Quake96 3 858 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Trochę wykopków na PC z CeXa, oraz nówka sztuka Crash 4 na niedawno kupionego Switcha 9 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 15 hours ago, Wredny said: @iluck85 Wo-Longa niedawno na PS5 za 179zł nówkę kupiłem - coś się chyba gierka nie sprzedała i mało egzemplarzy na rynku jest. Plagę 2 brałem praktycznie premierowo (chyba tydzień poślizgu), bo miałem wątpliwości czy to znowu nie będzie taka gierka 7/10, jak część pierwsza, ale okazało się, że to ze dwie ligi wyżej i jedno z najlepszych gierkowych przeżyć ostatnich lat. Szukalem Wo Long’a w steelbooku na PS5, ale jedyny jaki znalazlem byl za…£119 . Na X’ wlasnie jest znacznie tanszy, co jest rowniez dosc podejrzane. Jutro sie okaze czy zostalem wydupcony czy nie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 556 Opublikowano 31 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 stycznia Kolejne z listy "kiedyś trzeba będzie kupić". Disco w wersji PS5 to jakiś biały kruk, więc wziąłem hamerykańską wersję na PS4, bo ile można polować na okładkę z białym paskiem Morbid wziałem z tego względu, że niedługo wyjdzie sequel, tym razem w 3D, a teraz, gdy sobie katalogowałem ten zakup to pircecharting pokazał mi cenę zafoliowanej nówki - 175$ - tyle to ja nawet w złotówkach nie zapłaciłem, więc albo miałem farta, albo mają tam coś naebane TREPANG wygląda jak duchowy spadkobierca F.E.A.R. i trzeba wreszcie sprawdzić. 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 991 Opublikowano 31 stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 stycznia Dzięki @ping jeszcze raz polecam wszystkim najlepszy sklep retro, naszego forumowego kolegi. Dzięki za bogate gratisy w postaci dodatkowego pada, karty pamięci i gierek Najbardziej cieszę się z In The Hunt, chciałem brać na Saturna ale wpadła jednak kopia na PS1. 20 15 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Pierwszy kandydat do goty 2024 Polecam sklep bluegames 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 843 Opublikowano 2 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego Grane już od wczoraj, wiadomo z jakiego sklepu 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 794 Opublikowano 2 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego Poszperalem i w koncu znalazlem wersje steebookowa Wo Long’a w nie pojebanej cenie. 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 2 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego Zachciało mi się sprawdzić 3 tytuły startowe, do tego wziąłem fanaberię-ciekawostkę w postać kompilacji Arcade 10 4 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego MK1 i SF6 bardzo fajne, ale czas sprawdzić czy król jest tylko jeden 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plackus 418 Opublikowano 3 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 lutego (edytowane) Nie wątpię, że rok 2024 będzie gorszy od 2023 w giereczkowni. Ale jak pięknie on się zaczął Edytowane 3 lutego przez Plackus 16 3 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Ostatnie trzy zakupy ze stajni Team Ninja. Na razie mam dosyc. 7 Cytuj
MEVEK 3 519 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego To naprawde takie trudne jak Soulslike ??? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. HunterX 36 Opublikowano 6 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego Styczeń delikatnie wymknął się spod kontroli... No i jest jedna niemiecka okładka. Normalnie omijałbym szerokim łukiem ale już machnąłem ręką bo to raczej ciekawostka. 11 3 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Trailer remake'u skutecznie mnie przestraszył , więc zapragnąłem nadrobić klasyka. Co prawda mam już tę kolekcję na PS3, ale tę wersję mogę odpalić na XSX, pstrykać screenshoty itp. Od czasu usunięcia z dystrybucji cyfrowej, po(pipi)ało ludzi z cenami pudełek, ale udało się trafić stan idealny za 150zł na allegro lokalnie. Wiem, że coś z nią podobno nie tak, ale gorzej niż u Blooberów nie będzie na pewno 4 2 1 Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 28 minut temu, Wredny napisał: Od czasu usunięcia z dystrybucji cyfrowej, po(pipi)ało ludzi z cenami pudełek, ale udało się trafić stan idealny za 150zł na allegro lokalnie. Wait, what? https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/silent-hill-hd-collection/C1NL49GLS561/0001/9ZLV9DCK2TN3 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego @Suavek A faktycznie, to w takim razie tylko Homecoming i Downpour chyba wyleciały - ale HD Collection w cyfrze aktualnie po 99zł i pewnie też spadnie z rowerka za jakiś czas. Poza tym ja lubię pudełeczka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 913 Opublikowano 6 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego Podmieniłem premierowki na definitywne. Spieszmy się kochać pudełka, tak szybko odchodzą- Spencer 2024 7 4 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 9 hours ago, MEVEK said: To naprawde takie trudne jak Soulslike ??? Niekoniecznie. Dla mnie Nioh bardziej grindem stoi niz trudnoscia. Jesli nie przebierasz w broni, gadzetach i perkach moze byc ciezko, ale gra wypluwa tyle szmelcu, ze nie sposob nie znalezc czegos dla siebie i swojego stylu. 1 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 6 godzin temu, Wredny napisał: odpalić na XSX, pstrykać screenshoty itp. Działa już robienie screenshotów grom we wstecznej? Nie działało bardzo długo, albo w ogóle. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego 17 godzin temu, Rozi napisał: Działa już robienie screenshotów grom we wstecznej? Nie działało bardzo długo, albo w ogóle. W większości gier działało od zawsze. Grałem w ich sporo (m.in. Gearsy 2,3, Judgment, Dead Space, Operation Flashpoint, Saints Row, Alan Wake, Fable, Forza Horizon, Risen, Condemned, Blue Dragon, RDR) i póki co tylko w oryginalnym PREY wyskakiwał mi jakiś error i się nie dało. Reszta normalnie. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego 17 godzin temu, Wredny napisał: @Suavek A faktycznie, to w takim razie tylko Homecoming i Downpour chyba wyleciały - ale HD Collection w cyfrze aktualnie po 99zł i pewnie też spadnie z rowerka za jakiś czas. Poza tym ja lubię pudełeczka Czekam właśnie na kolejne promo w digitalu - 30 parę złotych mogę dać. I wiem, że to zbugowane, mgła nie bardzo im wyszła i w ogóle, ale nadal bardziej do mnie przemawia niż to, co pokazały blobery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi