Opublikowano 28 listopada 20231 r W dniu 28.11.2023 o 14:54, giger_andrus napisał(a): Taka dysfunkcja to żadne przeboje. Ludzie tu się spodziewali ognia, dymu i wybuchów. No tego mi brakowało plus tych touch padów w decku. Sporo gram w strategie a na rogu to było trochę upośledzone i podpinałem myszkę. W takim wypadku nie miało to sensu. Zdecydowałem się sprzedać całkiem dobrego lapka, rog ally i kupić za to lapka do gier 14 cali i na tym grać na wyjazdach czy w łóżku. No ale Gaben wydał jakieś 2-3 tygodnie po tym fakcie Deck Oled i wyszło jak wyszło Teraz mam mocną stacjonarkę, laptopa gamingowego i Decka Oled wróciłem do punktu wyjścia i w nim zostaje bo widzę ,że to jest moje yin i yang.
Opublikowano 29 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dave nie dał rady, bo nigdzie nie ma RDR. Używane po 200zl na olx, więc musiałem ściągać od Czeskich braci. Bully mi umknął w czasach 360 więc nadrobimy grę od R. Edytowane 29 listopada 20231 r przez iluck85
Opublikowano 29 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje zakupy z ostatnich 5 miesięcy. Choć mogłem o czymś zapomnieć.
Opublikowano 29 listopada 20231 r Długo czekałem, aż będzie w znośnej cenie, no i lider opinii @kanabis polecał ostatnio
Opublikowano 29 listopada 20231 r Fabularnie i klimatycznie supcio. Pare naprawde chorych akcji. No i wydawaloby sie ze prosciutka platyna. Szkoda ze zabugowana I dwa razy sie zawiesila tez gierga. Ale gralem bez aktualizacji,moze poprawili w patchu.
Opublikowano 30 listopada 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo fajniy sprzęt. Nie mam porównania z LCD jeśli chodzi o ekran ale ergonomia świetna.
Opublikowano 30 listopada 20231 r W dniu 29.11.2023 o 19:52, GearsUp napisał(a): Leciutki sqrwysynek Przecież to kuvva waży 50gram mniej niż dwa steamdecki które rzekomo miałeś xdd
Opublikowano 30 listopada 20231 r W dniu 30.11.2023 o 09:51, Daffy napisał(a): Przecież to kuvva waży 50gram mniej niż dwa steamdecki które rzekomo miałeś xdd ez
Opublikowano 2 grudnia 20231 r W dniu 27.11.2023 o 18:59, Ukukuki napisał(a): Orzeł wylądował po przebojach z Asus Rog Ally wracam do Decka. Obok 14 calowy gamingowy laptop którego mam od dwóch tygodni, kupiony na dłuższe wyjazdy W sumie niewiele większy od Decka. Klasyki na Switcha, chociaż po Gothicu 1 na Switcha to nie wiem czy mi się 2 chce z foli wyciągać. No i magazyn o PS2, gratis jakże pasująca podkładka pod myszkę w motywach C64 No i potworek do laptoka polskiej produkcji. Do Decka jeszcze nie dojechał. Coz to za laptop i jaka cena?
Opublikowano 2 grudnia 20231 r W dniu 30.11.2023 o 12:10, Assassins_78 napisał(a): Jest i ON. Come Get Some U mnie też, choć nie ukrywam, że mam pewne obawy, jak taki emulatorek NESów, SNESów, Genesisów i Amigi poradzi sobie z potężnym PSX (a żadnych materiałów nie widziałem na YT). Tak czy siak w pakiecie dorzuciłem jeszcze trzy carty (Delphine, Bitmap, Gremlin, bo Team17 i CodeMasters wpadło wcześniej) ze względu na gierki, które z sentymentem wspominam z Amigi właśnie (Another World, Speedball, Chaos Engine, Zool, Utopia) i obiecuję, że w styczniu wreszcie kupię samą konsolkę
Opublikowano 2 grudnia 20231 r W dniu 2.12.2023 o 13:06, Bishonen88 napisał(a): Coz to za laptop i jaka cena? Asus Zephyrus G14, dałem w sumie około 7k z dołożeniem ramu i wymianą dysku na 2TB.
Opublikowano 2 grudnia 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Drewno, nie drewno. Szacunek za duszę.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szykuje się sentymentalna podróż do czasów dzieciństwa.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Moja przeprowadzka z 49m2 mieszkania do nowego domu dobiegła końca. Powoli większe wydatki ustępują mniejszym co pozwala mi wreszcie wrócić do poszukiwań i uzupełniania kolekcji. Oto moje najnowsze zakupy. Ekhm 7 Grudnia 1941 roku, dokładnie 81 lat temu, Japońska marynarka wojenna (Kaigun) zaatakowała Pearl Harbor. Dziś spuszcze srogi łomot flocie cesarza Hirohito. A6M Zero, Nakajima B5N i Mitsubishi G3M będą spadać z nieba podziurawione jak dobry ser morski Pokaż ukrytą zawartość Zgadza się, To mój drugi Hotas. Wersja X jest pod PS3 i PC natomiast wersja Hotas 4 jest pod PS4 / PS5 i PC. Oba dorwane po taniości. Bo ja lubie latanki Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Nareszcie po poszukiwaniach udało mi się wyrwać dock sony do PSVITA w dość spoko cenie. Dobrze się składa bo konsolka wyjęta z szafki i mam ochote ograć pare giereczek na tym cudzie technologicznym.