GearsUp 197 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Ja poczekam na FF VII Rebirth Intergrade 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 556 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Czezky dla allegrowicza już tak ładnie nie pakuje jak dla PerfectBlue'owicza (kartonowa koperta, żadnych bąbelków), ale nawet mi to pasowało, bo szybko zdarłem opakowanie i gierkę przemyciłem do domu w kieszeni bluzy (bo żona niby zachęca, ale mój kolejny gierkowy zakup postrzega jako zielone światło dla kolejnej torebki albo pary butów, a jak to mawiał mój kumpel - "sprawiedliwie nie znaczy po równo"). @Kalel & @Suavek - ta okładka FFVIII Remastered nie jest zła, tylko kolega kupił niemca i to ich oznaczenie paskudzi całą kompozycję. Spoiler 13 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 696 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Nie będę oryginalny. Disc 3 pewnie za 4 lata. A w trakcie długiej instalacji można pograć na ulubionym handheldzie. Trochę spontan z tymi Star Warsami. TFU grałem wieki temu, właśnie na PSP, i była to zaskakująco dobra wersja, a zarazem różniła się trochę od "next genowej". W wielu aspektach była nawet lepsza. Battlefronty sam nie wiem, co mnie napadło, bo nawet o tej reedycji dwóch oryginalnych odsłon się dowiedziałem dopiero później. Nie grałem w żadną odsłonę serii, ale trochę poczytałem o tych na PSP i uznałem, że będzie idealna zabawa na handhelda na krótkie posiedzenia. I jeszcze kolejna gra Star Trek do kolekcji dvd-boxów. @Wredny, ja miałem na myśli właściwą okładkę tej ósemki, nie znaczek. No kurcze, lepsze okładki to ja na cd-case'y robiłem w paincie prawie 30 lat temu. A tu kurcze trzy paski z prostymi grafikami niczym clipart na białym tle. Dobrze przynajmniej, że kolory nie przypadły jeszcze jak flaga rosji... To już mogli zostawić po prostu logo gry na białym tle. Ale widocznie dali projekt jakiemuś stażyście, żeby się "wykazał". 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 756 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Dołączam do zabawy 13 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Przeszedlem kampanie niebieskich w niecale 80 godzin i sprzedalem a gre pokochalem, kupilem ponownie zeby ograc 2 pozostale kampanie 4 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Detektyw Rutkowski dostarczył <3 Bóg zapłać! 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. balon 5 342 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca No witam 1400 nitów pod dachem . Teraz tylko czekać na sąsiada, aby pomógł wyciągnąć i ustawić. P O D J A R K A - weekend pod znakiem Banderassssssa 11 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smallv86 857 Opublikowano 1 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 marca Przyszla kolekcjonerka ze square enix shopu i oh booooy co za niespodzianke mi zrobili... Otwieram karton a tam cos na dnie lezy, mysle sobie jakies bonusy/gratisy, moze steelbook? Wyciagam, odwracam a tam dwie wersje delux edition Może im się wypełniacze do kartonow skonczyly :D:D 15 2 4 1 Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Za mały limit plusów. Ale ponawiam pytanie- w wersji zwykłej FF VII jest też podwójna okładka? Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 18 minut temu, iluck85 napisał: Za mały limit plusów. Ale ponawiam pytanie- w wersji zwykłej FF VII jest też podwójna okładka? Tak. Czarna z samym logo. Czarny grzbiet. Tył ten sam. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Jest podwojna okładka w zwykłej wersji. Tylko nie wiem czemu są dwa odcienie czerni jeżeli chodzi o Remake i Rebirth. 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Tak żeby trochę przełamać te „fajnale” wrzucę dzisiejszy zakup. Czekałem na jakaś dobrą promkę w cyfrze ale szału nie było a teraz była promocja na pudełko to aż żal było nie wziąć 5 Cytuj
Fafensky 145 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca W sumie, to przy okazji re-rebirtha będzie można się chwalić wnukom, że brało się udział w Rebirthgate. Piona dla Perfect Blue za staranie się mimo wiatru w oczy. :* 5 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Indiana Jones i MGS Delta wjechały na salony 7 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Jak to zapierdala Trzymajcie się tam na tych konsolach 6 1 2 1 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Maciucha ale to zakupy growe a nie excelowe 1 5 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 858 Opublikowano 2 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 marca Ostatnio było PS3 Slim, więc do kompletu dokupiłem sobie jeszcze Super Slim Diablo na Switcha to trzecia kupiona przeze mnie gra na ten system i zarazem trzecia fabrycznie nowa gra na Switcha jaką kupiłem. Zwyczajnie CeX nie ma dla mnie nic ciekawego do zaoferowania, więc zaopatrzyłem się w Media Markt. Reszta to oczywiście wór dobroci z CeXa 13 Cytuj
Beelzeboss 313 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 2 godziny temu, maciucha napisał: Jak to zapierdala Trzymajcie się tam na tych konsolach czuć duszę. pochwal sie jak bedzie wygladac po złożeniu Cytuj
suteq 183 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 6 godzin temu, Wredny napisał: Indiana Jones i MGS Delta wjechały na salony Lubię sobie zagrać w crapa czasem ale Deadfall Adventures to nawet dla mnie było za dużo xD Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 17 godzin temu, Wredny napisał: Indiana Jones i MGS Delta wjechały na salony Też miałem sobie sprawić unmetal, ale najtańszą wersję pudełkową widziałem za 128 zł, a w PS Store akurat jest promocja za 19,25 zł, więc wybrałem cyfrę. Czy w pudełku są jakieś dodatki? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 5 godzin temu, Grześ napisał: Też miałem sobie sprawić unmetal, ale najtańszą wersję pudełkową widziałem za 128 zł, a w PS Store akurat jest promocja za 19,25 zł, więc wybrałem cyfrę. Czy w pudełku są jakieś dodatki? Właśnie za tyle kupiłem, a że wcześniej wydałem 12zł na cyfrówkę to niestety nie odpowiem, bo dzięki temu mogę "mieć ciastko i zjeść ciastko" 1 Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Pierwszy laptok w zyciu. Pokemony zajebiscie szybko dzialaja, wiec jestem usatysfakcjonowany 2 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Fajne roboty, a co ma w środku? Intel Core 2 Duo i 4GB RAM? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi