Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soul 1 321 Opublikowano 12 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 stycznia W końcu udało się kupić jakiś komputer do domu (bo nie było żadnego) 8 8 7 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia 22 godziny temu, Oldboy napisał: @Bigbygdzie brałeś i za ile ? W Media za 6500. 1 Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Kochane dzieciaczki pamietaly o tatusiu wracajac z polandu Spoiler No to postanowienia noworoczne szlag trafil 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KamilM 131 Opublikowano 15 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 stycznia Super Mario 3D world skończony to wjeżdża kolejny Mesjasz 13 3 Cytuj
Quake96 3 866 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Antologia Max Payne kupiona za całkiem dobry piniądz, w sumie najtańsza jaką znalazłem. Co ciekawe stan jest po prostu idealny, zupełnie jakby nigdy nie była używana, a jedynie odfoliowana i może z raz włożona do napędu, co by pokrywało się mniej-więcej ze szczątkowym opisem aukcji. Gothic to z kolei gra dla której kupiłem Nintendo Switch, serio. Uwielbiam dwie pierwsze części Gothica, więc muszę po prostu MUSZĘ to ograć na konsoli 8 Cytuj
Wredny 9 586 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Te retro wrzutki @Quake96 tak mnie nostalgicznie nastroiły, że wzbogaciłem swoją kolekcję X360 o 3 pudełka, dobijając do równych 120. CoJ to xboxowy exclusive, grałem tylko w drugą część, BF2 nigdy nie miałem przyjemności, a z konsolowych wersji ta jest najlepsza. Z kolei IL-2 to trochę wina @Suavek, bo ostatnio spamuje tymi samolotówkami i mi się przypomniało 7 Cytuj
Quake96 3 866 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Dobrych gier nigdy za wiele U mnie z X360 jest chyba "słabiej" niż z klasycznym Xboxem. Wyjątkowo rzadko grywam na 7mej generacji, choć samych Xboxów 360 mam bodajże pięć Cytuj
Boomcio 4 090 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia U mnie klawiaturka prawdziwego gejmera się pojawiła i pięknie rozświetla przestrzeń. 5 1 Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Odnośnie klawiatury.. mój 11 letni syn stuka na klawiaturze nie patrzac na klawisze. Gdzie ja stary konsolowiec musze chwile po główkować gdzie co jest. On normalnie pisze wiadomości z rożnymi symbolami bez zerkania ani na moment. Jak stary informatyk a to wszystko zasługa fortnite Tak poważnie to ja jestem na poziomie 0 z orientacja klawiszy na klawiaturze pc 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 036 Opublikowano 18 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 stycznia PS5 sprezentowałem to wpadła teraz odchudzona wersja. Faktycznie jest mniejsza ale to piano to nienawidzę od ery PSP. Stopki za to na zdjęciach wydają się tandetne ale w rzeczywistości fajne grube i solidny plastik. Fajnie wchodzą na swoje miejsce i sztywno się trzymają. Dużo lepsze rozwiązanie niż poprzednio, minus jak ktoś chce postawić w pionie Plus kilka gierek. Wpadło też kilka gier na Saturna i karta pamięci na ten system. Wpadła też kolejny VMU na Dreamcasta. Dzięki @ping za gierki na Saturna przy okazji gorąco polecam sklep _InsertCoin_ który prowadzi nasz forumowy kolega na allegro. Ponad 1500 retro gierek w ofercie co prawda oferta skrojona głównie pod Polaka, więc w ofercie większość miejsca zajmuje Sony. Trzymam kciuki za rozwój oferty na Saturna, Mega Drive i Dreamcasta. Wpadły też dwa stare zestawy płytek z magazynu CDA, uwielbiam te starocie szczególnie zawartość bonusową. No i nowe dwa maleństwa do kolekcji, japońskie wydanie Mega Drive Mini, to pierwsze. Obok dla porównania moja ponad 30 letnia konsola Mega Drive. Drugie cudo to Sega Astro City mini, ten mini automat jest na switch jak duże maszyny z salonów jest też sporo większy i wygodniejszy od podobnego wydania Neo Geo. Do Astro city pasują pady od Mega Drive mini. 12 8 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 180zl w lokalnym sklepiku i nawet kodzik na skin z pre-order był w środku. 5 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Dzięki za dobre słowo! Ofertę stale poszerzam, platformy Sony cieszą się największą popularnością, jednak powolutku będę wprowadzał inne rzeczy, bo magazyn na Plejuwy mam już srogo zatowarowany. 2 1 Cytuj
Ukukuki 7 036 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Na pewno będę stałym klientem i raz na jakiś czas chętnie uzupełnię swoje retro zbiory. Listę już głównie mam na konsolach Segi do czyszczenia i może z 30-40 pozycji na Famicoma. Kto wie może kiedyś wejdę w świat retro Sony 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 586 Opublikowano 19 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 stycznia W zeszłym roku musiałem sobie odpuścić kilka interesujących mnie pozycji, więc teraz, kiedy wpadło trochę dodatkowej kasy to wjechał spóźniony Mikołaj 14 przesyłek w multiskrytce Spoiler Ch#jowe światło, więc trochę rozmazane (może podmienię jutro): No i wielkoformatowe EVERSPACE 2 do spółki z EVERCADE - zobaczymy, jak to retro mi siądzie. No i komplecik z innego rzutu: 23 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 932 Opublikowano 19 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 stycznia Jeszcze TLOU rozważałem, ale poczekam aż staniej. 9 1 Cytuj
Plugawy 3 694 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 87zl nówka z allegro. Juz przeszliśmy we dwójkę. Zostaje mi katowanie singla hehe trochę szybko poszło, ale nie zaluje wydanej kasy 3 1 Cytuj
Ukukuki 7 036 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia SOR4 świetna gierka mam już na Switcha, PS4 i PC. 2 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 4 godziny temu, Wredny napisał: W zeszłym roku musiałem sobie odpuścić kilka interesujących mnie pozycji, więc teraz, kiedy wpadło trochę dodatkowej kasy to wjechał spóźniony Mikołaj 14 przesyłek w multiskrytce Pokaż ukrytą zawartość Ch#jowe światło, więc trochę rozmazane (może podmienię jutro): No i wielkoformatowe EVERSPACE 2 do spółki z EVERCADE - zobaczymy, jak to retro mi siądzie. No i komplecik z innego rzutu: Skąd brałeś Everspace'a? Cytuj
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 7 godzin temu, Wredny napisał: W zeszłym roku musiałem sobie odpuścić kilka interesujących mnie pozycji, więc teraz, kiedy wpadło trochę dodatkowej kasy to wjechał spóźniony Mikołaj 14 przesyłek w multiskrytce Pokaż ukrytą zawartość Ch#jowe światło, więc trochę rozmazane (może podmienię jutro): No i wielkoformatowe EVERSPACE 2 do spółki z EVERCADE - zobaczymy, jak to retro mi siądzie. No i komplecik z innego rzutu: Powiedz mi kumplu, te baldurki na konsole są w Polskiej wersji czy jedynie angielska? Bo GoL ma niby Polską wersję ale na alledrogo nie mogłem nigdzie znaleźć Polskiej wersji. Cytuj
Wredny 9 586 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 3 godziny temu, [InSaNe] napisał: Skąd brałeś Everspace'a? Perfect_Blue, czy jakoś tak 7 minut temu, Whisper_of_Ice napisał: Powiedz mi kumplu, te baldurki na konsole są w Polskiej wersji czy jedynie angielska? Bo GoL ma niby Polską wersję ale na alledrogo nie mogłem nigdzie znaleźć Polskiej wersji. A to nie wiem, w opisie nic nie było, na pudełku też, a odpalić nie zdążyłem, bo do roboty na nockę niestety. Dla mnie to może nie być, bo po polsku to tylko Wiedźmin, ale jutro postaram się sprawdzić i dam Ci znać. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 249 Opublikowano 20 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 stycznia Nie ma na czym grać w rtsy, a trafiła się ostatnio dobra cena, lenovo legion slim 5. Ogólnie bardzo fajny, homeworld 3 może przybywać 9 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia (edytowane) Jak zwykle spontan. To po lewej dla mnie, to po prawej dla synka. Edytowane 20 stycznia przez Yap 9 Cytuj
Suavek 4 727 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia 24 minuty temu, Yap napisał: To po lewej dla mnie, to po prawej dla synka. Na pewno nie odwrotnie...? Spoiler No dobra, sam jako gówniarz grałem w GTA, Carmageddony, DN3D i inne i wcale nie wyrosłem na psychola. Honest! 2 Cytuj
Wredny 9 586 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia 17 godzin temu, Whisper_of_Ice napisał: Powiedz mi kumplu, te baldurki na konsole są w Polskiej wersji czy jedynie angielska? Bo GoL ma niby Polską wersję ale na alledrogo nie mogłem nigdzie znaleźć Polskiej wersji. Odpaliłem, zmieniłem język na polski i samo intro jest po angielsku, ale później wjeżdża Pan Fronczewski i jest full polish 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi