Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 14 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego 15 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Brolin 328 Opublikowano 15 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 lutego Od dawna marzyłem o takiej gierce, no i się doczekałem 10 Cytuj
Badus 272 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego (edytowane) W oczekiwaniu na randkę z odświeżoną wersją panny Croft (czyt. aż Aspyr dowiezie TR Remastered w fizycznej wersji) wjechał inny tematyczny nabytek. Plus niespodziewany gift do dopełnienia króliczej kolekcji. Edytowane 15 lutego przez Badus 6 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego W ramach uzupełnienia kolekcji wleciał Red Dead Redemption 2, tylko muszę trochę odpocząć od sandboxów po Horizon Forbiden West. Budżetowo kupiony też Metroid Dread bo niby już grałem jak miałem Lite ale tak dobrze to wspominam, że z chęcią zagram jeszcze raz. 8 1 Cytuj
Snake_Plissken 916 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Trafiła się dobra okazja, to aż żal było nie wziąć 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 913 Opublikowano 17 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lutego 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lutego Nie posiadam w kolekcji żadnej gry od brytyjskiego wydawcy Super Rare ale Tinykin nie mogłem sobie odmówić. Podobnie z figurką Shovel Knight - spojrzałem w witrynkę Yaczesa i pyk, w koszyku. Do tego kilka aktualnych hiciorów. 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 858 Opublikowano 17 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 lutego Na początek skromny zakup za piątaka A oto danie główne 9 6 Cytuj
Badus 272 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego @giger_andrus, gdzie dorwałeś pudło Tinykina? Chciałem brać z oficjalnej jakiś czas temu, ale już zeszły. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Też mam taki zestawik Vice City tylko pudełko tekturowe troszkę w gorszym stanie. Najważniejsze pytanie: masz naklejke, @Quake96? Cytuj
Quake96 3 858 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 21 minut temu, suteq napisał: Najważniejsze pytanie: masz naklejke, @Quake96? Yyyy, co? Myślę, że to wystarczy za odpowiedź Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego @Badus zamówiłem ze strony SRG zaraz po starcie preorderów ale widzę, że wyprzedali wszystkie sztuki. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 13 minut temu, Quake96 napisał: Yyyy, co? Myślę, że to wystarczy za odpowiedź Normalnie powinna być jeszcze taka naklejka: Pamiętam jak dawno temu @Colin mnie o nią molestował. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 858 Opublikowano 18 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 lutego Tanie granie z OLXa Slim 320gb z padem i kablami w przyzwoitym stanie za ledwie 150zł 11 2 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego ILE? Za tyle to i ja bym wziął. Kurła, trzeba się porozglądać. Cytuj
Quake96 3 858 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Xboxa 360 w tym budżecie nie jest trudno kupić, ale PS3 to już inna bajka. Niby ta sama generacja, podobna popularność, a jakoś konsole SONY bardziej trzymają cenę. Od czasu do czasu przeglądam OLX w poszukiwaniu tanich konsol i ciężko znaleźć w takim budżecie jakieś PS3. No, czasem zdarzy się może jakiś FAT, ale mam już dwa takie i stwierdziłem że chętnie nabędę Slim/Super Slim jak się trafi. No i dzisiaj zupełnym przypadkiem się trafiło. Z tego co mówił mi gość który to sprzedawał, konsola należała do jego syna, ale dostał/kupił nowszą i sprzedaje PS3 żeby mieć na jakąś gierkę czy coś. Dla mnie spoko interes 1 1 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Dzięki tobie właśnie jestem w trakcie dogadywania się na PS3 Slim 320gb w pełnym zestawie za 250 zyla. Ogra się te zaległe gierki w końcu. 1 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Ps3 dostaje drugie życie na oledzie. Ostatnie wyścigi ferrari od twórców project cars (a wcześniej shift i shift2) sprawiły mi masę frajdy na poczciwej super slimce. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Pozostajemy w tej samej generacji, co plejka wyżej Trochę ostatnich zakupów, trochę prezentów na urodziny. Ogólnie dostałem jobla na punkcie 360 - myślałem, że w tym roku na grubo wlecę w nadrabianie PS3, ale ona wyląduje na dalszym planie. Zzieleniałem. Jeszcze kilka COD i będę miał cały set na 360. 7 1 Cytuj
Quake96 3 858 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego 20 godzin temu, suteq napisał: Dzięki tobie właśnie jestem w trakcie dogadywania się na PS3 Slim 320gb w pełnym zestawie za 250 zyla. Ogra się te zaległe gierki w końcu. Moja właśnie przeszła kompleksowe czyszczenie. Czyściutka i niemal bezszelestna konsola Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Poczekam aż cena spadnie Cos nie pyklo. 5 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego W dniu 18.02.2024 o 22:09, Quake96 napisał: Xboxa 360 w tym budżecie nie jest trudno kupić, ale PS3 to już inna bajka. Niby ta sama generacja, podobna popularność, a jakoś konsole SONY bardziej trzymają cenę. Od czasu do czasu przeglądam OLX w poszukiwaniu tanich konsol i ciężko znaleźć w takim budżecie jakieś PS3. No, czasem zdarzy się może jakiś FAT, ale mam już dwa takie i stwierdziłem że chętnie nabędę Slim/Super Slim jak się trafi. No i dzisiaj zupełnym przypadkiem się trafiło. Z tego co mówił mi gość który to sprzedawał, konsola należała do jego syna, ale dostał/kupił nowszą i sprzedaje PS3 żeby mieć na jakąś gierkę czy coś. Dla mnie spoko interes Mam PS3 slim kupioną w 2011 roku, stan idealny. Od 2016 roku nie była włączana nawet. Leży w szufladzie i chciałem ją niedawno opylić, ale jakoś sentyment mnie powstrzymał. W sumie, jak teraz jest tak pożądana to chyba dalej warto trzymać. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Potrzymaj ją tak z 50 lat bez włączania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi