Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musialem kupic nowy telewizor. W poprzedniku matryca siada przy trzeciej godzinie uzytkowania. Postawilem na tani, ale skoncentrowany na gamingu TV Samsunga. Zostawie opis. Byc moze ktos chce poczytac. 

IMG_8046.jpeg

IMG_8054.jpeg

IMG_8049.jpeg

IMG_8051.jpeg

IMG_8050.jpeg

• Plusik 8
Opublikowano

YC7vNsS.jpg

Niektórzy uznają to za skłonności masochistyczne, ale miałem jakąś dziwną chęć pograć w to na Xboxie 360. Gierkę mam już na PS3, gdzie ukończyłem ją kiedyś. Ogólnie nie miałem co do niej nigdy żadnych oczekiwań i na przekór większości, mnie się po prostu podoba. Jest zwyczajnie "okej" i tyle :)

• Plusik 6
Opublikowano

To samo uważam, choć obawiałem się kontrowersji po wyrażeniu tego w ten sposób :D

Trochę podobnie mam z Watch_Dogs. Tam też podobno gra negatywnie zaskoczyła graczy, bo obiecywała więcej niż otrzymali, ale mi osobiście się w to świetnie gra i lubię do niej wracać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ukukuki napisał:

Bo to dobry średniak jest, narzekanie wynika ,że gierka była robiona 10 lat, resetowana nie wiadomo ile razy. Do tego jest to następca kultowego Duke Nukem 3D. Gdyby nie tytuł gierka była by lepiej przyjęta. 

Dodałbym jeszcze, że na konsolach gra działała zwyczajnie źle, co pewnie też przełożyło się na gorsze oceny. Nie wspominając o tym, że w tych latach już powoli zaczynało się już rodzić to całe lewackie wariactwo i wiele osób zwyczajnie z jakiegoś powodu czuło oburzenie zarówno postacią Duke'a, jak i sposobem przedstawienia kobiet w grze... :facepalm: Czyli generalnie tania sensacja i nagonka na siłę.

Ja tam DNF kupiłem na premierę i bawiłem się przednio, jeszcze przed patchami z poprawkami, pokroju możliwości noszenia czterech broni. Gra była moim zdaniem co najmniej dobra.

• Plusik 1
Opublikowano

gry.thumb.jpg.ddb20689d6d49100cab5706fa1c511be.jpg

Efekty małego polowania na gry w lokalnych sklepach :)

Wolfenstein z CeXa za 20zł, głównie jako uzupełnienie serii na Xbox One. Uncharted to z kolei zakup z poniekąd legendarnego już w okolicy sklepu "Lara Games". W tym przypadku wszystko rozchodziło się o to, że miałem 20zł zniżki na karcie rabatowej u nich, więc gierkę kupiłem za całe 9zł :drakeyeah:

• Plusik 1