Bzduras 12 532 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Zawsze i wszędzie SH HDC (pipi)ane będzie, pozdrawiam. 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Zamówiłem zanim pojawiły się filmiki z działania tej gry na Switchu i trochę żałuję. Trudno, będzie w kolekcji 4 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Na fali grania w P3 Reload uzupełniłem kolekcję o spin offa z serii. 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 991 Opublikowano 8 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 lutego Kolejny klasyk na PS1, oczywiście zakup w insertcoin Kolejne pudełka na PS5. Village jest cudowne, właśnie ogrywam. uniwersalne słuchawki pod PC i PS5, całkiem fajnie grają no i o wiele lepsza bateria niż w pulse. 23 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 587 Opublikowano 8 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 lutego Lecimy z retro 9 2 1 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Demko było tak dobre i przypomniało mi, dlaczego tak chętnie zajeżdżałem się w Tekkena 3 sto lat temu. 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 9 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 lutego Dzisiaj lalka figmy z MD do kolekcji i animu fajter Under Night In-Birth. 11 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego 16 godzin temu, Wojtq napisał: Demko było tak dobre i przypomniało mi, dlaczego tak chętnie zajeżdżałem się w Tekkena 3 sto lat temu. Dawaj Tekken ID w stosownym temacie 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego On 2/6/2024 at 5:49 PM, Wredny said: @Suavek A faktycznie, to w takim razie tylko Homecoming i Downpour chyba wyleciały - ale HD Collection w cyfrze aktualnie po 99zł i pewnie też spadnie z rowerka za jakiś czas. Poza tym ja lubię pudełeczka Udało mi się dorwać na promocji ale to było w 2021 w cyfrze u Węgra na MS Store za mniej niż 10 zł. Cytuj
Badus 272 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego @ornit gdzie dorwałeś tego figa? Zapisałem się na stronie Figmy, ale błazny nie przysłały powiadomień jak ruszyła sprzedaż... Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego @Badus z amiami. Stamtąd wziąłem też grę. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 858 Opublikowano 9 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 lutego Kolejna partia węgla do PieCa i mały dodatek na Xklocka 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. snejk04 413 Opublikowano 9 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 lutego Uwielbiam tę grę, na PSX w multi spędziłem kilkadziesiąt godzin, na DC co prawda francuz, ale nie mogłem się oprzeć. Czemu takich gier się już nie robi:/ 13 6 Cytuj
kiseki 766 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Budżetowy zestaw żeby ograć exy z Xboxa. Po 20 latach konsolowania włączę PCta po coś innego niż wystawienie faktury i wysłanie maila. 4 1 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego fajnie, że zakryłeś co to jest, żeby ktoś kto nie wie mógł zapytać "co to jest?" Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Badus 272 Opublikowano 12 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 lutego (edytowane) Wdzianko do spotkań z panią Aran na Switchu Spoiler Spoiler A tutaj inspiracja, jedna z kultowych okładek klasycznego Marvela. Spoiler Edytowane 12 lutego przez Badus 6 3 1 Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 9 hours ago, Badus said: Wdzianko do spotkań z panią Aran na Switchu Hide contents Hide contents A tutaj inspiracja, jedna z kultowych okładek klasycznego Marvela. Hide contents Robione na zamówienie czy gdzieś można takie fajne ciuszki dorwać? Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Made in Abyss wziąłem bo lubię anime, gra chyba średnia. No i w promce kolekcjonerka poniżej 2 stówek to trzeba brać zwłaszcza, że ma fajne bonusy. zbliżenie dla Pupcia bo lubi oglądać amibosy z bliska 5 Cytuj
Badus 272 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego @Fafensky wzór pojawia się na kilku stronach z koszulkami. Ja chciałem przetestować ten sklep https://www.neatoshop.com/product/Samus-Wars i jestem póki co bardzo zadowolony z ostrości i nasycenia kolorów; zobaczy się jak zniesie próbę czasu. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Na kiedyś. Fajnie zbiera się te małe guwniaki. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi