Quake96 4 012 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 (edytowane) Do VR warto było dokupić jakąś gierkę, co by mieć coś więcej niż tylko Resident Evil 7 Edytowane 2 września 2023 przez Quake96 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smoo 2 256 Opublikowano 3 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2023 Post zbiorczy, zakupy z całych wakacji 10 1 Cytuj
Quake96 4 012 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 @smoo Ile dałeś za Lolipopa? Widziałem ten tytuł w toruńskim CeXie za... 300zł Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 Ten tu to niemiec, więc pewnie nie tak drogo - obleśne to oznaczenie Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 3 września 2023 Opublikowano 3 września 2023 W tej kolekcjonerce Starfield jest gra? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 12 godzin temu, Quake96 napisał: @smoo Ile dałeś za Lolipopa? Widziałem ten tytuł w toruńskim CeXie za... 300zł 200zł, jest niemiecka okładka, ale mi to nie przeszkadza. No ceny potrafią być wysokie tej gierki, podobnie z resztą jak PvZ. 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 14 godzin temu, Czoperrr napisał: W tej kolekcjonerce Starfield jest gra? Wersja cyfrowa na kluczu USB. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 14 godzin temu, Czoperrr napisał: W tej kolekcjonerce Starfield jest gra? Cyfrowy kod na metalowym tokenie. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Cyfrowy kod na metalowym tokenie. To nie jest klucz USB? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Na xboxie klucz usb? Tam masz cd key pod spodem. Dostajesz grę na konsole i pc. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 Dragon Star VARNIR w wersji limitowanej na PS4. 24 funty z eBaya. 6 Cytuj
Quake96 4 012 Opublikowano 4 września 2023 Opublikowano 4 września 2023 O ludzie, jak ja dawno w TrackManię nie grałem 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 815 Opublikowano 5 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2023 Don't drink and browse eBay... Allegro swoją drogą. Ale niezłe ceny z licytacji. Gry PSX średnio po dyszce, najdroższa 18zł. Guitar Freaks za 1zł. SRW Alpha Gaiden raptem 11zł, to mam przynajmniej w lepszym stanie pudełko. Poprzednia kopia pójdzie na sprzedaż w wolnej chwili. Gundamy standardowo fanaberia. Ale kilka z nich mam zamiar sobie na Steam Decku pograć. Kolekcja serii G Generation też się ładnie rozrosła. Ogólnie trochę fajnych dodatków w tych starych grach można znaleźć, jak całe dodatkowe DVD z materiałami dodatkowymi/filmowymi. Teraz jeszcze niech mi ktoś miejsce na to wszystko znajdzie... 13 1 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 5 września 2023 Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) Podrzucam z ostatniego miesiąca. Trochę skromniej ale nadal gituwa. Forbidden drugi wpadł po taniości, szkoda tylko, że jedynka przeszła mi koło nosa (też za grosze ). Szukałem Root Lettera, a tutaj się trafiły dopakowane edycje wersji podstawowej i odświeżonej, no to trzeba było brać. Donki Kong od niezawodnego Pana pinga. W spoilerze sierpniowe foto, bo zajebałem się mułem i wstawiłem wcześniej w złej nitce. Spoiler Edytowane 5 września 2023 przez jakbu 6 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 103 Opublikowano 5 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2023 U mnie skromnie jeśli chodzi o pudełka. Za AC6 zabieram się jak tylko skończę BG3. Boltgun ogra się na PC a kiedyś tam na Switchu. 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 926 Opublikowano 5 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2023 (edytowane) Dorwałem tego koleżkę w lumpeksie za 10 złotych. Miał wylane baterie i zaszedł korozją na sprężynach. Rozebrałem, wyczyściłem, odpala się. Teraz kupię jakiś cart, żeby sprawdzić, czy gada Nie ma rys, wygląda jakby przeleżał w tej torbie ze 20 lat. Edytowane 5 września 2023 przez ProstyHeker 16 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A_Bogush 394 Opublikowano 5 września 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 września 2023 Pad kupiony w czerwcu czeka grzecznie w pudełku na jutrzejszą premierę, stwierdziłem, że chyba będę nim grał tylko w Starfielda, bo jednak szkoda żeby się zniszczył. Materiał na korpusie, gumowane uchwyty, złoty dpad, przezroczyste triggery, ogólny projekt - coś pięknego. Jak nigdy nie kupuję takich limitek akcesoriów, to tutaj musiałem. Od samej premiery Cupheada liczyłem na wersję pudełkowa i jest (koniecznie chciałem w wersji na Xbox). Szkoda, że w lipcu wyszło praktycznie to samo wydanie, ale rozszerzone o drewnianą figurkę, jakby wiedział to bym się chwilę wstrzymał, bo kupowałem dopiero w tym roku. Gierką zostaje w folii, kiedyś na starość sobie odpakuję, a DLC waśnie w cyfrze. Muszę w końcu nadrobić, bo wypuszczenie DLC popsuło mi gamerscore, w oryginalnym Cupheadzie zostało mi wtedy tylko zrobienie wszystkiego na S, już nie wygląda tak dobrze na profilu. Nie to, że mi zależy na troskach, ale dla purystów niech już w końcu rozdzielą trofea od podstawek i od dodatków. Do Fallouta 4 to już chyba moje 4 podejście, zawsze się odbijałem jakoś po krótkim czasie, ale tym razem weszła faza na postapo (wziąłem od razu F76). 12h za mną, jestem w Diamond City więc i tak już dalej niż kiedykolwiek dotarłem, na razie gra się przyjemnie. Miałem nadzieję, że ukończę przed Starfieldem, ale się nie uda. No i mam obawy, że porzucę po raz kolejny i nigdy tego nie ukończę. Reszta gierek kupiona w jakichś promkach, może kiedyś do nich usiądę. A na koniec parę planszówek, które zacząłem odkrywać dopiero niedawno, ale tak się wkręciłem, że co miesiąc coś nowego wpada. Jest to fajny powiew świeżości w stosunku do gier na konsole. Szukam gier, które się nadają zarówno dla 4 (czasem się zaprosi znajomych), ale też dla 2 graczy, bo jednak w większości przypadków tak gramy. Na Skrzydłach - gramy bardzo często, pięknie wykonana gra z łatwą i przyjemną rozgrywką opierającą się na kilku akcjach, bardzo przystępna, łatwo się nauczyć i chce nam się do tego wracać Zaginiona Wyspa Arnak - super klimat wyspy, poszukiwań, odkrywania, sporo możliwości, trzeba trochę kombinowano wać, ze względu na dość ograniczone zasoby, choć im bliżej końca tym możliwości się rozkręcają, przez odkrywane stanowiska badań i kupowane karty 7 Cudów Świata Pojedynek - bardzo mi pasuje klimat starożytności, kilka różnych dróg zwycięstwa, militarne, naukowe czy cywilne, rozgrywka sprawna, trwa z 30 minut, jest stricte pod 2 graczy, nie znam dużej wersji, nie mam porównania Wsiąść do Pociągu - klasyczek, który każdy zna, od tego zaczęliśmy, była dobra cena za tę edycję rocznicową, chyba coś koło 220 zł, niestety na dwójkę na razie słabo to działa, zbyt dużo luzu na mapie na tylu graczy, ale będziemy jeszcze próbować Colt Express - też raczej na przynajmniej 4 osoby (chociaż ma opcję na 2, ale było tak sobie). Do Colta puściliśmy sobie soundtrack z RDR i jest klimat klimat buduje też mata do gry, elementy otoczenia i fantastyczny składany, tekturowy pociąg Project L - fajna, szybka rozgrywka z układaniem klocków jak z tetrisa w konkretne kształty, im trudniejszy tym wyżej punktowany, dobrze działa na 2 i więcej osób Nie powinieneś - też pewnie sporo osób zna, odmiana Kart Dżentelmenów, które świetnie sprawdzają się ze znajomymi, na szczęście nasze poczucie humoru jest takie, że nas to bawi Jedynym rozczarowaniem jest dla mnie Terraformacja Marsa, co do której miałem duże oczekiwania, ze względu na oceny "dużej edycji". Wziąłem Ekspedycję Ares ze względu na czas rozgrywki i jednak lepszą oprawę graficzną na kartach, na którą koniec końców nie zwracam uwagi przy zagrywaniu kart. W ogóle jakoś nie czuję klimatu Marsa i trochę nie chce mi się do rej gry wracać, a graliśmy już kilka razy, więc już raczej ogarniamy. Ciekawe czy oryginalna, duża edycja by mi podeszła, na pewno jest trochę bardziej rozbudowana, ale czas gry mnie przeraża, widziałem, że rozgrywki mogą trwać nawet 3-4h. No ale może w końcu wyjdzie jakaś odświeżona edycja z nowymi grafikami to wtedy sprawdzę. Najświeższe zakupy, czyli Scrabble - zmienili szatę graficzną, ta stara chyba jednak była lepsza, słaba jakość samej planszy tym wydaniu, za to kafelki całkiem spoko ale miałem kiedyś świetną podróżną edycję Scrabble Travel, gdzie klocki się wciskało i można było zamknąć pudełeczko, no i w porównaniu do starego wydania to tamto było o niebo lepsze. Wiedźmin czeka rozłożony i może jutro się uda zagrać, ale na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie, pięknie wykonane, bogato wyposażone w karty, w standardowej edycji też są figurki wiedźminów. Podsumowując złapałem bakcyla na planszówki, trochę mnie odciągnęły od konsol, ale też chyba muszę przystopować z kupnem nowych i po prostu na razie cieszyć się tymi co mam 9 5 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 15 godzin temu, A_Bogush napisał: Wsiąść do Pociągu - klasyczek, który każdy zna, od tego zaczęliśmy, była dobra cena za tę edycję rocznicową, chyba coś koło 220 zł, niestety na dwójkę na razie słabo to działa, zbyt dużo luzu na mapie na tylu graczy, ale będziemy jeszcze próbować Ogarnij sobie mniejsze mapki. Na dwie osoby super sprawdza się Polska czy Szwajcaria. Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Mam na oku Kraje Północy, które jest samodzielnym dodatkiem (2-3 os.). Polska jakoś mnie nie jara, ale też wersja na 15. rocznicę ma większe wagoniki, więc one teoretycznie nie pasują. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Też mnie Polska nie jarała dopóki dziewczyna nie kupiła i zagraliśmy kilka razy. Strasznie ciasna mapa, mocno się na niej rywalizuje. Polecam. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Dwa najpotężniejsze, tegoroczne, XBOXowe exy od wielkej Bethesdy 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Nie szkoda kasy, miejsca i plastiku na redfail? Mam nadzieję, że nie zapłaciłeś więcej niż 9,99zł. Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Kolejne małe zakupy 8 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 1TB Fury - podobno najlepszy dysk do ps5. Wyszedł 350 zł wraz z oryginalnym radiatorem na promce amazona. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi