Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 285 Opublikowano 27 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 maja Ten Baldur to jak pełnoprawny big box no i sporo dobrego na inne platformy 10 5 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 4 minuty temu, jimmy napisał(a): Ten Baldur to jak pełnoprawny big box no i sporo dobrego na inne platformy Si, latka mijają, a Baldury wciąż w Big Boxie :). Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja Stwierdziłem, że chce mieć jednak FFXVI w kolekcji: 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 580 Opublikowano 28 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 maja 18 godzin temu, jimmy napisał(a): Ten Baldur to jak pełnoprawny big box Bo to jest big box, o czym nawet informuje naklejka na paczce: No i rzeczone wielkie pudło wreszcie również i u mnie 7 4 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja jak to jest z ta edycja? Jak zamówię ja teraz to musze swoje w kolejce odczekać czy wysyłają od reki? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja (edytowane) Wyślą pewnie dość szybko bo jesteś w "okienku wysyłkowym" wg strony. Ale będziesz musiał trochę poczekać aż paczka dojdzie z Irlandii bo GLS daje doopy, sporo osób ma obsuwy z dostawą. Edytowane 30 maja przez giger_andrus 1 Cytuj
Ukukuki 7 014 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Konsolowe edycje są jeszcze dostępne, z PC trzeba czekać na 3 turę obecnie. Tak poza tym kto kupuje to wydanie na PC jak tam tylko kluczyk jest. 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja No jak ktoś ma stare Baldurki w big boxach to pewnie do kompletu na półeczkę Cytuj
Ukukuki 7 014 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja No ja mam stare baldurki w big boxach ale mam opory i tak xd kupiłem wersję na PS5 a BG3 dawno ograny cyfrowo na gogu. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja 5 godzin temu, Wredny napisał(a): No jak ktoś ma stare Baldurki w big boxach to pewnie do kompletu na półeczkę Z boxem PS5 też ładnie wygląda i jest płytka:P Cytuj
MEVEK 3 559 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Ja juz gotowy na urlop z rodzinka. Moga mnie zabierac gdziekolwiek i na jak dluga chca a tutaj mlody skladaka sobie skrecil... Nie ma rewelacji ale jak powiedzial jest mega zadowolony a to najwazniejsze. P.S Lewy sie wszedzie wcisnie. Teraz zauwazylem 4 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Jedna z dwóch gier dla których warto kupić ten tablet.asa dobrej zabawy przed Tobą. A co tam siedzi w budzie? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 638 Opublikowano 31 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja Nowa obręcz fanateca 8 3 Cytuj
tlas 440 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Taki tam luźny zakup w używaku. Pudełko było otwarte więc byłem przekonany, że kod jest zużyty. Ku mojemu zaskoczeniu po wpisaniu kod na steamie gra została dodana do bilioteki. To już kupiłem żeby nie było że ukradłem ze sklepu. 1 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja To jakis lump jest czy sklep wszystko po 5zl? Cytuj
tlas 440 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) Lump, mają dział ze zwrotami z amazona i tam właśnie leżał ER. Trzeba się będzie przejść tam co jakiś czas. jeszcze koszulkę za 7zł ogarnąłem Edytowane 31 maja przez tlas 2 1 Cytuj
Assassins_78 991 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Popełniłem kolejne zakupy pod Switcha 6 Cytuj
kiseki 777 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Nareszcie dorwałem we w miarę normalnej cenie. O ile 230zł to w miarę normalna cena 4 Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Gratulacje! Też poluję, ale jak już mam zapłacić takie pieniądze to nie za Essentiala Cytuj
czapa 674 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) O kurde kiedyś kupiłem za 80 zł w jakimś lombardzie i się jeszcze zastanawiałem Edytowane 31 maja przez czapa Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja że wam sie chce tyle kasy łożyć na gierki, które można wygodniej i za darmo ograć na steam decku 3 Cytuj
kiseki 777 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 24 minuty temu, jimmy napisał(a): Gratulacje! Też poluję, ale jak już mam zapłacić takie pieniądze to nie za Essentiala Tak, szukałem "czystej" wersji ale poniżej 350zł trudno znaleźć. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja W końcu przyszło. Nie ma mnie cały weekend. Jeszcze nie grałem bo czekałem na wersję fizyczną. 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moldar 2 249 Opublikowano 31 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja 600 stron dobra 6 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi