Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 855 Opublikowano 3 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Nie czekając na Gothica moje ostatnie zakupy: Nowa buda wleciała. Już nie wracam do small form factor, świetnie to wygląda ale ograniczone możliwości rozbudowy. Co do temperatur to nie ma aż takiej różnicy. Dla porównania stara obudowa obok, ta mniejsza Kolekcja Divinity, złote czasy kiedy gierki były na płycie bez DRM a w pudełku kod na steam. I dalsze uzupełnienie kolekcji na Switcha. Zamiast Gothica drewno w postaci Risen 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Nowe gripy Baldo - gierka połatana, w pełni grywalna na Switchu Disco - musiałem to mieć na tej konsoli, tym bardziej że port też został specjalnie dopieszczony 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 @UkukukiTylko nie graj w tego Bloodstained na Switchu. Zrobisz sobie tylko krzywdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Przeca Bloodstained już połatane do grania na Switchu ponoć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Pewnie względem premiery spora poprawa, ale wciąż radzę inną platformę jeżeli jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Nom, sam mam wersję na XSX bo chodzi w pełnym 4k w przeciwieństwie do PS5, która ma zwykły port z PS4 Pro chyba, że był jakiś upgrade od tamtego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Gierka podobno połatana dlatego się skusiłem na pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 WRUCIL powrot z urlopu nie musi byc smutny 5 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 22 godziny temu, Ukukuki napisał: Nie czekając na Gothica moje ostatnie zakupy: Nowa buda wleciała. Już nie wracam do small form factor, świetnie to wygląda ale ograniczone możliwości rozbudowy. Co do temperatur to nie ma aż takiej różnicy. Dla porównania stara obudowa obok, ta mniejsza Kolekcja Divinity, złote czasy kiedy gierki były na płycie bez DRM a w pudełku kod na steam. I dalsze uzupełnienie kolekcji na Switcha. Zamiast Gothica drewno w postaci Risen Jakbym miał brać tę obudowę, to zdecydowanie wybrałbym czarną, no ale wiadomo jak to jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Jest i on. Ubi jak to Ubi, z gierkami bywa różnie, ale kolekcjonerki 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 630 Opublikowano 4 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Miałem kupować już A500 mini ale poczekam na przeceny. Wpadło za to Neo Geo mini. Powiem tak - nie spodziewałem się że będzie się grało na tym tak dobrze 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 9 godzin temu, Postal napisał: Wpadło za to Neo Geo mini. Gdzie i za ilę? Bo żałuę okrutnie, że nie kupiłem, jak schodziło swego czasu poniżej 300zł. Teraz chyba najtaniej ok. 350zł na Amazonie, ale od prywatnego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 5 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 2 godziny temu, Suavek napisał: Gdzie i za ilę? Na allegro od games4you. Cena taka jak mówisz ale zdecydowałem się już, bo coś czuje że więcej już tego nie będzie. Nakład się kończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 I do sonki i do xboxa w sam raz. Jak za 137 euro to kosmos. W takim CoD lepiej słychać kroki i kto gdzie jest niż w arctis 7p które mi padły. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Pod Motorsporta żeby wczuwka byla większa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 W dniu 4.10.2023 o 22:46, Postal napisał: Miałem kupować już A500 mini ale poczekam na przeceny. Wpadło za to Neo Geo mini. Powiem tak - nie spodziewałem się że będzie się grało na tym tak dobrze Również polecam, zaskakująco dobry sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 820 Opublikowano 8 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 PS3 już czeka wyciągnięte z piwnicy 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Pierwszy Motorstorm to mój ulubiony arcade racer ever, no może na równi z Road Rash. Później sprzedałem PS3 bo studia i więcej w żadną odsłonę nie zagrałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Pacific Rift zmiata bez problemu pierwszego Motorstorma pod każdym względem. Najlepsze wyścigi ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
next THE flex 17 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: to mój ulubiony arcade racer ever, no może na równi z Road Rash Są gusta i guściki, nie dzwonię do Weroniki ale palenie dopalaczy to kiepski pomysł, bo później wysnuwa się takie opinie, że Motor Sport jest tak samo dobry jak Road Rush 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 821 Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Odebrałem właśnie od kuriera Coś pieknego 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 297 Opublikowano 9 Października 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Te jesienne wieczory zapowiadaja sie 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Ładne te obudowy z lamelami - nie powiem, że nie. Moje PS4 nadal w tej samej budzie Silentium PC i nadal ultra-cichuteńko, jak przerabiałem chłodzenie to myślałem, że to zdechnie przy byle ruszaniu, a konsola przetrwała od tamtej pory trzy przeprowadzki. Uzupełniłem moją kolekcję gier na PS4 i PS5 o Wipeouta Omega Collection - o jak to wygląda na OLED 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi