messer88 6 472 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia SEKIRO w końcu odkupione w dobrej cenie, ER wpadł urodzinowo. Wolałbym cyfrę w tym przypadku no ale będę miał płytkę, która sobie latała po pudełku niestety. Miyazaki kocham dla ciebie. 8 Cytuj
MacLeSkr 30 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia W dniu 15.08.2024 o 19:03, kubicz napisał(a): Będąc wczoraj wieczorem w supermarkecie zobaczyłem, że mają "plastikowe trumny" w dobrej cenie. A że nie posiadam konsoli od czasów PlayStation 2, to pomyślałem, że kupię i zobaczę w co tam można zagrać. Gdzie i za ile w tej dobrej cenie, jeśli można wiedzieć? :) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 272 Opublikowano 21 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 sierpnia Zakupy z ostatnich tygodni. Paradoksalnie najbardziej cieszą wyrwane za parę groszy TLOU i AC na PS3, bo świetny stan i polskie premierowe chodliwe wydania (żadne tam essentiale, Asasyn z dubbingiem!). Do tego zachwalane SoS, uzupełnienie kolekcji Finali i MGS + promka na Switcha na grę o której nic nie wiem 8 2 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Ja ostatnio ogrywam swoje przepastne zbiory i do premiery SH2 miałem nic nie kupować, ale przez ten zyebany film zrobił się ruch w temacie Borderlands 3, poszperałem, czy gdzieś jest wydanie bez niemieckiego znaczka, znalazłem u Czezky'ego i kupiłem 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. okens 541 Opublikowano 21 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 sierpnia Nawet nie chce mowic jak to Into the breach jest pieknie wydane. Naklejki, ksiazeczka z przeciwnikami i mechami i mini plakat do jednej z najlepszych strategi turowych na switcha. Bajka. Tylko nie wiem czy to ja jestem za glupi na ta gre czy jest za trudna bo za cholere nie da sie tego przejsc 13 Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 10 godzin temu, MacLeSkr napisał(a): Gdzie i za ile w tej dobrej cenie, jeśli można wiedzieć? Za 1600 zł w Auchan Wola Park. Chcieli się pozbyć konsol, dlatego dali taką cenę. Z miesiąc (a może dwa?) temu sprzedawali XSS z dwoma padami i trzema miesiącami gp za 999 zł. Wiadomo, że jeszcze kilka złotych można przytulic na kartę skarbonka. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia 10 godzin temu, okens napisał(a): Nawet nie chce mowic jak to Into the breach jest pieknie wydane. Naklejki, ksiazeczka z przeciwnikami i mechami i mini plakat do jednej z najlepszych strategi turowych na switcha. Bajka. Tylko nie wiem czy to ja jestem za glupi na ta gre czy jest za trudna bo za cholere nie da sie tego przejsc Początki są ciężkie ale to na spokojnie trzeba Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 194 Opublikowano 22 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 sierpnia Update 12 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 690 Opublikowano 22 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 sierpnia Wkleję pożywkę dla pudełkowców i hejterów blachy. Zamówiłem sobie w promocji edycję premierową Armored Core VI na PC. Czytam w opisie, że w opakowaniu plakat, naklejki, pocztówki, tak jak na konsolach, więc fajnie, zawsze to jakiś bonus w pudełku. Jakież było moje zdziwienie, gdy odebrałem paczkę, czy raczej tekturową kopertę... Myślałem, że Media Markt coś najebał. Ale nie, wszystko się zgadza. Jest gra w postaci klucza steam i wszystkie dodatki. Szkoda tylko, że WSZYSTKO w tekturowej kopercie Cena oczywiście przed promocją. Nie żebym żałował zakupu, ale rozczarowania też nie będę ukrywał. Nijak się to nadaje na półkę, tylko do szuflady. A w ogóle to za tydzień premiera Gundam Breaker 4, a tu kolejna gra z customizacją mechów... Sam nie wiem, czy zaczynać AC6. Dobrze, że niedługo urlop. 7 4 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojtas011 542 Opublikowano 22 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 sierpnia Uzupełnienie do kolekcji gyrosów, plus przy okazji w jednej paczce halo i fifa 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 23 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 sierpnia Dzisiaj skromnie ale gęba i tak się cieszy 13 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia W dniu 22.08.2024 o 17:27, Suavek napisał(a): Wkleję pożywkę dla pudełkowców i hejterów blachy. Zamówiłem sobie w promocji edycję premierową Armored Core VI na PC. Czytam w opisie, że w opakowaniu plakat, naklejki, pocztówki, tak jak na konsolach, więc fajnie, zawsze to jakiś bonus w pudełku. Jakież było moje zdziwienie, gdy odebrałem paczkę, czy raczej tekturową kopertę... Myślałem, że Media Markt coś najebał. Ale nie, wszystko się zgadza. Jest gra w postaci klucza steam i wszystkie dodatki. Szkoda tylko, że WSZYSTKO w tekturowej kopercie Cena oczywiście przed promocją. Nie żebym żałował zakupu, ale rozczarowania też nie będę ukrywał. Nijak się to nadaje na półkę, tylko do szuflady. A w ogóle to za tydzień premiera Gundam Breaker 4, a tu kolejna gra z customizacją mechów... Sam nie wiem, czy zaczynać AC6. Dobrze, że niedługo urlop. Nie no AC6 nie zagrać, a lubić mechy to zbrodnia. Z ciekawości próbowałeś Megaton Musashi W: Wired? Cytuj
Suavek 4 690 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia 31 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Nie no AC6 nie zagrać, a lubić mechy to zbrodnia. Z ciekawości próbowałeś Megaton Musashi W: Wired? Nie. Mam na oku/wishliście, ale sporo dobrego też słyszałem, więc kwestia czasu. Za dużo gier, za mało czasu, w tym tkwi problem. Zainstalowałem AC6 i już mi się podoba, ale i tak pójdzie na dalszy plan za tydzień, jak GB4 wyjdzie. Inna liga, wiem, ale mam słabość do Gundamów. No i gatunek bardziej przystępny. Cytuj
Quake96 3 846 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Zapomniana ścigałka z Fordami na PS2 i trochę zabawy z PS Move 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SnoD 2 322 Opublikowano 24 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 sierpnia Chyba rodzynek w skali forum. Mocno przepłaciłem względem Steam czy Marketplace, ale dla japońskiego horroru zrobionego jednoosobowo przez Polaka, warto 12 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 24 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 sierpnia Dawno nic nie kupowałem na Dreamcasta, tym razem wydania PAL. W sumie nie napiszę co mnie najbardziej cieszy bo wszystkie gry to sztosy ale na pierwszy ogień idzie Xeno Crisis Część z poniższych gier nie była dostępna w Japonii. No i wpadł w końcu OSSC. Trochę z konieczności, kineskop w automacie mi już wysiada totalnie natomiast Sony BVM wydaje mi się ,że cierpi na degradację luminoforu bo ekran jest już trochę za ciemny i wyblakły. To już nie te kolory które miał te 13 lat temu jak go kupowałem. Teraz raczej celuję w skalery + ekran OLED do starszych gierek i kurde jest świetnie Tylko szukam jeszcze jednego monitora OLED to starszych gierek z ery 8 i 16 bitów bo jednak na dużych TV to nie to samo i te gry nie były projektowane pod takie ekrany. Są fajne modele 15,6 cala i coś takiego kupię. 15 4 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Przez ostatnie ponad pół roku miałem kryzys gracza. Sprzedałem Switcha (), zamieniłem PS5 na XSX aby finalnie go sprzedać po kilku miesiącach… I ostatnie dwa miesiące byłem bez niczego, troszeczkę zaczynało brakować mi grania i ponownie przywitałem KRÓLA a teraz uciekam grać dalej 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 420 Opublikowano 24 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 sierpnia Zestaw tych gier chyba szybko przywróci ten kryzys 4 10 Cytuj
pattro 226 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia Nie no GTA 3 dziś wjechało na grubo Więc nie jest najgorzej Cytuj
Badus 272 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia @Ukukuki, polecisz jakiś ekran OLED pod starsze gierki (chociaż myślę też bardziej pod Switcha)? Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 24 sierpnia Opublikowano 24 sierpnia 14 minut temu, Badus napisał(a): @Ukukuki, polecisz jakiś ekran OLED pod starsze gierki (chociaż myślę też bardziej pod Switcha)? Sam szukam, na razie mam na oku ASUS ZenScreen OLED 15.6 lub tańsza opcja coś z aliexpress, można dorwać poniżej 1000 zł jednak to są moim zdaniem za małe monitory pod Switcha. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia W dniu 24.08.2024 o 15:55, SnoD napisał(a): Chyba rodzynek w skali forum. Mocno przepłaciłem względem Steam czy Marketplace, ale dla japońskiego horroru zrobionego jednoosobowo przez Polaka, warto Wrzucałem całkiem niedawno swoją kopię Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia On 8/21/2024 at 11:41 AM, messer88 said: SEKIRO w końcu odkupione w dobrej cenie, ER wpadł urodzinowo. Wolałbym cyfrę w tym przypadku no ale będę miał płytkę, która sobie latała po pudełku niestety. Miyazaki kocham dla ciebie. Dlaczego wolisz Eldena w cyfrze a Sekiro w pudełku pomimo wysokiej ceny? Cyfrę na Xboxa można kupić za kilkanaście złotych. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Już spadły jakiś czas temu chore ceny 250+ za Sekiro, 130 to dobra cena, a na xboxa też mam z Argentyny 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mari4n 417 Opublikowano 26 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 sierpnia Sierpniowe łupy: Duke Nukem Zero Hour wziąłem, bo słyszałem że dobry, transfer pak do poksów których jeszcze nie mam, i pinball na Saturna, bo dwie gry które na niego mam nie mają pudełek, a byłem ciekaw jak wyglądają. Szkoda tylko że nie ma instrukcji. Oh well. 13 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi