Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. snejk04 413 Opublikowano 11 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 maja (edytowane) Pierwsza moja konsolka tego typu, jak za niecałe 200pln jest bardzo ok. Wydaje się toto o dziwo dość solidne, gra się wygodnie mimo małych rozmiarów. Wcześniej przeglądałem dedykowany temat na forum, i trochę mnie odrzuciło jakieś "instalowanie windowsów" etc, ale w sumie to po włączeniu można bez problemu grać od razu, pan chińczyk nawrzucał pierdyliard romów na kartę, oczywiście swoje można dodawać w prosty sposób. Fajne Edytowane 11 maja przez snejk04 11 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Dwie gierki ze "strong female protagonist" The Procession to Calvary wycalakowane na XBOXie, ale pudełeczko do kolekcji wpaść musiało, zwłaszcza, że limitowane ilości. WET kupione, bo na PS3 jakoś ominąłem, a ostatnio ciągle przypominają mi o tym tytule w filmikach typu "Buy these games now, before it's too late". 4 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja 11 godzin temu, snejk04 napisał: Pierwsza moja konsolka tego typu, jak za niecałe 200pln jest bardzo ok. Wydaje się toto o dziwo dość solidne, gra się wygodnie mimo małych rozmiarów. Wcześniej przeglądałem dedykowany temat na forum, i trochę mnie odrzuciło jakieś "instalowanie windowsów" etc, ale w sumie to po włączeniu można bez problemu grać od razu, pan chińczyk nawrzucał pierdyliard romów na kartę, oczywiście swoje można dodawać w prosty sposób. Fajne Nice. Ten sam czarny egzemplarz właśnie kupiłem, co prawda za 236 zł, ale nie znam się na tych cebulowych dealach na Aliexpress, bo co chwila inne ceny wyskakują xD Ważne, że pan chińczyk ma miliony obserwujących i wysoką ocenę. Ale pod kołderką pocisnę ponownie w Tombi 1 & 2 na gałkach, bo na smartfonie to nie da rady dotykowo w platformery Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Heh, też akurat zacząłem tombi A co do cen, to prawda, sprawdzałem codziennie, to latały u różnych sprzedawców od 220 do 300 mniej więcej i co chwilę inne, wyczyściłem ciasteczka i wskoczył jakiś bonus za pierwszy zakup i cena 196 Od razu wziąłem i po 5 dniach już dotarła 1 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Małe zakupy w CeXie. Miał być jeszcze jeden crapik - Alekhine's Gun - na Xboxa One, ale ktoś mi ewidentnie zwinął sprzed nosa. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 273 Opublikowano 12 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 maja Niedawno wpadła FATka PS3 w najlepszej rewizji CECHC04 60GB ze wsteczną kompatybilnością do PS2 i PSX. Sprawna i jeszcze z fabryczną plombą. W zestawie 2 pady, box, papiery, czyli SAM SEX 12 12 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Widze, ze ps3 przezywa na forum renesans. Nie wiem na ch.uj to ps4 kupowalem. 7 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Branża przeżywa zapaść, nadmierne jej rozdmuchanie i zachłanność wydawców powodują, że powrót do retro jest dla wielu zapaleńców dużo atrakcyjniejszą alternatywą. Sam sukcesywnie powiększam kolekcję na X360 (bo na PS3 mam od cholery) - zbroję się na ciężkie czasy, kiedy GAASy i inny szajs dla tiktokowców zupełnie zdominują rynek. 5 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 23 minuty temu, jimmy napisał: Niedawno wpadła FATka PS3 w najlepszej rewizji CECHC04 60GB ze wsteczną kompatybilnością do PS2 i PSX. Sprawna i jeszcze z fabryczną plombą. W zestawie 2 pady, box, papiery, czyli SAM SEX Piękny zestaw, za ile? :jude: Czekam na info jak śmiga PS2 na nowych TVkach. 1 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 4 minuty temu, Wredny napisał: Branża przeżywa zapaść, nadmierne jej rozdmuchanie i zachłanność wydawców powodują, że powrót do retro jest dla wielu zapaleńców dużo atrakcyjniejszą alternatywą. Dodać trzeba, że PS3 dopiero staje się retro i teraz jest najlepszy czas na zbudowanie kolekcji za grosze. 2-3 lata i będzie bańka jak na starszych sprzętach. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Piękny zestaw, za ile? :jude: Czekam na info jak śmiga PS2 na nowych TVkach. 900. Niestety te FATY już idą mocno w cenę przez wsteczną kompatybilność i ogólną awaryjność jeśli nie zadba się o wymianę pasty i ścięcie IHS-ów. Dam znać, Bully wjeżdża jako pierwszy Cytuj
Pupcio 18 430 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Gierki są często tanie jak barszcz ale serio trzeba uważać co się kupuje bo ja jestem chory jak widze w jakim stanie przychodzą do mnie te gry yebane zwierzęta, powinny być testy dopuszczające do grania 1 2 Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Wciąż nie mogę sobie darować, że sprzedałem obie kolekcje gow po ~30ziko, a teraz kurwiarze chcą po 200 XDD Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja @jimmy piękny zakup. Pozbyłem się w przeszłości sporej ilości perełek na PS3, za grosze. Żałuję do dzisiaj i to była pierwsza i ostatnia taka wpadka. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 990 Opublikowano 12 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 maja Kolejne indyczki do kolekcji. 8 2 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja (edytowane) Co do zakupów, tom mogę dać rekomendację sklepu z grami na 360 i PS3. Nic z tego nie mam, więc polecajka od gracza dla gracza https://allegro.pl/uzytkownik/APOGEUM_SKLEP Płyty zawsze w stanie idealnym, zestawy 3xA. Ze 2 czy 3 gry nie miały instrukcji, ale ogólnie bardzo zadbane. Kupiłem u nich z 15 gier Na zachodnim YT jest cały jakiś ruch powrotu do 7th gen, jako tej ostatniej prawdziwej, gdzie gatunków mnóstwo, a serii gier też mnóstwo. Gry warto kupować, póki tanie, bo jak koledzy piszą, za 2-3 lata ceny pójdą w górę. Na rynek wejdzie nowe pokolenie, wychowane na PS3, które będzie chciało spełnić swoje dziecięce marzenia, albo wrócić do tych słodkich chwil, gdy z tatem grali w Motorstorm. No i podatek od wieku musi być, nawet jak seria rozeszła się w milionach xD Pomijam takie odpały jak NSFMW czy Spec Ops czy lizak piła łańcuchowa na 360 - odpowiednio 300zl, 150zl i 200zl. Edytowane 13 maja przez ProstyHeker Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 13 minut temu, ProstyHeker napisał: Co do zakupów, tom mogę dać rekomendację sklepu z grami na 360 i PS3. Nic z tego nie mam, więc polecajka od gracza dla gracza https://allegro.pl/uzytkownik/APOGEUM_SKLEP Ja bardzo polecam tego sprzedawcę. Swego czasu kupowałem u niego dużo tytułów na PS3 i X360 i zawsze byłem zadowolony z zakupów. No i miał on w swoich zbiorach masę fajnych gier w przystępnych cenach. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Ja mam złe doświadczenie z Apogeum Sklep. Zacznijmy od tego, że dają zdjęcia z fotoszopa. Na pierwszy rzut oka wygląda jak real foto, ale to fejki - formatka z przeklejoną okładką gry. Opisy też często nie odpowiadają rzeczywistości. Może loteria, skoro Wy zadowoleni, ale ja się zawiodłem. Kupowałem coś w stanie "bardzo dobrym", a dostawałem jakieś ochłapy, zapaskudzone pudełka, brudne i wyblakłe okładki, zalane instrukcje. Jak wystawiłem negatywa, to sprzedawca próbował mnie przekupić, żebym zmienił opinię. Dosłownie - proponował kasę, bodajże 20zł. Ceny może i przystępne, ale zakupy u nich, to jak zakupy w CeXie. Nigdy nie wiesz, co dostaniesz. A sam fakt, że kłamie już przez fałszywe zdjęcia mnie odrzuca od takich sprzedawców. 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Sprawdźcie czy płyty nie były polerowane przed sprzedażą. Wiele sklepów tak robi a taka płyta jest bardziej podatna na uszkodzenia czy pęknięcia w napędzie. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja (edytowane) 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Sprawdźcie czy płyty nie były polerowane przed sprzedażą. Wiele sklepów tak robi a taka płyta jest bardziej podatna na uszkodzenia czy pęknięcia w napędzie. Są normalnej grubości i nie wyglądają, jakby były po polerce. Edytowane 13 maja przez ProstyHeker 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja (edytowane) Szukalem czegos co nie wszyscy maja. Szata pudełkowa troche ssie, a ten rekaw troche mniej. Edytowane 13 maja przez Yap Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 6 godzin temu, ProstyHeker napisał: Co do zakupów, tom mogę dać rekomendację sklepu z grami na 360 i PS3. Nic z tego nie mam, więc polecajka od gracza dla gracza https://allegro.pl/uzytkownik/APOGEUM_SKLEP Płyty zawsze w stanie idealnym, zestawy 3xA. Ze 2 czy 3 gry nie miały instrukcji, ale ogólnie bardzo zadbane. Kupiłem u nich z 15 gier Ja kupiłem chyba z 5 i raczej wrażenia negatywne, jak kolega poniżej: 6 godzin temu, Suavek napisał: Ja mam złe doświadczenie z Apogeum Sklep. Zacznijmy od tego, że dają zdjęcia z fotoszopa. Na pierwszy rzut oka wygląda jak real foto, ale to fejki - formatka z przeklejoną okładką gry. Opisy też często nie odpowiadają rzeczywistości. Może loteria, skoro Wy zadowoleni, ale ja się zawiodłem. Kupowałem coś w stanie "bardzo dobrym", a dostawałem jakieś ochłapy, zapaskudzone pudełka, brudne i wyblakłe okładki, zalane instrukcje. Jak wystawiłem negatywa, to sprzedawca próbował mnie przekupić, żebym zmienił opinię. Dosłownie - proponował kasę, bodajże 20zł. Ceny może i przystępne, ale zakupy u nich, to jak zakupy w CeXie. Nigdy nie wiesz, co dostaniesz. A sam fakt, że kłamie już przez fałszywe zdjęcia mnie odrzuca od takich sprzedawców. U mnie tez pudełka osmarkane, okładki brudne, płyty porysowane. Jedyna opcja to brać te ich pseudo-nówki w folii (repacki, ale faktycznie świeżynki), bo używki to za duże ryzyko. Jak im wystawiłem negatywa to mnie na czarną listę wrzucili i nie mogłem nic od nich do koszyka przez jakiś czas wrzucać, a jak zapytałem, o co chodzi to pisali, że nie wiedzą, chyba jakiś błąd Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 16 minut temu, Wredny napisał: Jak im wystawiłem negatywa to mnie na czarną listę wrzucili i nie mogłem nic od nich do koszyka przez jakiś czas wrzucać, a jak zapytałem, o ci chodzi to pisali, że nie wiedzą, chyba jakiś błąd Klasyk, tez tak zawsze piszemy Na liscie ponad 1000 takich osobnikow, no ale niestety juz sie nie da dodawac tak latwo Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Mnie mają tylko jakieś dzikie sklepy na czarnej liście, ale spoko opcja. Szkoda ,że jako kupujący nie mogę dodawać sklepów gdzie nie jestem zadowolony z zakupów żeby tam czasem za rok, dwa nic nie kupić. A w ciągu roku spokojnie z 10-15 negatywów wystawiam. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja To ja muszę być farciarzem albo mam wysoki próg tolerancji, o którym nie wiem, bo na palcach jednej ręki mogę policzyć przypadki, gdzie nie byłem zadowolony z zakupów na Allegro, a kupuję tam regularnie od ponad 20 lat. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja (edytowane) Z Amazonu USA. Około 50% taniej, niż jakbym kupił na polskim podwórku. Batmany bardziej do kolekcji, niż faktycznego korzystania w czasie rozgrywki. Edytowane 14 maja przez LukeSpidey 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi