GearsUp 129 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Dwie gierki z białymi okładeczkami i podobno spoko event z uniwersum pajęczaka. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Jako fan 4-ki jestem podjarany, na przenosniaku gra sie pewnie jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _Red_ 11 990 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Dawać mi te fetch kłesty. edit @Shen Ty wuju, jedyny temat gdzie mozna łatwo sobie kupić plusy, a ty mi znowu klauna dajesz za 289 PLNów Już Ci nigdy nie powiem jak będą koks-budynie w biedrze w promo. 11 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Dlaczego taka brzydka ta okładka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 452 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Kodzik na allegro za 50zł był do wykorzystania, więc też przez te forumkowe spusty się skusiłem Dziwne te chocobosy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolos28 282 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Przyszedł czas wymiany soundbara na te cacka.Od piątku odkrywam dźwięki w grach na nowo.. Wiedziałem, że te głośniki zagrają sporo lepiej od soundbara ale nie spodziewałem się aż tak wielkiej różnicy! Kolumny są dość duże, 46cmx26cmx32cmTeraz rozglądam się za jakimiś standami, póki co stoją na krzesłach. 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Do czego je podpinasz, jeżeli można? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 To są kolumny aktywne, więc tylko optykiem do telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Okey. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 10 godzin temu, Kolos28 napisał: To są kolumny aktywne, więc tylko optykiem do telewizora. Nie wiem jaki masz TV, ale może dałoby radę połączyć je z TV po bluetooth. Wtedy dźwięk z PS5 też powinien iść po bluetooth, mimo, że sama konsola nie wspiera takiej opcji. Jak coś to daj znać jak to chula i jaka jest jakość dźwięku, bo sam jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 No mógłbym podłączyć po bluetooth, tymbardziej, że w głośnikach to wersja 5.1 z aptx, ale po optyku dźwięk będzie lepszy. Mam je dopiero od piątku, kolumny są już troszkę wygrzane i dźwięk stał się jeszcze lepszy. Dźwięk jak dla mnie jest rewelacyjny. 3 drożne kolumny, a w nich membrany niskotonowe 8" spokojnie nagłośnią spory salon. Bassu im nie brakuje, jest miękki i nie zagłusza środka ani góry. Można podbić bassy i treble ale moim zdaniem super to wszystko gra na domyślnie ustawionych pokrętłach. Można podpiąć suba ale podbijając bass na maksa w głośnikach, dosłownie czuć głębię bassu oraz bębnów nawet na niskiej głośności. Nie wyobrażam sobie dudnić dodatkowo subem ale wiadomo, są też tacy maniacy.Jeśli chodzi o muzykę to żaden soundbar nie ma szans, to jest po prostu inny wymiar słuchania muzyki, szeroka scena, wyraźne stereo, słychać każdy instrument, a do tego świetna dynamika i rytmika. Vocal też na swoim miejscu i jest świetnie osadzony.Pomimo , że to zestaw stereo 2.0 (z możliwością upgrade o suba) to w filmach czy grach odkrywam dźwięki na nowo. Ostanio oglądałem uncharted na HBO max i była scena z helikopterami, kurcze przelatywanie z prawej na lewą stronę było obłędne. Pozycjonowanie również świetne, słychać było jak helikopter wisi nad głową bohatera. Dialogi są wyraźne i trzymają się środka sceny, mam na myśli lektora.Do tej pory miałem Samsung Soundbar Q60T, jest to belka 5.1 z 9cioma głośnikami w listwie i subufer. Obecnie ten soundbar służy mi tylko do kanałów telewizyjnych. Do koncertów, filmów, muzyki i gier to już tylko te cudeńka.Oczywiście, jest to moja opinia, czyli gościa który przez lata słuchał muzyki, grał w gry, oglądał filmy na różnych soundabrach. Nie jestem jakimś audiofilem, który musi mieć wzmacniacz lampowy , przedwzmacniacz i inne bajery za 100k. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 165 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Obrodziło kolekcjami Miał być jeszcze MGS, ale reedycja niedługo! 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jakbu 168 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Z ostatnich 32 dni: Dodatkowy "mały" telewizor na konwenty wpadł. Poprzedni maluszek spalił się podczas imprezy, z której fotka znalazła się w Saturn Extreme. Po testach w gałę i kilka bijatyk został szczelnie zapakowany i powędrował do piwnicy na przechowalnie, gdyż założyłem, że poprzedniego zabiła sierść kotów W pokoju i tak mam rozstawionego innego CRT (choć "niestety" 100 Hz, będę musiał tego wyciągać do gier na pistolet albo poszukać kolejnego, mniejszego). Pozdrawiam ponownie Pana @ping! NFS już zaliczony, reszta czeka na długie zimowe wieczory. 11 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 013 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ha, zapraszam ponownie i cieszę się ze gierki służą Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Jak wygląda podłączenie suba ? Jaki jest wtyk taki standardowy jak do amplitunera? Jakiego max moc suba można podpiąć? Pytam bo mam takiego jamo 130w. I się zastanawiam nad zmianą kolumn z Ampli na coś co zajmuje mniej miejscaWysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Jak wygląda podłączenie suba ? Jaki jest wtyk taki standardowy jak do amplitunera? Jakiego max moc suba można podpiąć? Pytam bo mam takiego jamo 130w. I się zastanawiam nad zmianą kolumn z Ampli na coś co zajmuje mniej miejscaWysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaJak się nie mylę to podłącza się aktywny sub za pomocą kabla RCA-mini jack.Wiem, że ludzie podłączają różne suby, mocniejsze od tego ich Edifier T5.Gdzieś w komentarzach na YTbie widziałem propozycje Polk Audio HTS SUB10 czy Yamaha NS-SW300. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 651 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Nareszcie przysłali 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Prawdopodobnie najlepsza platformówka, w jaką grałem: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 129 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Kontynuacja ofensywy najlepiej sprzedające się konsoli tej i tamtej generacji 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Skąd breloczek? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Dorzucili w Gamefinity, sam się tego nie spodziewałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 824 Opublikowano 3 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Takie małe zakupy 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 216 Opublikowano 3 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 17 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 W końcu mam i ja. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 W dniu 28.06.2023 o 18:51, Wredny napisał: Kodzik na allegro za 50zł był do wykorzystania, więc też przez te forumkowe spusty się skusiłem Dziwne te chocobosy Przeszedłeś poprzednie 15ście części? 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi