Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mpgothic.thumb.jpg.d7fe094a7228013ab57cdb0f519c8a9f.jpg

Antologia Max Payne kupiona za całkiem dobry piniądz, w sumie najtańsza jaką znalazłem. Co ciekawe stan jest po prostu idealny, zupełnie jakby nigdy nie była używana, a jedynie odfoliowana i może z raz włożona do napędu, co by pokrywało się mniej-więcej ze szczątkowym opisem aukcji.

Gothic to z kolei gra dla której kupiłem Nintendo Switch, serio. Uwielbiam dwie pierwsze części Gothica, więc muszę po prostu MUSZĘ to ograć na konsoli :D

• Plusik 8
Opublikowano

Te retro wrzutki @Quake96 tak mnie nostalgicznie nastroiły, że wzbogaciłem swoją kolekcję X360 o 3 pudełka, dobijając do równych 120.

BF2CallodJuarezIL-2Sturmowski.thumb.jpg.6512285684dcf68b4bb5342ac5292130.jpg

CoJ to xboxowy exclusive, grałem tylko w drugą część, BF2 nigdy nie miałem przyjemności, a z konsolowych wersji ta jest najlepsza.
Z kolei IL-2 to trochę wina @Suavek, bo ostatnio spamuje tymi samolotówkami i mi się przypomniało :D

• Plusik 7
Opublikowano

Odnośnie klawiatury.. mój 11 letni syn stuka na klawiaturze nie patrzac na klawisze. Gdzie ja stary konsolowiec musze chwile po główkować gdzie co jest. On normalnie pisze wiadomości z rożnymi symbolami bez  zerkania ani na moment. Jak stary informatyk a to wszystko zasługa fortnite :lapka: 

Tak poważnie to ja jestem na poziomie 0 z orientacja klawiszy na klawiaturze pc:notlikethis:

• Haha 2
Opublikowano

Dzięki za dobre słowo! Ofertę stale poszerzam, platformy Sony cieszą się największą popularnością, jednak powolutku będę wprowadzał inne rzeczy, bo magazyn na Plejuwy mam już srogo zatowarowany.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Na pewno będę stałym klientem i raz na jakiś czas chętnie uzupełnię swoje retro zbiory. Listę już głównie mam na konsolach Segi do czyszczenia i może z 30-40 pozycji na Famicoma. Kto wie może kiedyś wejdę w świat retro Sony :lapka:

• Lubię! 1
Opublikowano
4 godziny temu, Wredny napisał:

W zeszłym roku musiałem sobie odpuścić kilka interesujących mnie pozycji, więc teraz, kiedy wpadło trochę dodatkowej kasy to wjechał spóźniony Mikołaj :santa:
14 przesyłek w multiskrytce :sweat:

Pokaż ukrytą zawartość

teaserpaczkiwsiatce.thumb.jpg.7688367f21e501aa103110f456c0a1f0.jpg

Ch#jowe światło, więc trochę rozmazane (może podmienię jutro):

Wszystkiegryzgry.thumb.jpg.68583ca37d00088632524230d128742f.jpg

No i wielkoformatowe EVERSPACE 2 do spółki z EVERCADE - zobaczymy, jak to retro mi siądzie.

EverspaceiEvercade.thumb.jpg.c4708299d8562baf8c7d96071d65e3fd.jpg

No i komplecik z innego rzutu:

Wszystkiegierkigrzbietowo.thumb.jpg.b3716e60edb8a7b839b860b33aab0d58.jpg

Skąd brałeś Everspace'a? :nosacz:

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał:

W zeszłym roku musiałem sobie odpuścić kilka interesujących mnie pozycji, więc teraz, kiedy wpadło trochę dodatkowej kasy to wjechał spóźniony Mikołaj :santa:
14 przesyłek w multiskrytce :sweat:

Pokaż ukrytą zawartość

teaserpaczkiwsiatce.thumb.jpg.7688367f21e501aa103110f456c0a1f0.jpg

Ch#jowe światło, więc trochę rozmazane (może podmienię jutro):

Wszystkiegryzgry.thumb.jpg.68583ca37d00088632524230d128742f.jpg

No i wielkoformatowe EVERSPACE 2 do spółki z EVERCADE - zobaczymy, jak to retro mi siądzie.

EverspaceiEvercade.thumb.jpg.c4708299d8562baf8c7d96071d65e3fd.jpg

No i komplecik z innego rzutu:

Wszystkiegierkigrzbietowo.thumb.jpg.b3716e60edb8a7b839b860b33aab0d58.jpg

Powiedz mi kumplu, te baldurki na konsole są w Polskiej wersji czy jedynie angielska? Bo GoL ma niby Polską wersję ale na alledrogo nie mogłem nigdzie znaleźć Polskiej wersji.

Opublikowano
3 godziny temu, [InSaNe] napisał:

Skąd brałeś Everspace'a? :nosacz:

Perfect_Blue, czy jakoś tak :D

7 minut temu, Whisper_of_Ice napisał:

Powiedz mi kumplu, te baldurki na konsole są w Polskiej wersji czy jedynie angielska? Bo GoL ma niby Polską wersję ale na alledrogo nie mogłem nigdzie znaleźć Polskiej wersji.

A to nie wiem, w opisie nic nie było, na pudełku też, a odpalić nie zdążyłem, bo do roboty na nockę niestety.

Dla mnie to może nie być, bo po polsku to tylko Wiedźmin, ale jutro postaram się sprawdzić i dam Ci znać.

• Dzięki 1
Opublikowano
24 minuty temu, Yap napisał:

To po lewej dla mnie, to po prawej dla synka.

Na pewno nie odwrotnie...? :notsure:

Spoiler

No dobra, sam jako gówniarz grałem w GTA, Carmageddony, DN3D i inne i wcale nie wyrosłem na psychola. Honest!

• Plusik 2
Opublikowano
17 godzin temu, Whisper_of_Ice napisał:

Odpaliłem, zmieniłem język na polski i samo intro jest po angielsku, ale później wjeżdża Pan Fronczewski i jest full polish :hi:

• Dzięki 1