GearsUp 197 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Znając Ciebie to nie później niż za tydzień znajdziesz kolejną wadę i oddasz sprzęt Teraz już nie mam takiej możliwości, dzisiaj zamówiłem etui i pamięci z mniejszymi opóźnieniami 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 25 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 stycznia Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. Pierwszy raz miałem przyjemność ogrywać T8 na TGS. Bawiłem się znakomicie. Teraz też gra mi się świetnie. Dobrze bawiłem się przy poprzednim Jedi. Liczę, że i ta odsłona przypadnie mi do gustu. Natomiast RoboCop ukończony już na 100%. Bardzo dobra pozycja. Polecam. Dishonored jest fantastyczny. Szkoda, że niezwykle udana dwójka nie otrzymała wsparcia 60 klatek. Bonusowo Prey, a Wiesława przedstawiać nie trzeba. Kapitalnie się gra w RDR na Słiczu. Klimat - pierwsza klasa. Demo wypadło na tyle przekonująco, że niebawem galaktyka będzie przemierzana w VR. Warto nabyć. 18 2 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 25 stycznia Opublikowano 25 stycznia Pokazałbyś w środku tę książkę, parę losowych stron? 1 Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 7 godzin temu, Homelander napisał: Pokazałbyś w środku tę książkę, parę losowych stron? Konsole do gier 2.0 (ksiazkakonsole.pl) - zjedź niżej i jest kilka losowych. Podobno fajny album, kiepska książka, z tego co czytałem w kilku opiniach. Tj. dużo błędów, bądź braków. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 12 minutes ago, Suavek said: Konsole do gier 2.0 (ksiazkakonsole.pl) - zjedź niżej i jest kilka losowych. Podobno fajny album, kiepska książka, z tego co czytałem w kilku opiniach. Tj. dużo błędów, bądź braków. Dostałem na święta i tak jest to ładny album do podglądania, samego tekstu jest mało, zaledwie kilka, kilkanaście zdań na platformę. Ostatnia generacja zrobiona jest po łebkach i nie ma nawet przekroju sprzętów tylko normalne zdjęcie obudowy. Mimo to, podoba mi się ale cena mogłaby być niższa. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 888 Opublikowano 26 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 stycznia 10 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 696 Opublikowano 26 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 stycznia W dniu 19.12.2023 o 22:26, Suavek napisał: Nie licząc jedynki i dwójki z PSX, które średnio mnie interesują, to brakuje mi jeszcze The Belkan War na PS2, co planuję kiedyś uzupełnić. Pudełkowo nie mam Joint Assault na PSP oraz Ace Combat 7. Niemniej jednak te tytuły posiadam już cyfrowo (AC7 zarówno na PC i PS4), więc nie wiem, czy będę na siłę brał pudła (czyt. pewnie za kilka miesięcy wrzucę zdjęcia kupionych pudeł...). Człowiek szuka pociechy w zakupach gier dla dzieci... No ale tym sposobem pudełkowa kolekcja serii jest już kompletna: No chyba, że uznamy zachodnią, okrojoną wersję AC3 za osobną grę. Bo Ace Combat Advance w ogóle nie uznaję i nie planuję. Chyba, że za darmo. Innocent Aces teoretycznie nie Ace Combat, ale... to Ace Combat. To samo studio, ten sam silnik, mechanika, założenia. Super się grało. Plus kilka drobiazgów: O PS2 Extreme trzeba było się upomnieć. Jak ktoś swojego jeszcze nie dostał, to niech wyśle wiadomość przez Allegro. Przy okazji skusiłem się też na pudło Okami HD. Również ładna okładka. Po materiale GmanLives zainteresowałem się Wolverine Origins i trafiłem na bardzo dobrą ofertę. Zaskakująco dobra gierka, a na PC działa ładnie z odblokowanym frameratem. Przy okazji wziąłem oryginalnego Prey, którego cyfrowo już się nie dostanie, oraz drugie Gearsy, żeby za wysyłkę nie płacić. Gearsy przeszedłem tylko jedynkę wieki temu na PC i przyznam, że jakoś mnie nie porwały, ani nie zachęciły do sprawdzenia reszty serii. Mięśniaki z karabinami, to nie moje klimaty. No ale zobaczymy. Może kiedyś odpalę do odreagowania. Plus trochę randomowej japońszczyzny i parę gier na (3)DSa. SSF4 3D od dawna za mną chodził, ale nie jestem w stanie tej zachcianki do końca uzasadnić. Chyba chodzi o sam fakt upchnięcia tej bijatyki na przenośną konsolkę. Oczywiście grać w to na poważnie nie planuję, może poza story i jakąś sporadyczną rundką arcade, ale muszę przyznać, że gra wygląda i chodzi na 3DSie naprawdę bardzo ładnie. Szkoda, że sterowanie upośledzone, siłą rzeczy. Choćbym nie wiem, jak próbował, to nie byłem w stanie zrobić Ultra Combo... Trzy przyciski jednocześnie po prostu nie rejestrują się na klasycznym 3DSie. Dlatego te skróty na ekranie dotykowym są jednak fajnym rozwiązaniem. Minus za brak japońskich głosów. Star Treka mam i przeszedłem już na PSP, ale coś mnie podkusiło jeszcze o wersję NDS. Z jakiegoś powodu wraz z upływem lat, niektóre starocie na DSa stanowią przyjemną ciekawostkę. Tj. mógłbym to ograć na emulatorze, poprawić grafikę, detale, płynność (albo po prostu odpalić lepszą grę...), ale jednak fajnie jest od czasu odpalić maleńkiego handehlda z czymś prostym i niezobowiązującym. Sama gra średniak, ale i tak fajna inspiracja serią Starfleet Command, jeśli ktokolwiek kojarzy. 18 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 913 Opublikowano 26 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 stycznia 13 1 Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Będą leciały lepy na pizde. Perfect Blue dowiozło pięknie. 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 766 Opublikowano 27 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 stycznia Pierwsza gra na PS2, w którą grałem na swojej konsoli. Musiałem przejść na raz bo po kupnie konsoli i gry już nie było mnie stać na memorke. 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. HunterX 36 Opublikowano 27 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 stycznia Ale poyebany temat! Miałem przystopować z zakupami ale z taką grupą wsparcia to coś czuję, że popłynę... Jako że styczeń się jeszcze nie skończył, to narazie wrzucam zakupy z grudnia. 12 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 556 Opublikowano 28 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 stycznia Kolejne z gierek od dawna będących na liście "kiedyś się kupi" - miał być jeszcze Planescape Torment/Icewind Dale, ale sprzedawca nie wysłał gry, oddał kasę, tłumacząc się tym, że jednak nie ma nówki tylko używkę (której oczywiście nie wystawił, więc nie wiem, co on tam niby ma). Szkoda, bo niby była to wersja angielska, a tak to na allegro same niemce, których nie chcę. 9 1 Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Kupiłem sobie Prince ale tego prawilnego n 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 274 Opublikowano 29 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 stycznia Polowałem, polowałem i wreszcie upolowałem Nówka w folii, Limited Run. Grę co prawda mam już ograną w cyfrze na Switchu, ale jest tak wspaniała, że musiałem ją zdobyć do kolekcji. Polecam! 9 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 197 Opublikowano 30 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 stycznia Trochę okołogrowego stuffu. Dzięki za polecenie ręcznika @Tokar tak jak napisałeś będzie czym podcierać siurka 11 1 Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Plague staniał było można brać. Chyba pass na jakiś czas, bo tylko tyły są Chociaż Dogma 2 Zara. 6 2 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 54 minuty temu, iluck85 napisał: Plague staniał było można brać. Chyba pass na jakiś czas, bo tylko tyły są Chociaż Dogma 2 Zara. Te włoskie wydania ten hologram mają tylko na folii czy to na pudełku jest? Bo widzę, że te wydania są sporo tańsze na allegro, ale zawsze wolę dopłacić te 20-30zł do "anglika". Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 7 minut temu, Wredny napisał: Te włoskie wydania ten hologram mają tylko na folii czy to na pudełku jest? Bo widzę, że te wydania są sporo tańsze na allegro, ale zawsze wolę dopłacić te 20-30zł do "anglika". Na folii. No gra typowo na półkę, bo lata w GP więc mi akurat zwisa wydanie. Te gry z GP nie idą i łatwo przespać moment. Wo long ciężko dorwać w pudełku, trzeba było brać jak było. Więc jak widzę 120 to biorę i olewam temat. 1 Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Ostrzyłem sobie zęby na ten tytuł już od jakiegoś czasu, więc w końcu się pojawił Akurat jestem też po sesji filmowego Avatara, więc wczuwka jest 3 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia @iluck85 Wo-Longa niedawno na PS5 za 179zł nówkę kupiłem - coś się chyba gierka nie sprzedała i mało egzemplarzy na rynku jest. Plagę 2 brałem praktycznie premierowo (chyba tydzień poślizgu), bo miałem wątpliwości czy to znowu nie będzie taka gierka 7/10, jak część pierwsza, ale okazało się, że to ze dwie ligi wyżej i jedno z najlepszych gierkowych przeżyć ostatnich lat. 1 Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Ja czekałem na obniżki, bo jedynke mam w pudełku. Wo longa chciałem na X, bo zbieram na x raczej. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Na X-a się ciężko zbiera, bo sporo gier jest tylko w cyfrze i pudełka nikt nie zamierza wydawać 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 43 minuty temu, Wredny napisał: Na X-a się ciężko zbiera, bo sporo gier jest tylko w cyfrze i pudełka nikt nie zamierza wydawać Ogólnie jakoś tych pudełek mniej jest, ja próbowałem kiedyś Resident Evil 3 Remake kupić i były jakieś kosmiczne ceny. A na plejce w folii za kilkadziesiąt złotych;) Niektóre gry to może i by kupił na półkę (W3 goty, Cyberek goty) ale czy da się je zabrać do kolejnej generacji? Wątpię Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Ps5 jest więcej, gier jest więcej i rynek wtórny działa lepiej, bo jest co? Dokładnie- WIĘCEJ Dużo gier można dostać bez problemu PS5 w pudełku, na X gorzej. Jak gra jest nie jest hitem- wo long, to pojawia się na początku za 3 bomby i nikt tego nie kupuję, potem już nie ma szans dostać. @yaczes opowie chętnie jak mu poszło z SF6 na Xboxa Dlatego już nie zwracam uwagi na pudełko na odwrocie. Ma być box, grzbiet i leci na półkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi