Opublikowano 10 listopada 20231 r Niby człowiek się łudził, że w tym roku to nie kupi, a wyszło jak zawsze
Opublikowano 10 listopada 20231 r to jest pierwszy raz w historii mojego growego życia, kiedy w jakimś stopniu czekałem, ale ostatecznie NAPRAWDĘ nie kupię, na 100%, bo czułbym się jak ich dziwka no zdarzało się kurwić na jakąś gierkę, że tylko skok na kasę i finalnie kupić, ale byłą jakaś granica, tego nie ratuje nic, to jest najbardziej bezczelne zagranie w historii
Opublikowano 10 listopada 20231 r Będzie lipa z serwerami, czy ogólnie multi, to za tydzień poleci na oelixa ze stratą 50 zeta, z resztą prawdziwy fan jest wierny do końca więc możliwe, że poleci tylko do szuflady.
Opublikowano 10 listopada 20231 r Boomcio zobaczył zestaw miedzygeneracyjny i kupił żeby polepszać relacje z synem
Opublikowano 13 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siądzcie społem panny, smyki, młodojebce, stare pryki.. Po 6 latach i zmolestowaniu części forum wkoncu zakup trupa liczę na miło spędzony czas! Ps. Dwie zakupione konsole w roku ze ślubem i remontami, not bad i nawet nie musiałem starej syr masować
Opublikowano 13 listopada 20231 r 10 hours ago, Assassins_78 said: Nowa konsola Nie za dużo tych handheldów?
Opublikowano 14 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doszły pierwsze gierki dla dzieci Edytowane 14 listopada 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio w zakupach growych chwaliłem się dragon questem 8 w wersji Pal na ps2 i później poradnikiem do Elden ringa. Więc przyszła pora na poradnik do DQ8 w świetnym stanie ( Mam słabość do tych oficjalnych poradników ) Z racji że niedługo skończę Alanka i na grudzień Avatar nie robi jakoś mi roboty, postanowiłem kupić slimkę i ogrywać wyżej wymienione DQ8 I z okazji premiery mgs master collection stwierdziłem że zagram w nieograną przeze mnie dwójkę ,ale ogram ja na ps2 z duszą i większą ilością pikseli niż pamięć konsoli ;p Do konsoli mam LCD z olx 23 cale Mam nadzieję że będzie to wyglądać znośnie...
Opublikowano 15 listopada 20231 r 37 minut temu, Pierre Deck napisał: Czarna magie bede uprawial Szaman Mokebe Ubuntu z Kongo Wychowanek Azkabanu
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupiłem nie dawno wydany piękny ilustrowany katalog konsol. Sama okładka z fakturą pada od NESa jak rzeczywisty robi robotę. W środku jakość zdjęć to topka. Szczerze polecam każdemu fanowi retro i nie tylko. Do tego w pakiecie wziąłem książę Kluski.
Opublikowano 15 listopada 20231 r 38 minut temu, drozdu7 napisał: Dlaczego akurat Hogwart jest nagradzany klaunami? Bo trzeba byc debilem, by zaplacic ponad 200zl za port gry, ktora wyglada jak gowno Edytowane 15 listopada 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 15 listopada 20231 r A mogłeś @Pierre Deckkupić za te pieniążki - co prawda dołożyć 159 zeciszy i kupić Modern Warfare III
Opublikowano 15 listopada 20231 r 9 minut temu, Crazy Horse napisał: A mogłeś @Pierre Deckkupić za te pieniążki - co prawda dołożyć 159 zeciszy i kupić Modern Warfare III Nie no. Az tak pojebany to nie jestem. Nawet moja glupota ma pewne granice
Opublikowano 15 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka jesiennych zakupów do lekko zaniedbanego w ostatnim czasie kącika pecetowego (i motywujących do zaliczenia wreszcie Cyberpunka): i update grafiki 3080 -> 4090: