda. Cytuj
GearsUp 279 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 1 minutę temu, SpacierShark123 napisał: Jedyne czego mi brakuje to sleep mode jak w nowoczesnych konsolach. Bym mógł odpalić giereczke od momentu w którym skończyłem jednym guzikiem ale to błachostka , jako że nigdy nie miałem snes-a to naprawde fajnie się sprawdza te giereczki. No i tak jak nes potrafi straszyć graficznie to tutaj do dzisiaj ślicznie to wygląda. No tak ale sejwować można w każdym momencie. Ja dla lepszej wczutki nigdy nie robię w takich grach save w środku planszy tylko zawsze np na początku lvla żeby było jakieś wyzwanie 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Opublikowano 21 kwietnia 2023 2 minuty temu, GearsUp napisał: No tak ale sejwować można w każdym momencie. Ja dla lepszej wczutki nigdy nie robię w takich grach save w środku planszy tylko zawsze np na początku lvla żeby było jakieś wyzwanie No ja podobnie zapisuje grę bezpośrednio w grze , nie przemawia do mnie opcja resetu i zrobienia save state . Boli też że niemogę zrobić resetu z kanapy a muszę podchodzić cały czas do konsolki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 21 kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 kwietnia 2023 10 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi