Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rozi 601 Opublikowano 25 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 czerwca 9 3 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 18 godzin temu, giger_andrus napisał(a): Różne historie z gierkami miałem ale NIGDY nie ograłem balasa dlatego, że nasłuchałem się jaki to on jest śmierdzący. Gdzie tu logika ? Szczerze powiedziawszy to ja w sumie też w nie nie gram, bo jakoś nigdy nie ma czasu i raczej ochota na to nie przychodzi, no ale takie zboczenie, że lubię mieć w kolekcji Choć raz zagrałem - na PS3 w Terminator Salvation - byłem wtedy świeżo po zbanowaniu konta i przepadły mi wszystkie trofea, więc chciałem trochę podbudować ich stan. W sumie Goat Simulator też do najlepszych gier nie należy, a też ograłem. No ale Gollum to podobno jeszcze gorsza spierdolina i chciałem to mieć w swoich zbiorach 1 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 18 godzin temu, giger_andrus napisał(a): Różne historie z gierkami miałem ale NIGDY nie ograłem balasa dlatego, że nasłuchałem się jaki to on jest śmierdzący. Gdzie tu logika ? To są tak zwani śmieciarze. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 22 godziny temu, Dr.Czekolada napisał(a): Takie tam zakupy z Zenmarket. Pośredniczą przy wielu sklepach i aukcjach, w tym popularny w KKW Yahoo. 3DS stan bardzo dobry, raptem kilka malutkich rysek na obudowie, GameBoy Micro za to praktycznie idealny tylko bez pudełka. Trzy odsłony DQ Monsters i Super Mario Bros GBA. Za aukcje wyszło 47,000 yenów + 2,950 koszty dostawy daje około 1257 zł + 296,50 zł cło Obledny, zadbany zestaw, a i tak taniej niz wyjete psu z gardla modele New3DSa od polskich januszy na aukcjach. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 513 Opublikowano 25 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 czerwca Moze i nie oryginal ale i tak wymiata 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 907 Opublikowano 25 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 czerwca Robocop trochę beton, ale vibe lat, filmu wysoki więc ujdzie. THPS z doskoku, a przy Alonę szkoda Niemieckiej okładki przez ten ich zjebany znaczek, już bym wolał Hiszpańskie czy Włoska. 9 2 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Nier na Switchu jak coś niegrywalny. 2 Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca Dlaczego? Podobno trzyma stałe 30 klateczek. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 25 czerwca Opublikowano 25 czerwca 27 minut temu, Bzduras napisał(a): Dlaczego? Podobno trzyma stałe 30 klateczek. No to jak ja próbowałem grać to zdecydowanie nie trzymał. Chyba ,że w trybie stacjonarnym lepiej działa. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 195 Opublikowano 27 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 czerwca 9 3 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 907 Opublikowano 27 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 czerwca Na teraz pass, do konca miecha 8 2 Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Polecam fizyczniaka Citizen Sleeper, jedno z najcięższych pudełeczek na Switcha jakie trzymałem, trochę tam napchali stuffu Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca No i przede wszystkim gra jest dobra. Gdyby to był mój gatunek to brałbym bez namysłu. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca W końcu, po 7 latach czas ograć tę ponoć dobrą grę. Wiem że wielu czekało od premiery na moją opinię, zanim sami ją kupią. Za zwłokę przepraszam. 8 1 Cytuj
GearsUp 195 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca 1 minutę temu, Figaro napisał(a): W końcu, po 7 latach czas ograć tę ponoć dobrą grę. Wiem że wielu czekało od premiery na moją opinię, zanim sami ją kupią. Za zwłokę przepraszam. A TotK ograne czy po prostu wolisz zaczynać od wersji Beta? 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Nie omieszkam wypróbować jakoś w 2029 roku. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Baw się dobrze użyszkodniku Figaro i graj jak żółw chłonąc każdą sekunde bo takej drugej gry już pewnie nie dostaniemy nigdy! 1 2 2 Cytuj
Postal 633 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca 1 godzinę temu, Figaro napisał(a): W końcu, po 7 latach czas ograć tę ponoć dobrą grę. Wiem że wielu czekało od premiery na moją opinię, zanim sami ją kupią. Za zwłokę przepraszam. Plusik nie za Zelde ale Descendents i Lagwagon. Pokaż co tam jeszcze masz z Kalifornia punk 1 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 12 godzin temu, Postal napisał(a): Plusik nie za Zelde ale Descendents i Lagwagon. Pokaż co tam jeszcze masz z Kalifornia punk widzę rozmawiam z człowiekiem kultury. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Mimo, że grę praktycznie trzeba ściągać przez neta to i tak kupione by stało na półeczce, szczególnie że było w Media Expert za 50zł. 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 989 Opublikowano 30 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 czerwca U mnie mocne klawiaturstwo wleciało w tym tygodniu. Jednak na początek giereczki. Wleciał Duke Nukem 3D, co prawda complete edition i to ponowne wydanie ale na premierowe mnie nie stać. Obecnie na ebay są tylko 3 oferty premierowe od 32 000 do 9 000 zł Zastanawiacie się pewnie po co mi WoW w pudełku, a no z sentymentu i dla Guide Booka. Polecam jak coś Worm Blast, mocno niedoceniana gierka. Mi się udało dorwać w folii. No i wisienka na moim torcie, laptop z lat 80 do kolekcji. Toshiba T1000SE. I to oczywiście taki prawdziwy z własną baterią który działa bez zasilacza. Bateria co prawda nie żyje ale można ją regenerować. Drukarka też ma swoją baterię, to ta biała skrzynka w walizce. Wiele komputerów "walizkowych" tamtych lat nie miało nawet baterii, był przenośne ale wymagały zewnętrznego zasilania. Ten nie dość ,że ma baterię to ma jeszcze ładowarkę samochodową i zespolone zasilanie w walizce. Podpinasz zewnętrzny zasilacz do walizki a wewnątrz masz okablowanie do laptopa i drukarki. Ta bestia ma procesor 8086 i 640KB pamięci. Oczywiście odpala gierki ale w odcieniach niebieskiego xd Nie ma też dysku, tak małą bateria nie dała by rady zasilić twardziela. Za pamięć robi tutaj wbudowana pamięć, port rozszerzeń na pamięć (do 3MB!), oraz stacja dyskietek 1,44MB. Wiele komputerów przenośnych tamtego okresu miało wbudowane dwie stacje dyskietek w celu rozbudowania pamięci która w tamtym okresie była piekielnie droga. Stan przepiękny tego laptopa No i przedstawiciel netbooków, wymarłej rodziny komputerów przenośnych. Tutaj w wydaniu całkiem sporym bo aż 11 calowym. Co prawda od Sony które nigdy nie cieszyło się dobrą opinią jeśli chodzi o komputery przenośne. Ale był tani, w dopasionej wersji z 4GB ramu i radeonem. Ja w czasach świetności tych netbooków miałem Asusa EEE PC z prcoesorem ziemniakiem Intel Atom. Były to bardzo tanie komputery przenośne, ten Sony Vaio na premierę kosztował 499 zł w 2011 roku. Jednak był to już okres kiedy netbooki umierały zabijane przez tablety i coraz mocniejsze telefony i nikomu malutkie laptopy nie był już potrzebne. Na zdjęciu dla porównania 15 calowy laptop tamtej epoki, jeśli dobrze pamiętam z 2010 lub 2011 roku. No i kolejne gierki do kolekcji, planuję zebrać wszystkie wydania CDA w jevel case. 13 10 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca @Ukukukia myślałem że jestem jedyną osoba na ziemii ktora po 20 latach nadal gra w worms blast. Uszanowanko. 1 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 48 minut temu, maciucha napisał(a): @Ukukukia myślałem że jestem jedyną osoba na ziemii ktora po 20 latach nadal gra w worms blast. Uszanowanko. Miała też spoko tryb multi Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca A wiem doskonale. Wiele godzin na jednej klawiaturze z kuzynem spedzlismy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi