Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 9 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 marca Coś tam do kolekcji wpadło. Odrobina japończyzny na soniaka: Czas nadrobić Armored Core, bo mocne FOMO wjechało. Finala dziabnąłem już ze 3h i jestem zauroczony. W ten weekend może dam szansę Unicornowi - Final pewnie zabierze mi ze dwa miesiące, to nie ma co czekać. Z retro natomiast sporo więcej: Famicomowa Bozia dała mi dwie części Megamana, do tego Kamen no Ninja i Taru-kun - super zabawa w skakanie po platformach, czyli to czym pachnie mi 8-bit. Uzupełniłem też trochę PSP: Co ciekawe Finale są w pełni po angielsku. Ken to Mahou Gakuen Mono to uczta dla fanów gier Wizardry-podobnych, a Ikki Tousen to typowa napierdzielanka ze świetnymi sprite'ami. Bardzo fajnie udało mi się upolować Tonego na Gamecube. Pudełko wprawdzie do wymiany ale cieszę się, bo w gry z tej serii na kostce jeszcze nie grałem. Ciąg dalszy budowania arcade raju - shmupiki, brakujące gry na guna, czy mordoklepy na Dreamcasta... Takiego Soul Calibura mam od dobrych 20 lat w PALu ale czemu by nie łyknąć japończyka? Był kiedyś taki cykl w Neo Plusie, Omega Boost za frajera. Ja swojego PAL Omega Boosta pogoniłem za półdarmo, więc frajerem stałem się ja - teraz odkupiłem japońca. Twórcy Gran Turismo i strzelanie mechami? Jedziem z tym. 21 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 742 Opublikowano 11 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 marca 17 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca W dniu 7.03.2024 o 19:31, Starh napisał: Za namową dziewczyny po wielu latach złożyliśmy pcta Pieseł niezadowolony, stary mógł kupić za to wory smaczków A tutaj już złożony cały setup. Długo zastanawiałem się nad monitorem, ale oled to jednak oled kolory lepsze niż w moim 65CX. Długa droga jeszcze abym setup ulepszył - kabelki lepiej pochował, ramię do monitora, plakaty magnetyczne powiesił, ambi zamontował z tyłu, ale wstępnie jestem mega zadowlony i podjarany stoi mi 1 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Udało się wreszcie upolować do kolekcji - 70zł od znajomego handlarza. 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 12 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 marca Kolejny dropik. Kto nie grał w World of Horror to polecam, zrobił to facet z mojego miasta i jestem pełen podziwu jak dobrze wyszło. Mix jRPG, arcade, slasherów i metroidvanii. Jedynie Shin-chan to typowy relaksator, gdzie śmiga się bez celu - lubię serię bokunatsu, to i tu będę się dobrze bawił. Triggerheart Exelica cieszy, bo nie złapałem żadnego retro pudełka z tą grą, może kiedyś się uda. 10 3 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Ale zazdro shin chana. Są tam jakieś dodatkowe fanty że takie duże to pudło? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 29 minut temu, Pupcio napisał: Ale zazdro shin chana. Są tam jakieś dodatkowe fanty że takie duże to pudło? Soundtrack i mini-artbook, czyli idealnie. Inne limitki to nie dla mnie są, dla mnie nie. 1 Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 4 godziny temu, ping napisał: Kolejny dropik. Kto nie grał w World of Horror to polecam, zrobił to facet z mojego miasta i jestem pełen podziwu jak dobrze wyszło. Mix jRPG, arcade, slasherów i metroidvanii. Jedynie Shin-chan to typowy relaksator, gdzie śmiga się bez celu - lubię serię bokunatsu, to i tu będę się dobrze bawił. Triggerheart Exelica cieszy, bo nie złapałem żadnego retro pudełka z tą grą, może kiedyś się uda. No grubo, widzę, że na X'a też jest tylko w game preview. Trudno uwierzyć, że to polska produkcja: Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 756 Opublikowano 14 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 marca (edytowane) FFVII Rebirth jest tak zajebiste, że grając czuję się jakbym przechodził perełki z czasów PSX/PS2. Dlatego dokupiłem sobie steelbooka by sobie stał na półeczce. Edytowane 14 marca przez Ins 10 1 Cytuj
iluck85 2 913 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Czarna okładka git, bo te pierwotna, to nie wiem kompletnie co autor tego miał na myśli. Jedna z gorszych okładek wg mnie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 991 Opublikowano 14 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 marca Piękny konsolowy eks i książki z naszej branży. 11 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 646 Opublikowano 14 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 marca Sprawiłem sobie znowu PS5, nie trudno powiedzieć dlaczego 12 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 15 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 marca Pograłem chwilę na emulatorze w Mario wonder i nie było innej opcji, chce to ograć 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 15 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 marca Kupiłem najbardziej „rasistowską” grę na Switcha 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 16 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 marca Zbiór moich zakupków giereczkowych od początku roku. Dość skromnie. PS4 Pro znalazłem w lombardzie 400 zl. Ale musiałem wymienic pasty i termopady bo okazalo sie ze mocno sie grzeje i glosno pracuje. Więc na ten zestaw serwisowy wydalem dodatkowe 75 zl Jednak juz po zmianie pasty i dokladnym odkurzeniu wnętrza konsola pracuje super cicho. Dysk 1tb do Prosiaka bo w standardzie siedzi talerz. I giereczki super szybko się wczytuja. Planowalem zmienic Fanateca na mocniejszy model ale niemiecka firma miala problemy i ostatecznie zakup przełożyłem na grudzien. Wiec GT DD Pro kupilem ponownie. .... Swoją poprzednią baze sprzedalem i to byl poważny błąd bo przez to nie grałem w wyścigi ponad pol roku czekajac na nową baze Dodatkowo do kierownicy kupilem nowy system quick release. Jest sztywniej ciszej szybciej przy zmianie kierownic. VR2 nówka sztuka prosto ze sklepu. Moje poprzednie gogle kupione na olx niestety miały wadę i musialem sie ich pozbyć. Co jakis czas desynchronizowal mi sie obraz wiec często musialem je resetowac. Ale teraz mam nowy egzemplarz. Gralem juz pół nocy i żadnych desynchronizacji nie miałem Gran Turismo 7 królem ścigałek gdy gramy na VR To tyle na dzis 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czezare 1 450 Opublikowano 17 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 marca Bendem grau w gre! 99 zydli w Mediaexpert. Po tyle grzechem było tego nie siorbnąć... 12 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca W dniu 12.03.2024 o 17:24, ping napisał: Kolejny dropik. Kto nie grał w World of Horror to polecam, zrobił to facet z mojego miasta i jestem pełen podziwu jak dobrze wyszło. Mix jRPG, arcade, slasherów i metroidvanii. Jedynie Shin-chan to typowy relaksator, gdzie śmiga się bez celu - lubię serię bokunatsu, to i tu będę się dobrze bawił. Triggerheart Exelica cieszy, bo nie złapałem żadnego retro pudełka z tą grą, może kiedyś się uda. Oooo, superancko, zazdro tego Shin-Chana. Przez chwilę myślałem, że to ten nowy i się zdziwiłem, że wyszedł też na PS4! Czaję się na wydanie amerykańskie póki jeszcze jest na Amazonie ale ciągle coś ciekawszego wpada w oko... W dniu 9.03.2024 o 16:14, ping napisał: Uzupełniłem też trochę PSP: Co ciekawe Finale są w pełni po angielsku. Ken to Mahou Gakuen Mono to uczta dla fanów gier Wizardry-podobnych, a Ikki Tousen to typowa napierdzielanka ze świetnymi sprite'ami. Ciąg dalszy budowania arcade raju - shmupiki, brakujące gry na guna, czy mordoklepy na Dreamcasta... Takiego Soul Calibura mam od dobrych 20 lat w PALu ale czemu by nie łyknąć japończyka? Był kiedyś taki cykl w Neo Plusie, Omega Boost za frajera. Ja swojego PAL Omega Boosta pogoniłem za półdarmo, więc frajerem stałem się ja - teraz odkupiłem japońca. Twórcy Gran Turismo i strzelanie mechami? Jedziem z tym. Panie, Ikkitousen! Mój pierwszy kontakt z fan service... A ten zbiór gier na PS1/DC - sam miodek. Szalejesz! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. snejk04 413 Opublikowano 18 marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 marca Pewnie prędko nie zagram, bo Wii leży zakopane głęboko w piwnicy, ale coś mnie naszło i kupiłem w przeszłości ukończyłem dwa razy, genialna gra 11 2 Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca (edytowane) Kolejny bardzo wysoko oceniany exik na Switcha. Trzeba sprawdzić. Tym bardziej, że vibe mocno ostatniej Zeldy. Te chłopki Albo ten bossik zupełnie jak w Zeldzie ten w kraterze wulkanu @KrYcHu_89 #SwitchBezGierw2024 Edytowane 19 marca przez GearsUp 4 1 Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 8 godzin temu, czapa napisał: Mapka jest? Oczywiście 3 2 Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca No i jest! Yakuzę7 Like a Dragon uwielbiam więc Infinite Wealth bedzie ciorane z taką samą przyjemnością 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi