Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Mejm napisał:

No jeszcze napisz, ze na olx, przez przypadek, 100zl.

Nie no, aż tak dobrze nie było. Kosztowała małą fortunę, ale była warta tych pieniędzy.

Tylko ten joystick to szrot, muszę poszukać innego :)

Opublikowano
W dniu 27.10.2023 o 14:58, Yap napisał:

IMG_8311.thumb.jpeg.fc70e60c26371ae108ba72a5069db72b.jpeg

Spontaniczmy zakup. Nigdy nie gralem w SM64 wiec choc takiej formy doswiadcze. 

Już lepiej jest zakupić Switcha Lite i kolekcje z Mario 64. DS nie pomaga przy tym tytule. 

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 27.10.2023 o 14:29, MEVEK napisał:

@KrYcHu_89 tylko plytki brakuje :reggie: ale zawsze mozesz napisac ze byl kod w srodku. 

P.S

Jak to wredny napisal. Kupi sie drugi raz moze i nawet w steelbooku :lapka: 

Tylko nikt mu nie uwierzy ,że pudełku był  kod  w środku. Nie w grze na PS5. Ja tam  czekam na wersję pudełkową  AW 2 cierpliwie. Prędzej  czy póżniej   Epic  pójdzie po rozum  do głowy. Zwłaszcza jak  mu się nie będą zgadzać słupki ze sprzedaży. I wtedy  biorę  day  one pudełka  na PS5 i Xbox SX do kolekcji.

• beka z typa 1
Opublikowano
15 godzin temu, Prekor napisał:

Prędzej  czy póżniej   Epic  pójdzie po rozum  do głowy. Zwłaszcza jak  mu się nie będą zgadzać słupki ze sprzedaży. I wtedy  biorę  day  one pudełka  na PS5 i Xbox SX do kolekcji.

Tak, bo kilku obrażonych na świat pudełkowców na pewno zrównoważyłoby straty wynikające z konieczności wydania fizycznego, które później kupiłoby 10 osób, a kolejne 500 czekałoby na używki od tych pierwszych :reggie:
A u mnie pierwsze w życiu zakupy od wiktorgames - @kanabis chciał się pozbyć Divinity Original Sin II, a ja szukałem w jakiejś sensownej cenie.
Riftbreaker i Dualsense kupione gdzie indziej - gierka kiedyś mnie zainteresowała, zobaczyłem promocję i kupiłem, a pad był koniecznością, bo pierwszy DS z zestawu (biały) koszmarnie driftuje, a że teraz nie mam chęci i czasu na własnoręczne naprawianie to musiałem go zastąpić czymś nowym.
Gdyby tylko "prokonsumenckie" $ony dało możliwość wymiany baterii jak człowiek to bym nie musiał mieć dwóch padów, a tak niestety trzeba.

DivinityRifbreakeriDualsense.thumb.jpg.7fe1ed213c0cc3ed85717c6963a383b7.jpg

• Plusik 4
  • Lubię! 1
Opublikowano
23 minuty temu, Wredny napisał:

koszmarnie driftuje, a że teraz nie mam chęci i czasu na własnoręczne naprawianie to musiałem go zastąpić czymś nowym.
Gdyby tylko "prokonsumenckie" $ony dało możliwość wymiany baterii jak człowiek to bym nie musiał mieć dwóch padów, a tak niestety trzeba.

To kupiłeś drugiego bo tamten ma drifta czy bateria mu nie trzymała? Strasznie chaotycznie napisane