Opublikowano 23 czerwca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki ładny, że nie mogłem się powstrzymać mimo że średnio mnie grzeje ten Starfield.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamo, mamo chce diablo! Mamy już diablo w domu. Diablo w domu: 30dychy plus wysyłka olx. Pierwszy zakup z tego portalu i wszystko gładko poszło wkurwia tylko naklejka, ale można zdjąć.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Poradniczek do Zeldy doszedł.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy fajnale, a u mnie Alieny
Opublikowano 23 czerwca 20231 r 23 minuty temu, Wredny napisał: Wszyscy fajnale, a u mnie Alieny Oddaj mi obydwie, ale wersje na ps4 poproszę.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r 41 minut temu, Wredny napisał: Wszyscy fajnale, a u mnie Alieny Jest gdzieś fajna cena ?
Opublikowano 24 czerwca 20231 r 1 minutę temu, Arkady napisał: @iluck85 @GearsUp gdzie ten poradnik kupiliście i za ile? W Gamefinity ale już wyprzedany, 148 ziko w pre-orderze
Opublikowano 24 czerwca 20231 r Allegro 179zl. Na Amazon tak samo ale wybrałem Allegro, bo widziałem na forum jak takie rzeczy wysyłają.
Opublikowano 25 czerwca 20231 r W koncu czuje sie spelniony jako gracz. Brakowalo mi Switcha jak zadnej innej konsoli w zyciu. Ciesze sie ze w koncu jest u mnie
Opublikowano 26 czerwca 20231 r W dniu 24.06.2023 o 15:46, czapa napisał: Zakupy u konkurencji i game and watch do kolekcji Dwie podkladki z plyta dodaja do tego reprintu? Te czerwone to chyba z expo?
Opublikowano 26 czerwca 20231 r W dniu 24.06.2023 o 15:46, czapa napisał: Zakupy u konkurencji i game and watch do kolekcji jakosc lepsza niz skany wydrukowane w "reedycji PE"? Godzinę temu, Mejm napisał: Te czerwone to chyba z expo? te czerwone kupisz osobno
Opublikowano 26 czerwca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. miałem nie brać tej zeldy ale się złamałem po recenzji Zagrajnika, ależ to jest sztosiwo gier takiego kalibru jest na świecie może z 10, a octopath II wziąłem skoro mam jedynkę
Opublikowano 27 czerwca 20231 r W dniu 26.06.2023 o 10:53, grzybiarz napisał: jakosc lepsza niz skany wydrukowane w "reedycji PE"? te czerwone kupisz osobno Tak te czerwone to wziąłem osobno żeby dostawa była smart. Nie wiem czy to przypadek czy nie, ale dodali mi te dwie czarne podkładki (do pisma miała byc chyba jedna? jedna była luzem w kopercie a druga w srodku w piśmie, może nie ogarneli i dali 2). Jakość papieru lepsza niż w reedycji PE, okładka jest bardzo gruba, pojedyncze strony też są na całkiem dobrym papierze. Natomiast zawartość na podobnym poziomie. Widać ze to chyba skany, czasem jest lepiej a czasem gorzej. A jeśli chodzi o merytorykę to jednak PE bije to na głowę, przekartkowałem tylko i nie ma za bardzo czego tam czytać... Edytowane 27 czerwca 20231 r przez czapa