Opublikowano 16 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za 120zł żal było nie brać, do jedynki chciałem od dawna wrócić
Opublikowano 16 listopada 20231 r Godzinę temu, Shen napisał: Za 120zł żal było nie brać, do jedynki chciałem od dawna wrócić Dasz namiar ?
Opublikowano 16 listopada 20231 r 5 minut temu, giger_andrus napisał: Dasz namiar ? Już wyprzedane tam gdzie brałem, ale znalazłem za 130zł, też dobra cena https://allegro.pl/oferta/dark-souls-trylogia-pl-ps4-trilogy-remastered-goty-10898725138 tu jeszcze taniej https://allegro.pl/oferta/dark-souls-trilogy-3-gry-trylogia-ps4-ps5-pl-14248416050
Opublikowano 16 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na jesienno- zimowe wieczory. Do konca roku juz chyba tylko Alanik wejdzie.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Cieple kapciochy, kawusia i nowy grzejnik. Czy jakos tak Edytowane 16 listopada 20231 r przez Sven Froost
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszedł dzisiaj. Pierwsze wrażenie - jaki on wielki, jaki ekran duży, jaki wygodny. Drugie wrażenie - SONY, wy chuje, że nie daliście tutaj opcji streamingu z chmury PS+ Premium. Toż to byłby hit sprzedażowy bo urządzenie cudownie leży w rękach a ekran pozytywnie zaskakuje. Są aktualizacje urządzenia i pada (!), więc jest szansa, że w przyszłości pójdą po rozum do głowy. I samo Remote Play działa w moim przypadku świetnie - w tej chwili testuję na FF XIV, żeby sprawdzić jak będzie się zachowywał podczas grania w grę online i jeszcze w innej sieci jak jest podłączony.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatni predentend do Goty mi został do ogrania.
Opublikowano 17 listopada 20231 r 45 minut temu, Snake_Plissken napisał: I samo Remote Play działa w moim przypadku świetnie - w tej chwili testuję na FF XIV, żeby sprawdzić jak będzie się zachowywał podczas grania w grę online i jeszcze w innej sieci jak jest podłączony. Czekam na wrażenia z testów!
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję @Dave Czezky za szybką wysyłkę,idealny prezent na urodziny
Opublikowano 17 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Drugą PS5 w domu miał być Slim. Ale oferty black weeks skutecznie mnie skusiły do zakupu potężnego Fatciątka. Tymbardziej ze to zakup dla żony, która zastała romantico niespodziankę.Wiec nie będzie wybrzydzać. No i jest fanką Stanisława Lema, wiec Invincible też dla niej.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Kupiłem nie dawno wydany piękny ilustrowany katalog konsol. Sama okładka z fakturą pada od NESa jak rzeczywisty robi robotę. W środku jakość zdjęć to topka. Szczerze polecam każdemu fanowi retro i nie tylko. Do tego w pakiecie wziąłem książę Kluski.Szukałem kiedyś ile kosztuje ale nigdzie nie było info . Ile dałeś?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 listopada 20231 r 9 godzin temu, Snake_Plissken napisał: Przyszedł dzisiaj. Pierwsze wrażenie - jaki on wielki, jaki ekran duży, jaki wygodny. Drugie wrażenie - SONY, wy chuje, że nie daliście tutaj opcji streamingu z chmury PS+ Premium. Toż to byłby hit sprzedażowy bo urządzenie cudownie leży w rękach a ekran pozytywnie zaskakuje. Są aktualizacje urządzenia i pada (!), więc jest szansa, że w przyszłości pójdą po rozum do głowy. I samo Remote Play działa w moim przypadku świetnie - w tej chwili testuję na FF XIV, żeby sprawdzić jak będzie się zachowywał podczas grania w grę online i jeszcze w innej sieci jak jest podłączony. Czekaj, czekaj...ten sprzęt służy tylko do streamingu ze stacjonarnej konsoli? Bez możliwości subskrypcji? xD Niezły żal, tematu nie śledziłem, ale wydało mi się oczywistym, że to również sprzęt do grania w chmurze. Sony to jednak stan umysłu. Anyway, udanego użytkowania, daj znać jak się sprawuje po dłuższym czasie
Opublikowano 17 listopada 20231 r Godzinę temu, Daro^^ napisał: Szukałem kiedyś ile kosztuje ale nigdzie nie było info . Ile dałeś? Tutaj do kupienia - https://ksiazkakonsole.pl
Opublikowano 19 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie będę ściemniał dla okularów kupiłem.
Opublikowano 20 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Baldur's Gate 3, Final Fantasy XVI - na co to komu? Super Mario RPG?
Opublikowano 20 listopada 20231 r Jak to szybko zlecialo. Kurde, kiedy ten moj mlody zdazyl te gierce skompletowac (chyba kieszonkowe trzeba obciac) I jeszcze Knuckless do kolekcji
Opublikowano 21 listopada 20231 r Amiga zawładnęła moim życiem Wspaniała lektura dla maniaków tego sprzętu, okraszona kilkoma skormnymi ale jakże pięknymi dodatkami
Opublikowano 22 listopada 20231 r Nigdy w żadnego Finala nie grałem, a ten tytuł miał swoje 5 minut, więc jak najbardziej dam szansę.
Opublikowano 22 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Promki Aliens - 104 zł w Euro Hitman - 109 zł w ME Bloodborne GOTY - 61 zł Allegro
Opublikowano 23 listopada 20231 r Ponad rok już nie kupowałem nic na płycie, ale gry ze swojego ulubionego gatunku nie mogłem sobie odmówić.