Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Przyjemnego wyżynania mongołów i biegania od znacznika do znacznika przez 50 godzin Spoiler aktualnie też to robię 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca 20 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Przyjemnego wyżynania mongołów i biegania od znacznika do znacznika przez 50 godzin Ukryj zawartość aktualnie też to robię Podobno najlepszy ex na PS4 według entuzjastów exów sonki więc muszę zweryfikować tą tezę, a z feudalną Japonią mi nie po drodze Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 993 Opublikowano 10 lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 lipca Kilka kupionych ostatnio gier. Większość z Perfect Blue. Cowabunga wziąłem z Allegro za 94 zł, Bayonetta i Snufkin z Play-Asia. Jeśli chodzi o Azję to teraz wysyłają gry „Spaceship Air” z Singapuru, po czym paczka ląduje w Holandii. Stamtąd trafia do Polski, gdzie Yuan nadaje jej numer polskiego listu ekonomicznego. IMO wydłuża to oczekiwanie o tydzień ale tak to jest jak się chce przyoszczędzić* *oczywiście przy składaniu zamówienia w ruch idą też punty lojalnościowe+kod z SwitchUp 17 2 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Kupione za grosze. W starsze Cywilizacje grałem więc wiem że będę się bawił dobrze. A WatchDogs? Drony, AI oraz terroryzm teraz na czasie więc obadam czy to fajne i czy dla mnie. 9 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca @ornit świetne zakupy. Modlę się nadal, żeby Snufkin wyszedł w Europie i wstrzymuję zakup z Azji ;/ Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 4 009 Opublikowano 10 lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 lipca Wypłata funduje trochę zielonych gierek 10 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca W dniu 7.07.2024 o 15:54, Ukukuki napisał(a): Tak chyba ma być ale pewnie sami nie mają do końca dopiętego planu na ostatni tom. Też już mi przyszedł pierwszy tom, całkiem spoko, kilka gier ważnych pominęli, no ale cóż, liczę na ciekawe zestawienie w drugim tomie dla starszych gier. Jako 'encyklopedia' fajna opcja, jak ogarną wszystkie tomy na podobnym poziomie. 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca 2 godziny temu, giger_andrus napisał(a): @ornit świetne zakupy. Modlę się nadal, żeby Snufkin wyszedł w Europie i wstrzymuję zakup z Azji ;/ No słabo jest bo tam odgórnie VAT już naliczają. Polscy dystrybutorzy też go biorą pod uwagę przy sprzedaży ale często zakup u nas i tak wychodzi trochę taniej dzięki polskim kosztom wysyłki. Cytuj
ProstyHeker 1 925 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca (edytowane) @Quake96 gdzie i za ile dorwany COD3? Jeden z niewielu, co mi się ostał do kupna. Nowożytne MW to kupię jak będą po 30zł, bo to więcej nie warte (coorva mam MW2019 i BOCW w digitalu) @SebaSan1981 cumplu, Patrz Psy Legion to grzeszna przyjemność taka. Gra absolutnie warta swojej ceny (19,99 jak mniemam), definitywny średniak fabularnie, światowo i rozwiązaniowo i mechaniczniowo, ALE... jest przyjemny. Po prostu przyjemnie się gra. Taki odmóżdżacz, mimo iż open world. Edytowane 10 lipca przez ProstyHeker 1 Cytuj
Quake96 4 009 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca 21 minut temu, ProstyHeker napisał(a): @Quake96 gdzie i za ile dorwany COD3? Jeden z niewielu, co mi się ostał do kupna. Nowożytne MW to kupię jak będą po 30zł, bo to więcej nie warte (coorva mam MW2019 i BOCW w digitalu) Pierwotnie wyrwałem egzemplarz w CeXie za 60zł, ale płyta okazała się skaszaniona. Z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu zwrot mogłem dostać tylko na Voucher, choć zgłaszałem że zwracam w ramach gwarancji, bo nie działa a drugiej sztuki nie mają. Co lepsze, kiedyś w podobnym przypadku nie było problemu ze zwrotem pieniędzy, a teraz kobitka przy kasie mi wciska, że ja na pewno zawsze dostawałem voucher No i dlatego na zdjęciu znalazło się CoD4 i te dwie gierki na pierwszego Xboxa, bo kupiłem to wszystko za ten otrzymany voucher. Widoczny na fotce egzemplarz CoD3 to sztuka z Allegro. Nie brałem najtańszej, nie brałem pierwszej z brzegu, szukałem czegoś w miarę "pewnego" przez tą skuchę z uszkodzoną płytą z CeXa. No i trafił się jakiś sprzedawca na Allegro, który nie dość że potrafił dać "real foto" to w opisie wspomniał, że gra się instaluje w 100%. Temu też kupiłem od niego i mimo że okładka jest w językach skandynawskich (było w opisie, widziałem to!) to jestem mega zadowolony, bo gość wysłał to błyskawicznie i wszystko faktycznie działa. Kosztowało mnie to bodaj 55zł. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 854 Opublikowano 12 lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 lipca W końcu zobaczę czy to takie fajne. Gdyby na urlopie pogody nie było to się nie będę nudzić. 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mari4n 470 Opublikowano 13 lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 lipca Kolejne zakupy Metroida już kiedyś miałem, ale sprzedałem razem konsolą, od niedawna mam drugie Wii i odbudowuję dawny zbiór. W Pacific Rifta od dawna chciałem zagrać, a że obecne ceny są sprzyjające to kupiłem. GT6 jest moją drugą kopią, poprzednia odmówiła posłuszeństwa z dnia na dzień z nieznanych przyczyn. Może mój brat grał jak byłem w pracy i porysował? No i Smash. Jedna z gier dla których kupiłem switcha. Akurat mój arcade stick działa na switchu, będę miał powód żeby go wyjąć z pudła. 11 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Piękny i mniej cichszy niż microsoftowy Dziala z xboxem tylko po kablu? Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca 2 godziny temu, Quake96 napisał(a): Ten Conan jak coś dobra gierka. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca 1 hour ago, maciucha said: Dziala z xboxem tylko po kablu? Tak, tylko kabel. Myślałem, że z PC działa też bez ale jednak nie. https://www.8bitdo.com/ultimate-3-mode-controller-xbox/ Ten działa bezprzewodowo z PC ale nadal po kablu z Xboxem. Cytuj
Quake96 4 009 Opublikowano 13 lipca Opublikowano 13 lipca 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Ten Conan jak coś dobra gierka. Tak słyszałem, więc wziąłem bo dużo nie kosztowała Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca W dniu 13.07.2024 o 15:55, Czoperrr napisał(a): Piękny i mniej cichszy niż microsoftowy To da się jeszcze mniej cicho? Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca 1 hour ago, Wredny said: To da się jeszcze mniej cicho? Nie czepiają się, edytowałem w ruchu i nie usunąłem "mniej". Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojtas011 564 Opublikowano 15 lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 lipca Uzupełninie kolekcji za grosze plus troche nba 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 145 Opublikowano 16 lipca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 lipca Przyjechała paczka dobroci od Yaczesława. Jedynie PoP jest z promki w elektromarkecie. 10 1 Cytuj
Quake96 4 009 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca (edytowane) Dzisiaj na tapecie jeden z moich ulubionych NFSów na konsolę o której często po prostu zapominam. Czas odkurzyć Gacka i pośmigać, bo widoczny na zdjęciu NFS to ta sama świetna wersja co na Xboxie i PC, choć tutaj podobno ma wyraźnie problemy z płynnością. No cóż, ograłem już na Xboxie w tym roku, więc chętnie wrócę do tej gierki na GC. Na mojego ukochanego choć ostatnio mniej używanego Dreamcasta wleciało Dead or Alive 2, kolejna odsłona tak ostatnio lubianej przeze mnie serii bijatyk. A pomyśleć, że wszystko zaczęło się od odkurzenia pudełka z DoA3 na Xboxa... CoD World at War to taki trochę deserek. Skoro już poleciałem do paczkomatu po tamte dwie gierki, to zahaczyłem znów o CeX choć nie był on w ogóle po drodze Kto wie, może ogram za jakiś czas, bo po CoD3 jestem naprawdę pozytywnie nastawiony do tej serii na X360. Edytowane 16 lipca przez Quake96 8 1 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Są takie gry które kupuje się po czasie, jak zejdą z ceny. To jedna z nich. Wiem, że dla niektórych to nic nie warte, ale lubię tą serię. A od grania w wikingów minęło 2.5 roku. 4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi