Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W oczekiwaniu na randkę z odświeżoną wersją panny Croft (czyt. aż Aspyr dowiezie TR Remastered w fizycznej wersji) wjechał inny tematyczny nabytek.

Plus niespodziewany gift do dopełnienia króliczej kolekcji.

image.thumb.jpeg.ed1c18ba67a70c044d625f941af46b8a.jpeg

Edytowane przez Badus
  • Plusik 6
Opublikowano

W ramach uzupełnienia kolekcji wleciał Red Dead Redemption 2, tylko muszę trochę odpocząć od sandboxów po Horizon Forbiden West. Budżetowo kupiony też Metroid Dread bo niby już grałem jak miałem Lite ale tak dobrze to wspominam, że z chęcią zagram jeszcze raz.

BD7B7578-B714-4D02-BE74-B9E567226590.jpeg

• Plusik 8
  • Lubię! 1
Opublikowano
13 minut temu, Quake96 napisał:

Yyyy, co?

Myślę, że to wystarczy za odpowiedź :reggie:

Normalnie powinna być jeszcze taka naklejka:

image.png.25e1e55bb32b642f83cb9a2cc109a0d0.png

Pamiętam jak dawno temu @Colin mnie o nią molestował. :D

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano

Xboxa 360 w tym budżecie nie jest trudno kupić, ale PS3 to już inna bajka. Niby ta sama generacja, podobna popularność, a jakoś konsole SONY bardziej trzymają cenę. Od czasu do czasu przeglądam OLX w poszukiwaniu tanich konsol i ciężko znaleźć w takim budżecie jakieś PS3. No, czasem zdarzy się może jakiś FAT, ale mam już dwa takie i stwierdziłem że chętnie nabędę Slim/Super Slim jak się trafi.

No i dzisiaj zupełnym przypadkiem się trafiło. Z tego co mówił mi gość który to sprzedawał, konsola należała do jego syna, ale dostał/kupił nowszą i sprzedaje PS3 żeby mieć na jakąś gierkę czy coś. Dla mnie spoko interes :D

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Dzięki tobie właśnie jestem w trakcie dogadywania się na PS3 Slim 320gb w pełnym zestawie za 250 zyla. Ogra się te zaległe gierki w końcu. :tokar:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Ps3 dostaje drugie życie na oledzie. 

Ostatnie wyścigi ferrari od twórców project cars (a wcześniej shift i shift2) sprawiły mi masę frajdy na poczciwej super slimce.

Opublikowano

Pozostajemy w tej samej generacji, co plejka wyżej :cool2:

Trochę ostatnich zakupów, trochę prezentów na urodziny. Ogólnie dostałem jobla na punkcie 360 - myślałem, że w tym roku na grubo wlecę w nadrabianie PS3, ale ona wyląduje na dalszym planie. Zzieleniałem.

Jeszcze kilka COD i będę miał cały set na 360.

PXL_20240219_163120061.jpg

• Plusik 7
  • Lubię! 1
Opublikowano
20 godzin temu, suteq napisał:

Dzięki tobie właśnie jestem w trakcie dogadywania się na PS3 Slim 320gb w pełnym zestawie za 250 zyla. Ogra się te zaległe gierki w końcu. :tokar:

Moja właśnie przeszła kompleksowe czyszczenie. Czyściutka i niemal bezszelestna konsola :D

Opublikowano
W dniu 18.02.2024 o 22:09, Quake96 napisał:

Xboxa 360 w tym budżecie nie jest trudno kupić, ale PS3 to już inna bajka. Niby ta sama generacja, podobna popularność, a jakoś konsole SONY bardziej trzymają cenę. Od czasu do czasu przeglądam OLX w poszukiwaniu tanich konsol i ciężko znaleźć w takim budżecie jakieś PS3. No, czasem zdarzy się może jakiś FAT, ale mam już dwa takie i stwierdziłem że chętnie nabędę Slim/Super Slim jak się trafi.

No i dzisiaj zupełnym przypadkiem się trafiło. Z tego co mówił mi gość który to sprzedawał, konsola należała do jego syna, ale dostał/kupił nowszą i sprzedaje PS3 żeby mieć na jakąś gierkę czy coś. Dla mnie spoko interes :D

Mam PS3 slim kupioną w 2011 roku, stan idealny. Od 2016 roku nie była włączana nawet. Leży w szufladzie i chciałem ją niedawno opylić, ale jakoś sentyment mnie powstrzymał. W sumie, jak teraz jest tak pożądana to chyba dalej warto trzymać.