Pierre Deck 587 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 6 minut temu, Bzduras napisał: Fajne roboty, a co ma w środku? Intel Core 2 Duo i 4GB RAM? https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp023w-15-6-ips-144hz-r7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-geforce-rtx4060-windows-11-home 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 843 Opublikowano 5 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca Ogrywając Dark Forces remastered, wzięło mnie na klasyki star wars. Wszystkie gry ze zdjęcia ograne na piracie PC jak pambuk przykazał na początku lat '00. 13 Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 5 godzin temu, Jeez_PS napisał: Ogrywając Dark Forces remastered, wzięło mnie na klasyki star wars. Wszystkie gry ze zdjęcia ograne na piracie PC jak pambuk przykazał na początku lat '00. daj znac, jak republic commando. Na switchu tylko ta gra dziala strasznie slabo. Raccer i Jedi Knighty za to pikobello Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 065 Opublikowano 5 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca Zabawy w błocie i piasku ciąg dalszy. 9 3 Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 11 minut temu, Crazy Horse napisał: Zabawy w błocie i piasku ciąg dalszy. Super! Daj znać jak wrażenia w dedykowanym temacie. Ja sobie postanowiłem że nie tknę Expeditions dopóki nie wbiję 100% w SnowRunner. Co prawda podstawka SR splatynowana dawno temu ale kilka dlc nadal mam do dokończenia. Z nowych gier najbliższe jakie kupię to Yakuza Infinite Wealth oraz Baldur Trzeci w wydaniu fizycznym na PS5. Ale to za ok miesiąc, teraz zmieniam pracę! Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 15 minut temu, SebaSan1981 napisał: dopóki nie wbiję 100% w SnowRunner Życia braknie chłopaku. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Badus 272 Opublikowano 5 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 marca 7 3 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Miałem brać na Xboxa ale na tej bieda platformie nawet nie ma fizycznych wydań tych gier. Dobrze, że jest Nintendo 4 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ja już nie kupuję indyków po ostatnich wydaniach na Switcha. Tylko eksy od Nintendo albo gierki pisane z myślą o Switch bo dramat się robi. 2 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 22 minuty temu, Ukukuki napisał: Ja już nie kupuję indyków po ostatnich wydaniach na Switcha. Tylko eksy od Nintendo albo gierki pisane z myślą o Switch bo dramat się robi. A któreś wydania indyków Cię zawiodły? Ja lubię feeling mimo, że większość można dostać za grosze w digitalu. Jakoś bardziej też mi się chce kończyć te gry. Nad eksami to nawet się nie zastanawiam. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Teraz, GearsUp napisał: A któreś wydania indyków Cię zawiodły? Ja lubię feeling mimo, że większość można dostać za grosze w digitalu. Jakoś bardziej też mi się chce kończyć te gry. Nad eksami to nawet się nie zastanawiam. Z ostatniego roku to najbardziej Afterimage a nie ma tam niczego z czym Switch by sobie nie poradził w stałych 30 klatkach. Ale to są takie oczywiste oczywistości a tak co nie tknę to często w recenzjach nie ma mowy o spadkach poniżej 30 klatek a robi się z tego standard. Boltgun, Prodeus, w FPSach to mocno czuć. Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 12 minut temu, Ukukuki napisał: Z ostatniego roku to najbardziej Afterimage a nie ma tam niczego z czym Switch by sobie nie poradził w stałych 30 klatkach. Ale to są takie oczywiste oczywistości a tak co nie tknę to często w recenzjach nie ma mowy o spadkach poniżej 30 klatek a robi się z tego standard. Boltgun, Prodeus, w FPSach to mocno czuć. Ja nie ukrywam, że pokładam mocne nadzieje z tą wsteczną. Cała Switchowa biblioteka by na tym mocno zyskała. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 6 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca Moje najnowsze nabytki 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 6 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 marca Lecimy sztywno we wstecznej na 360. No są piksele wielkie, ale who cares. Zaraz wjeżdża mrożona pizza, cola i jest bajunia 6 12 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Godzinę temu, ProstyHeker napisał: Lecimy sztywno we wstecznej na 360. No są piksele wielkie, ale who cares. Zaraz wjeżdża mrożona pizza, cola i jest bajunia Tyle grałem w tego Burnouta, że ostatnio mi się nawet śniło, że w niego gram 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 274 Opublikowano 7 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca Hades - ograny cyfrowo na Switchu musiał siąść jako trofeum na PS5. Kiedyś splatynuję. This War of Mine - również ograny w cyfrze, ale to jeden z tych tytułów, które po prostu warto mieć. Polska duma narodowa. Assassin's Creed Chronicles - ostatnia cegiełka do pełnej kolekcji Asasynów, raczej ciekawostka. Watch Dogs Legion - podobno krapiszcze, ale nówka za 20 zł? Warto nawet jako dawcę pudełka. Gotham Knights - cudów się nie spodziewam, ale wydanie z przepięknym steelbookiem za 70 zł skusiło Live a Live - perełka w tym zestawie, od dawna miałem ochotę sprawdzić i czuję, że się nie zawiodę. 12 1 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca U mnie jakieś gówno na Switcha od Czezkiego dzięki! Moja skromna kolekcja Vanillaware. 14 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Trzeci juz w tym roku sztosik od Japończyków 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 170 Opublikowano 7 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 marca Za namową dziewczyny po wielu latach złożyliśmy pcta Pieseł niezadowolony, stary mógł kupić za to wory smaczków A tutaj już złożony cały setup. Długo zastanawiałem się nad monitorem, ale oled to jednak oled kolory lepsze niż w moim 65CX. Długa droga jeszcze abym setup ulepszył - kabelki lepiej pochował, ramię do monitora, plakaty magnetyczne powiesił, ambi zamontował z tyłu, ale wstępnie jestem mega zadowlony i podjarany 17 11 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Nie ma lepszej maszynki do grania w 2024 niż PC Gratulacje kolego. 1 1 4 2 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Godzinę temu, maciucha napisał: Nie ma lepszej maszynki do grania w 2024 gdyby nie Switch fixed 9 Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Przenosny emulatorek od zony na RetroArch z okazji nadchodzacego dnia mezczyzny. Spoko emuluje od NESa po Dreamcasta. Wgrane ok 15k gier 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi