Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Przenośna czy stacjonarna wersja Evercade to obowiązkowy zakup dla retromanniaków :lapka:

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jadę i widzę yard sale. Czasem się zatrzymuję, bo a nóż się coś trafi. I trafiło. Działająca (sprawdzałem), premierowa PS3 60GB, czyli ta ze wsteczną. Zakurzona, brudna, ale co zrobić. Działa. Cena? 30$ :)

IMG_2575.jpeg

Edytowane przez Homelander

Opublikowano

zQ1R1l5.jpg

Dotarła wreszcie do mnie angielska kopia Drivera na szaraka. Miałem ten tytuł w swoim zbiorze, ale po niemiecku, więc musiałem zamienić swój egzemplarz na coś bardziej zrozumiałego dla mnie :)

@Homelander - To teraz wypadałoby zrobić jej tzw. "frankensteina", żeby przeszczepić nowszy układ RSX i móc grać w pełni spokojnie i bezawaryjnie :) Ech, gdybym swojej FATki 60tki nie zajechał to może bym dzisiaj tak zrobił :P

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

Driver na szaraka, jakaż to była męczarnia w to grać pamiętam.  

Opublikowano
2 minutes ago, Quake96 said:

zQ1R1l5.jpg

Dotarła wreszcie do mnie angielska kopia Drivera na szaraka. Miałem ten tytuł w swoim zbiorze, ale po niemiecku, więc musiałem zamienić swój egzemplarz na coś bardziej zrozumiałego dla mnie :)

@Homelander - To teraz wypadałoby zrobić jej tzw. "frankensteina", żeby przeszczepić nowszy układ RSX i móc grać w pełni spokojnie i bezawaryjnie :) Ech, gdybym swojej FATki 60tki nie zajechał to może bym dzisiaj tak zrobił :P

Póki działa nie będe kombinował. Najchętniej wróciłbym do domu, wypolerował ją i kupił MGS4 na Playstation Store :) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

U mnie sporo gierek na Switcha. Cereza kupiona na fali ostatnich przecen, Tetris bo lubię, Nightmares mam cyfrowo ale chce pudło, Contra z sentymentu ale nie jest podobno aż tak zła. Butcher to fajny indyczek, do tego kolejna chodzona bitka które zawsze mi podchodzą, MK11 słaby port ale dalej grywalny. Souldiers to totalny zakup w ciemno po samych rozgrywkach z yt.IMG_7379.thumb.jpeg.bb5e3bf42da7e3cce57e633222a4a98c.jpeg

Na DSa kolejny klasyk. 

IMG_7380.thumb.jpeg.b594c8a25378037a480504a13889611b.jpeg

No i kolejne karty do retro kolekcji. Ati Rage 128 Ultra to konkurent pierwszego Geforca 256 który obecnie jest zdecydowanie za drogi żeby w niego inwestować. A obok mamy szajsowatego aczkolwiek kultowego Geforce 4 MX440 bez shaders oraz wentylatorem do wymiany. 

IMG_7381.thumb.jpeg.cb13b25892a67150e2d59efc03af62f8.jpeg

Opublikowano
25 minut temu, Crazy Horse napisał:

Driver na szaraka, jakaż to była męczarnia w to grać pamiętam.  

Dlaczego? Mówisz o stanie technicznym? Obecnie ogrywam na małej, chińskiej, przenośnej, zabawce i model jazdy dalej daje sporo radochy. 

Opublikowano

Tak, ale jak to wyszło na ps1 to była tragedia. Z 15fps, a po opuszczeniu pojazdu to :frog:

Opublikowano

To moze mi się pomajtało coś z dwójką.

Opublikowano
1 godzinę temu, Homelander napisał:

Póki działa nie będe kombinował. Najchętniej wróciłbym do domu, wypolerował ją i kupił MGS4 na Playstation Store :) 

Z własnego doświadczenia nie radzę, bo sam kupiłem lata temu używaną PS3 FAT 60GB, po zakupie wziąłem się za polerowanie na błysk, a ostatecznie okazało się, że padła po niecałym miesiącu. xd Na nówkę bym chuchał, a ta i tak padnie. A co uwagi i czasu poświęciłem na jej odnowienie, no wkurwiłem się wtedy. xd

Opublikowano

No to padnie. 30$ to nie pieniądz, a miałem radochę chociażby z czyszczenia pada

IMG_2576.jpeg

IMG_2577.jpeg

IMG_2578.jpeg

IMG_2580.jpeg

Opublikowano

Mam całą szufladę z padami do PS1 PS2 i PS3 ale dla mnie czyszczenie padów to katorga nie majaca nic wspólnego z frajda [emoji14]

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
26 minutes ago, Daro^^ said:

Mam całą szufladę z padami do PS1 PS2 i PS3 ale dla mnie czyszczenie padów to katorga nie majaca nic wspólnego z frajda emoji14.png

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

No wiesz, ja jestem elektronikiem z zawodu, mechanikiem z zamiłowania i bawic mnie grzebanie w sprzęcie :)

Opublikowano

Dobra przecena była na Bayo 3 Media Markt to aż wstyd nie wziąć. :obama: Xenoblade 3 był w planach od dawna i też nadażyła się okazja do kupna.

IMG_9085.jpeg

Opublikowano

Calisto nie skończone jeszcze ale kij z tym.

20230811_153509.thumb.jpg.62df67b1e52ec55d11f88160a4f437e3.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, Homelander napisał:

W jedynce nie opuszczałeś pojazdu

W jedynce nie opuszczales garazu.

Opublikowano

gow2.thumb.jpg.38d86b2b43774e94c1b144d786e1d99b.jpg

Nie mogło dłużej brakować takiego klasyka w moim zbiorze, tym bardziej że mam już jedynkę :banderas:

Opublikowano

Boże jakie te platyny były obrzydliwe xD ale prawie konia dupom zwaliłem jak kupiłem sobie identycznego gowa 2 

Opublikowano

A tam, dzisiaj też mają dla mnie swój "klimat". Pamiętam jeszcze czasy tychże platyn na półkach w Empikach czy innych Saturnach...

Opublikowano
49 minut temu, Mejm napisał:

W jedynce nie opuszczales garazu.

kumpel, który był specem od wyścigówek musiał mi ten tutorial przechodzić, nie było żadnych czitów żeby to ominąć :rayos: