Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 446 Opublikowano 26 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Mi też Czezky dziś do paczkomatu osobiście wrzucał 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Jeszcze jedna paczuszka, Marian już ogrywany a Lost Odyssey poczeka na okres wakacyjny. Do tego udało mi się nareszcie wyrwać trylogie King's Field mimo że właśnie zdałem sobie sprawę że na PS2 EU tego nie odpale i będe musiał kombinować jak to odpalić na PS2(mam freemcboot więc może da radę jakoś obejść region). 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Mały orzełek wylądował. Liczę, że te zachwyty w recenzjach co do dźwięku w grach to nie franek i audio dogoni u mnie video (oled kozak power) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał: Lost Odyssey poczeka na okres wakacyjny. Na czym bedziesz ogrywał? Pamiętam ile się jebałem z instalacja, bo tam częste były problemy z ostatnią płytą, na gamefaqs znalazłem poradnik, żeby wrzucić płyte do goracej wody, pomogło https://gamefaqs.gamespot.com/boards/928334-lost-odyssey/47961753 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2 godziny temu, balon napisał: Mały orzełek wylądował. Liczę, że te zachwyty w recenzjach co do dźwięku w grach to nie franek i audio dogoni u mnie video (oled kozak power) Daj znać w odpowiednim temacie jak oceniasz słuchawki, bo też zastanawiam się nad zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 26 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia On 4/24/2024 at 6:02 PM, Mari4n said: Jakie combo Jeszcze Black 2 albo White 2 i pełny set na DS-a Do Black musi być Black 2 bo to sequel a tutaj moje ostatnie drobne zakupy Kiedyś marzyła mi się FF7: Advent Children edycja.....a marzenia są po to żeby je spełniać 15 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia boże jaki ja mam sentyment do tego sprzętu, piękny Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Kochany chlebaczek Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2 godziny temu, Shen napisał: Na czym bedziesz ogrywał? Pamiętam ile się jebałem z instalacja, bo tam częste były problemy z ostatnią płytą, na gamefaqs znalazłem poradnik, żeby wrzucić płyte do goracej wody, pomogło https://gamefaqs.gamespot.com/boards/928334-lost-odyssey/47961753 Digital na xsx , płytki na półeczke do kolekcji. Ale nie powiem zdziwiło mnie że w pudełku są aż 4 płyty Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fafensky 145 Opublikowano 26 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Ciarki na siurku jak wyjmowałem z allegro boxa. Perfect Blue :* Edytowane 26 Kwietnia przez Fafensky 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 32 minuty temu, Fafensky napisał: Ciarki na siurku jak wyjmowałem z allegro boxa. Perfect Blue :* Też miałeś taką grubą folię, którą ciężko zerwać? Zastanawiam się, czy to jakaś końcówka serii i zgrzewanie na innej maszynie, czy teraz w taką bardziej hardkorową gierki pakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fafensky 145 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 13 minutes ago, Wredny said: Też miałeś taką grubą folię, którą ciężko zerwać? Zastanawiam się, czy to jakaś końcówka serii i zgrzewanie na innej maszynie, czy teraz w taką bardziej hardkorową gierki pakują. Tbh nie zwróciłem uwagi, wydawała się taka sama jak w innych gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Czyli jest wersja z naklejką PL na grubej folii, za to z żółtą kropką na samej okładce i wersja bez kropki, ale z oznaczeniem PL nadrukowanym na okładce Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Nie, to perfect blue kupuje od arabów Edytowane 27 Kwietnia przez Beelzeboss Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lukas_AT 1 172 Opublikowano 27 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Zamówienie GAME złożone wczoraj o 18:50, o 20:30 już mail, że gra wysłana, dziś budzę się o 9:30 i kolejny mail, że paczka dojdzie między 9:30 a 10:30. Mają rozmach. Amazon, mimo że mam Prime, chciał mi dopiero w poniedziałek przysłać. No chyba ich powaliło, że będę czekał. Dziś będzie grane. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dołączam Czas wyczyścić PS5 z kurzu: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia W dniu 26.04.2024 o 13:34, SpacierShark123 napisał: Do tego udało mi się nareszcie wyrwać trylogie King's Field mimo że właśnie zdałem sobie sprawę że na PS2 EU tego nie odpale i będe musiał kombinować jak to odpalić na PS2(mam freemcboot więc może da radę jakoś obejść region). Tu masz mój poradnik jak obejść region na PS2. https://memorka.pl/articles/mechapwn-playstation-2-bez-blokady-regionalnej-poradnik/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojtq 782 Opublikowano 30 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Najnowsza perełka + klasyczne sztosiwa, bo rozbudowuję kolekcję: Edytowane 30 Kwietnia przez Wojtq 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Dzisiaj Liga Mistrzów, a Stellar sam się nie przejdzie Edytowane 30 Kwietnia przez Szermac 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Miałem nie brać Stellara póki nie stanieje trochę ale spojrzałem do sklepu Dawida i trochę cebulionów się uzbierało. Pięknie dziękuję. Sandland oczywiście bo uwielbiam Toriyamę (świeć Panie nad jego duszą) i DQ. Dam w końcu szansę DHL Kojimie. Od czasu premiery Phantom Pain miałem dłuuuugą przerwę od tego Pana. 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Miał być sam Star Trek do kolekcji serii w DVD-Boxach, ale sprzedawca miał kilka innych aukcji, którymi chyba mało kto się zainteresował. Do tego stopnia, że nawet wysyłkę Smart się nie załapałem za komplet. Tym bardziej cieszy Rhythm Paradise w świetnym stanie, aczkolwiek to już moja trzecia kopia tej gry. Mam jeszcze japończyka (Rhythm Tengoku) i egzemplarz w folii z francuską okładką i tekturową obwolutą. Star Treka w sumie też mam od lat oryginał w dużym boxie, ale wersję PL. Podobnie Homeworld 2 - na półce wersja PL. Tym bardziej cieszą angliki. Ale jak zobaczyłem grzbiet HW2, to się we mnie zagotowało... 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Nie mam co prawda obecnie żadnego zielonego sprzętu, ale impuls okazał się silniejszy i właśnie powitałem prawilną wersję kontynuacji mojego ulubionego slashera: 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2 godziny temu, Jukka Sarasti napisał: Nie mam co prawda obecnie żadnego zielonego sprzętu, ale impuls okazał się silniejszy i właśnie powitałem prawilną wersję kontynuacji mojego ulubionego slashera: Ja mam pudełczko polskie i angielskie, swego czasu można było wyrwać za grosze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Pomalutku zapelniam moja poleczke GaCkowych przebojow. Zakupilem nawet bezprzewodowy padzior i (zdaniem internetu) najlepszy HDMI adapter na rynku. Mam zamiar pograc i uplynnic za dobra kase. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi