Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj premiera, dziś w paczkomacie, ale grane będzie dopiero po 23:00, jak wrócę z roboty.

20230829_121423.thumb.jpg.60dfc805e54006e057e15ffedbfc1fc3.jpg

Spodobała mi się od pierwszego wejrzenia, a że uwielbiam gierki o nurkowaniu w głębinach to brałem w ciemno - zero recenzji, ocen, jak za starych czasów :D

• Plusik 8
Opublikowano
W dniu 27.08.2023 o 20:22, Emtebe napisał:

IMG20230827202030-01.thumb.jpeg.68fe057c85da6f7c6cc18c74d72b0aea.jpeg

No pięknie sie prezentuje ta okładka :banderas: Na pierwszy rzut oka to przypomina mi taka gre z dzieciństwa :wub:

Szkoda ze nie moj gatunek. 

Opublikowano

Kolejna dostawa gierek na piątą plejstację :banderas:

bfgEedH.jpg

Spider-Man wyrwany po taniości na OLXie, NFS nówka z ME, no i średnio udany zakup w postaci Kao The Kangaroo...

Dlaczego średni? Dlatego :frog:

D3SF4xz.jpg

Płytka działa bez zarzutu, nic nie wskazuje na żaden problem z nośnikiem, no ale nie podobają mi się te "skazy". Słyszałem tu i ówdzie o zjawisku zwanym "Disc Rot" i obawiam się, że to właśnie ta przypadłość :sapek:

• Plusik 8
Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał:

Na razie

No właśnie to jest kluczowe. Wiem, że dzisiaj czy za jakiś czas nic mi nie grozi, ale jako że jestem "zbieraczem" to wolałbym mieć spokojną głowę, gdy najdzie mnie na pogranie za kilka lat :P

Opublikowano (edytowane)

Trefną gierkę udało się zwrócić, a nawet kupić drugą, tyle że 40km dalej :kekw:

MCCJXop.jpg

No, ale żeby nie było że tylko tyle kupiłem, to coś mnie poniosło, przejrzałem OLXa i kolejne +/- 60km od mojego miasta znalazłem takie cudo:

KFuTbq7.jpg

Cena? 500 złociszy :banderas:

W zestawie wszystkie te kabelki, słuchawki, procesor vr i tak dalej. Wszystko czego trzeba do gry, poza kablem USB do konsoli. No i dodatkowo 2 kontrolery PS Move, choć jeden podobno uszkodzony. Za taki hajs jestem mega zadowolony :D

Edytowane przez Quake96
  • Plusik 4
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 1.09.2023 o 18:40, Dr.Czekolada napisał:

Dopiero wróciłem z pracy dlatego teraz wrzucam. Zakup spontan - Miałem w tym miesiącu brać kolekcjonerkę Armored Core VI a skończyły się zanim dorwałem pre order. Starfield za to bez problemu następnego dnia już w paczkomacie :obama: Pudełko i zegarek jakość premium, żaden chiński plastikowy badziew. Chyba jedna z lepszych kolekcjonerek jakie widziałem, a na pewno praktyczniejszych. Steelbook i klucz w środku też bardzo schludny

IMG_20230901_181706520~2.jpg

IMG_20230901_182104185.jpg

IMG_20230901_182128377.jpg

cG4eFP1.jpeg

Mnie nie porywa ta kolekcjonerka, plastikowa walizeczka i elektroniczny zegarek jak z aliexpress. Trochę marnie jak za 1200-1300 zł. 

• Haha 1
  • This 1