Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 maja Coś na każdą platformę. 15 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Piękna selekcja. Nioszek z PB, tak? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Piękna selekcja. Nioszek z PB, tak? Dzięki. Tego slave zero chyba będę męczyć na Arcade Sticku xd Nioch nioch od Games4You Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Dzięki. Tego slave zero chyba będę męczyć na Arcade Sticku xd Też wziąłem ale na Switchu to podobno źle chodzi, ja poczekam z ograniem na Switcha 2. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 911 Opublikowano 22 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 maja Sprawdzimy teraz ekran Oled 12 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 695 Opublikowano 22 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 maja Miła niespodzianka w paczkomacie. Spodziewałem się dostawy w przyszłym miesiącu. 19 2 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja 2 godziny temu, iluck85 napisał(a): Sprawdzimy teraz ekran Oled Ty to też jesteś ładny szajbus ze sprzętem Cytuj
Whisper_of_Ice 44 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja (edytowane) Moje 2 nowe nabytki. Jakoś się zepsuła nie wiem czemu tego zdjęcia ;/. Edytowane 22 maja przez Whisper_of_Ice 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 23 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 maja Startujemy z Paper Mario. Do tej pory przeszedłem jedynie Origami King więc apetyt na tę "zdecydowanie lepszą" odsłonę jest spory. World of Horror to o ile dobrze kojarzę produkcja rodzima i jednoosobowa, do tego niezłe recki i więcej nie trzeba żebym zamawiał i ogrywał. Zakupy dopełnia Dead Space w promo za 79pln oraz Eiyuden (wersja kickstarterowa) i tutaj myślałem, że twórcy się trochę wysilą i coś tam dorzucą miłego dla wpłacających... dupa bo nie dorzucili nic. 20 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 974 Opublikowano 23 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 maja Czas na NS ponoć nigdy nie jest za późno 25 7 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): Ten rządek z dołu wyjebać. Ale gry na górze Masz przed sobą dużo dobrej zabawy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 194 Opublikowano 23 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 maja Te magnety sztosik 11 1 2 Cytuj
jimmy 1 273 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja A kto to takie fajne bonusy do Marianka daje? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Gamefinity, nie wiem czy jeszcze mają ale pakowanie klasa, duży płaski kwadratowy karton. Nie ma szans żeby cokolwiek się zgniotło. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kalel 3 634 Opublikowano 23 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 maja Marzenie z dzieciństwa spełnione. Marzenie o Spoiler homoseksualizmie. Nie no, trzecia konsola Nintendo to się zeruje. Dziękuję pan @ping 12 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 616 Opublikowano 23 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 maja Przed wyruszeniem w drogę... 16 6 Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 12 godzin temu, creatinfreak napisał(a): Ten rządek z dołu wyjebać. Ale gry na górze Masz przed sobą dużo dobrej zabawy Akurat Kangurek to przyjemna platformówka 4 3 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja 25 milionów ludzi nie może się mylić 2 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 556 Opublikowano 24 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 maja Trzeci Baldur utknął w transporcie na niemieckiej ziemi, więc wrzutka będzie mniej okazała, niż zakładałem: 10 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KamilM 131 Opublikowano 25 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 maja Gdzieś pół roku posiadam pstryka i dopiero teraz wjechała gra, głównie dla której kupiłem konsolę. Jaram się jak małe dziecko 13 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Wrzutka po wrzutce ale w soboty Inpost też dowozi a kolekcja sama się nie uzupełni 4 2 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Widzę ,że ci się gry do kupienia kończą na liście życzeń xd Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja 5 minut temu, Ukukuki napisał(a): Widzę ,że ci się gry do kupienia kończą na liście życzeń xd Nadal twarda selekcja 1 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja W dniu 23.05.2024 o 15:31, Assassins_78 napisał(a): Czas na NS ponoć nigdy nie jest za późno Jakieś 300-400h w zapasie by ograc te sztosy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi