ProstyHeker 1 919 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Ostatnie, brakujące ogniwo do setu MW na X360 Ogromne podziękowania dla kolegi @Bzduras, który podarował mi tę gierkę. Nie wiem, czy się liczy, bo to podarunki growe, a nie zakupy 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 795 Opublikowano 4 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 stycznia U mnie prezent gwiazdkowy, ktory od lutego zeszlego roku byl urabiany w glowach czlonkow rodziny, a ktory to sam musialem sobie kurwa sprawic. 10 3 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia @Yap Jak wygląda rewers okładki ? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 4 stycznia Opublikowano 4 stycznia 13 minutes ago, Szermac said: @Yap Jak wygląda rewers okładki ? A nawet nie wiem. Lezy jeszcze w folii. Dostalem jakies pocztowki z tego nowego Like-A-Dragon- Cos-Tam. Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia Czeka na swoją kolej Mam obecnie hajpik na gry o zombie, ogrywam Dying Light i pierwszą odsłonę "Martwej Wyspy", zatem ten wybór był naturalny 5 1 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 5 stycznia Opublikowano 5 stycznia W dniu 8.11.2023 o 11:38, XM. napisał: I tak masz łatwiej bo na xboxa trochę tego jest, kurwa - znaleźć coś na PS3 to jakiś cud. Kupiłem te gitarę od WoR, myślałem że dongel ten sam, a tu się okazuje, że nie dziala. Nie dość, że nie idzie znaleźć tego w normalnej cenie to jeszcze pojebało i jedne gitary do dongla od gh3/wt, a reszta do innego dongla. Szukaj sprzętu z World Tour lub Band Hero na PlayStation 2. Jest to dokładnie to samo, co do PS3, ale zazwyczaj śmiga sporo taniej bo ludzie nie wiedzą. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 976 Opublikowano 5 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 stycznia Dziś są moje urodziny, więc jako prezent sprawiłem sobie powrót do beztroskich czasów i znów poczuć się jak dzieciak w sklepie z grami 13 3 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia @Quake96masz urodziny tego samego dnia co moja. Orderek odpaliłem na chwilkę i spodziewałem się jeszcze lepszej grafy, ale i tak robi. Homefront wziąłem za dyche, żeby mieć darmowa wysyłkę, więc się opłacało. 6 Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Młody dostał pod choinkę, to i tata skorzysta z okazji do coopa 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Badus 281 Opublikowano 7 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 stycznia A przy niedzieli wpadł taki oto grzybek 9 1 Cytuj
ornit 2 989 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Hokuto no Ken fitness boxing - kupiłem bo na pakerni, gdzie ćwiczę swoje cherlawe ciało nie mam czasu ani ochoty na cardio W domciu to co innego! W grze nie ma krwi ale to nadal Fist of the north star i jak ktoś zna historię, to będzie łykał wszystkie tytuły, które będą się pojawiały(a tych jest jak na lekarstwo). Nowe wydanie starego Dodonpachi + jakiś kilkustronnicowy poradnik w języku japońskim. Te shmupy z Cave od dawna mam w serduszku i żałuję, że nie kupowałem wszystkich wydań. Lalka Taki z Soul Calibur (mam też Mitsu) bo jestem starym nerdem. Niestety, według znawców, figurka nie jest wiernie odwzorowana bo ma za małe piersi za to pierwszy raz spotykam się z takim czymś jeśli chodzi o zabawkę, jak z przywiązaniem uwagi do odpowiedniego wyeksponowania sutków 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 101 Opublikowano 9 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 stycznia Kolejne hity od Nintendo do kolekcji plus gierka muzyczna za 50 zł. 13 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W temacie ost ukończone przypomniał mi się Vanquish i Bayo w zestawie- zacząłem na 360 potem zostawiłem i nie ukończyłem. Nadrobić warto. 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 349 Opublikowano 10 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 stycznia Jak skończę nurka Dave'a to wjeżdża Dredge + trochę 16-bitowej nostalgii. Jedyne co pamiętam, to że Król Lew był kurewsko trudny 10 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 696 Opublikowano 10 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 stycznia Pierwsze tegoroczne, dość spontaniczne zakupy, bo mimo, że gierki od dawna na liście "kiedyś się kupi" to nie było ciśnienia. W temacie Elexa @smoo napisał, że gierka jest na allegro za 48zł, więc zajrzałem, a że za niewiele więcej u tego samego sprzedawcy był też Oddworld to dorzuciłem do koszyka. 10 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia 5 godzin temu, jimmyyy8 napisał: Jak skończę nurka Dave'a to wjeżdża Dredge + trochę 16-bitowej nostalgii. Jedyne co pamiętam, to że Król Lew był kurewsko trudny Na tego Disneya też się czaje, ale poczekam aż będzie może jakaś przecena pudełkowa bo za cyfrowke 38 w promo można dać. Alladyna bym ogral. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 976 Opublikowano 10 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 stycznia Koniec świata, kupiłem Switcha! I nie, nie kupiłem go dla gierek z Mario czy Linkiem. Switch przekonał mnie do siebie portami gier, które znam z peceta a których nie uświadczyłem (przynajmniej nie wszystkich i nie w wersji fizycznej) na innych konsolach. Ten NFS to akurat był w komplecie, docelowa gierka do ogrania jest zamówiona 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 743 Opublikowano 11 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 stycznia Po latach korzystania z tradycyjnego peceta i z konieczności większej mobilności czas na laptopa. Wybór padł na Lenovo Legion Slim 5 z RTX 4060. 12 1 Cytuj
GearsUp 278 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia (edytowane) Identycznego właśnie odsyłałem. Pisałem o tym, że wyrzucał czasem dziwne czarne artefakty w przeglądarce ale zgłębiłem temat i podobno to cecha mobilnych RTXów. W grach już tego nie ma, anyway do mnie też właśnie przyszedł wczoraj kolejny egzemplarz Legion Slima Pierwsza odpowiedź w tym reddit poście zdaje się rozwiązywać problem, jak wrócę z pracy to się pobawię bo to irytujące jest. Głównie pojawia się w you tube na małym okienku, na full screen jest ok Edytowane 11 stycznia przez GearsUp Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Po miesiącach pierdolenia i zawracania dupy wreszcie zdecydowałem się na zakup. Wersja LCD 512gb, czyli ta z nibymatowym ekranem. Kupiona pół roku temu i rzekomo mało używana. Stan jest idealny, sprzedający podjechał nowym Porsche 911, więc jestem skłonny wierzyć. Cena 300$. Kupujący sprzedawał, bo kupił OLEDa, którego na moją prośbę wziął ze sobą, więc mogłem porównać. Ekran, wiadomo, sporo lepszy nawet na pierwszy rzut oka. Ale czy o kolejne 300$ lepszy? Chyba nie. W każdym razie jestem zadowolony, że wreszcie mam. Zastanawiałem się nad ROG Ally, który nowy kosztuje 400$, ale po obejrzeniu testów stwierdziłem, że łatwość obsługi jest więcej warta dla mnie niż większa moc 6 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 3 minutes ago, Hubert249 said: Faktycznie matowy ekran Dlatego właśnie z tego leje. Chociaż może to przez folię na ekranie, nie chcę jej jednak ściągać. W każdym razie na plaże się nie nadaje raczej Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Decka na plaże chyba bym dostał wylewu jakby mi piach jeszcze się dostał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi