Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_1229.thumb.jpeg.faff39ebefe8876d1bebd3db45645121.jpeg

image.gif.d8156af2b0ab73117cacf071522a9af9.gif

Dzięki @Dave Czezky :lapka:

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Niby człowiek się łudził, że w tym roku to nie kupi, a wyszło jak zawsze:bella:

20231110_165632.jpg

Opublikowano

to jest pierwszy raz w historii mojego growego życia, kiedy w jakimś stopniu czekałem, ale ostatecznie NAPRAWDĘ nie kupię, na 100%, bo czułbym się jak ich dziwka

no zdarzało się kurwić na jakąś gierkę, że tylko skok na kasę i finalnie kupić, ale byłą jakaś granica, tego nie ratuje nic, to jest najbardziej bezczelne zagranie w historii

Opublikowano

Będzie lipa z serwerami, czy ogólnie multi, to za tydzień poleci na oelixa ze stratą 50 zeta, z resztą prawdziwy fan jest wierny do końca :gachigasm:więc możliwe, że poleci tylko do szuflady.

Opublikowano

Boomcio zobaczył zestaw miedzygeneracyjny i kupił żeby polepszać relacje z synem :kekw:

Opublikowano

Nowa konsola ;)

MCv58Jl.jpgIapSzr7.jpg

Opublikowano

Siądzcie społem panny, smyki, młodojebce, stare pryki..

Po 6 latach i zmolestowaniu części forum wkoncu zakup trupa :) liczę na miło spędzony czas!

Ps. Dwie zakupione konsole w roku ze ślubem i remontami, not bad i nawet nie musiałem starej syr masować :)

IMG_20231113_172104.jpg

IMG_20231113_175154.jpg

Opublikowano

To będzie Twoja najmilsza nekrofilia w życiu :)

Opublikowano

Proszę państwa, mamy... POKERA!

Screenshot_20231114-105719_Samsung Internet.jpg

Opublikowano

Doszły pierwsze gierki dla dzieci 

IMG_20231114_165254.jpg

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

Ostatnio w zakupach growych chwaliłem się dragon questem 8 w wersji Pal na ps2 i później poradnikiem do Elden ringa.

Więc przyszła pora na poradnik do DQ8 w świetnym stanie ( Mam słabość do tych oficjalnych poradników )

Z racji że niedługo skończę Alanka i na grudzień Avatar nie robi jakoś mi roboty, postanowiłem kupić slimkę i ogrywać wyżej wymienione DQ8 

I z okazji premiery mgs master collection stwierdziłem że zagram w nieograną przeze mnie dwójkę ,ale ogram ja na ps2 z duszą i większą ilością pikseli niż pamięć konsoli ;p

Do konsoli mam LCD z olx 23 cale 

Mam nadzieję że będzie to wyglądać znośnie...

IMG_20231115_085851.jpg

IMG_20231115_090751.jpg

IMG_20231115_085922.jpg

IMG_20231115_090855.jpg

IMG_20231115_090949.jpg

IMG_20231115_090654.jpg

IMG_20231115_090819.thumb.jpg.468f6a01ddce78c4642eb7b7cd7a9c95.jpg

Opublikowano

Czas odświeżyć dziki zachód

image.thumb.jpeg.49b6c2379dac7d8cd2ed8198f91ad56c.jpeg

Opublikowano

Kupiłem nie dawno wydany piękny ilustrowany katalog konsol. Sama okładka z fakturą pada od NESa jak rzeczywisty robi robotę. W środku jakość zdjęć to topka. Szczerze polecam każdemu fanowi retro i nie tylko. Do tego w pakiecie wziąłem książę Kluski.

IMG_0148.jpeg

IMG_0149.jpeg

IMG_0150.jpeg

Opublikowano
38 minut temu, drozdu7 napisał:

Dlaczego akurat Hogwart jest nagradzany klaunami? 

Bo trzeba byc debilem, by zaplacic ponad 200zl za port gry, ktora wyglada jak gowno :)

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

A mogłeś @Pierre Deckkupić za te pieniążki - co prawda dołożyć 159 zeciszy i kupić Modern Warfare III :frog:

Opublikowano

Kilka jesiennych zakupów do lekko zaniedbanego w ostatnim czasie kącika pecetowego (i motywujących do zaliczenia wreszcie Cyberpunka):

5fCWeAE.jpg

5y0k4zM.jpg

jnqq7vp.jpg

ka5vYXo.jpg

ypVBM51.jpg

i update grafiki 3080 -> 4090:

pFtE3bF.jpg

VMRM2Ok.jpg

Opublikowano

To BMW to z Forzy czy Gran Turismo brałeś?