Ukukuki 6 855 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja 19 godzin temu, LukeSpidey napisał: To ja muszę być farciarzem albo mam wysoki próg tolerancji, o którym nie wiem, bo na palcach jednej ręki mogę policzyć przypadki, gdzie nie byłem zadowolony z zakupów na Allegro, a kupuję tam regularnie od ponad 20 lat. Pewnie nie zbierasz retro gierek. Ciężko kupić coś nowego i trafić na minę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 820 Opublikowano 14 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Maja 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja "Zbierz drużynę" Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja 57 minut temu, XM. napisał: Ale piękne <3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Gdyby tylko te niepotrzebne znaczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Niestety przy zbiorczym wydaniu EU muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja @XM. byłeś w pierwszej czy drugiej turze? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Zapewne w pierwszej. Moja kopia przyjdzie wdrugiej i jeszcze nie mam info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja 3 godziny temu, Ukukuki napisał: @XM. byłeś w pierwszej czy drugiej turze? Pierwsza. Kmiot też dostał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Brum brum ale najpierw anime 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja W dniu 14.05.2024 o 15:42, Ukukuki napisał: Pewnie nie zbierasz retro gierek. Ciężko kupić coś nowego i trafić na minę. A to też się często zdarza. Jakiś czas temu brałem grę wideo 'nową bez folii', bo cena mega zacna. Pudełko przyleciało poprzecierane, brudne (dezynfekowałem izopropanolem i wacik upaćkany). W podobnym okresie wciągałem jakieś wyprzedawane leżaki magazynowe (na np. pudełka do podmianki) to też - a tu folia porwana, a tu pudełko połamane - nie ma szans, żeby sprzedawca o tym nie wiedział przed wysyłką. No ale wysyłają w myśl zasady 'gra to gra, typowi wszystko jedno, jak będzie awantura to będzie'. Retro to już w ogóle 8 na 10 razy była wtopa. Ogólnie boli brak real foto, bo pomieszane języki to też był chleb powszedni. Czezky robi to dobrze, nie goni kotów w worku. Nie wiem jak to możliwe, że poważny przedsiębiorca nie potrafi cyknąć kilku zdjęć telefonem. Przy grach w folii raz wystarczy machnać ładne zdjęcie i starczy na cały cykl życia retailowego danego produktu/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvstra 3 210 Opublikowano 16 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Maja wrocilem z pamiatkami z japonii: i jak zobaczylem figurke metal slime'a z sensorem wykrywajacym ruch, to nie moglem sie powstrzymac moj psiak zachwycony 19 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Nie miałem jakiejś większej styczności z serią, więc wypadałoby odrobić pracę domową. Szkoda tylko że to obrzydliwe niemieckie wydanie, ale jak chce się kupić tanio, to coś trzeba poświęcić. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja @Ukukuki dziś GSL wysłał maila o gotowości odbioru towaru od Larian czyli wysyłka drugiej tury lada moment. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Gruba impreza dzisiaj 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 7 minut temu, iluck85 napisał: Gruba impreza dzisiaj Starter pack 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2 godziny temu, giger_andrus napisał: @Ukukuki dziś GSL wysłał maila o gotowości odbioru towaru od Larian czyli wysyłka drugiej tury lada moment. Dobre info ja jeszcze nie mam ale nawet jakby to miała być kwestia dni to i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 418 Opublikowano 17 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Maja 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SebaSan1981 3 564 Opublikowano 18 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Maja Sand Land, wszak wszystko z kreską Toriyamy bardzo lubię 11 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jukka Sarasti 347 Opublikowano 19 Maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Maja Dalsze ruchy w zakresie zbierania gier, które utknęły na PS3/X360. Zakup cieszy tym bardziej, że niestety nigdy tego nie ograłem: 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Pięknie wydane edycje specjalne od Sonki (artbook, steelbook) + edycja kompletna GTA4 na półeczkę obok goty RDR 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Kolekcja Uncharted jest spoko bo jest tożsama gabarytowo z resztą limitek od Sony (Uncharted 4, GoW, Horizon, Bloodborne itd.). Ale ten Spider to pomyłka… nie pasuje do niczego na półce :> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Zgadza się, byłem przekonany że to ten sam format a tu taki bydlak Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Asus ROG Ally Z1 Extreme Pozbyłem się Switcha i prawie wszystkich gierek, uznałem, że to ostatni moment na sprzedaż za zadowalającą kwotę. Nie znoszę próżni to zastąpiłem Nintendo czymś co według mnie najlepiej się u mnie sprawdzi. Jest bardzo dobrze. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
badzejo 335 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Trzeba nadrobić sztosa przed kontynuacją 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi