Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 194 Opublikowano 4 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 maja Jakieś tam indie 10 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Zamówione w piątek 3 maja, święto, dziś dotarło, szybki ten amazon 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 maja Nie będę grał w frameracie i rozdzielczości z ps3 (tak patrzę na Ciebie hellblade). Do tego moje ulubione gry z PlayStation też wychodzą na pc. Teraz pogram we wszystko w najlepszej jakości i będę mieć spokój do ps7. Pc master witam 13 11 7 1 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Przekonywałem, przekonywałem i przekonałem 2 3 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 31 minut temu, creatinfreak napisał: Nie będę grał w frameracie i rozdzielczości z ps3 (tak patrzę na Ciebie hellblade). Do tego moje ulubione gry z PlayStation też wychodzą na pc. Teraz pogram we wszystko w najlepszej jakości i będę mieć spokój do ps7. Pc master witam Cała fura załadowana, starczy chociaż na pół roku tego pc master race? Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Gratki, ale zza wczasu zaklepuje dysk ssd jak będziesz sprzedawać za jakiś czas Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja No nie można traktować poważnie chłopów, co zrobili sobie sport z kupowania i sprzedawania konsol/sprzętów kilka razy w trakcie trwania generacji. 1 1 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Godzinę temu, creatinfreak napisał: Nie będę grał w frameracie i rozdzielczości z ps3 (tak patrzę na Ciebie hellblade). Do tego moje ulubione gry z PlayStation też wychodzą na pc. Teraz pogram we wszystko w najlepszej jakości i będę mieć spokój do ps7. Pc master witam Ale wiesz, że będzie tak jak przy ROG Ally? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja (edytowane) 19 minut temu, Rozi napisał: Ale wiesz, że będzie tak jak przy ROG Ally? Tam spodziewałem się bardziej konsolowego feelingu. Tu wiem na co się piszę. Kiedyś byłem pc master race to i teraz dam radę. Mój zmodowany i5 2500k + GTX 670 z przed 14/15 lat. Edytowane 9 maja przez creatinfreak 1 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rozi 601 Opublikowano 9 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 maja 9 2 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja (edytowane) Dziwne, słyszę odgłosy Waszych pękających odbytów... Rozi, naczelna karykatura polskiego forumkatorstwa jak zwykle pierwszy. Które to już konto? Dziesiąte? Edytowane 9 maja przez PiPoLiNiO 1 1 2 1 Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Pipolins a ty już wbiłeś calaka w benchmarku po nabiciu 1k godzin czy jednak zacząłeś już grać w gry wideo? 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ile gier skończyłeś w tym roku? Bo ja 16. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Czaicie mieć takiego kolegę jak Pipciolinio? Potem takie pomysły do głowy wam wtłacza, żal dla użytkownika Kreatinwariat. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Creatin kozak buda będzie, nie słuchaj pierdolamentów 4 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja @creatinfreak a gdzie monitor 32:9 do HB2? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: @creatinfreak a gdzie monitor 32:9 do HB2? 65 calowy oled musi wystarczyć Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Jako kompletny pctowy laik spytam tylko ile taki zestawik i czy mocniejszy od PS5 Pro(które jak wiemy będzie potężne;)? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Piękny zestaw Pawle, uszanowanko. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja O korwa, dopiero zobaczyłem, że 4080 Super. OK, stanął! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi