czapa 671 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia A to Ty wziąłeś tego Pinballa z allegro Cytuj
czapa 671 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Nie, ale widziałem że był, ja od tego typa wziąłem inne gry. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 27 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 sierpnia Znalazlem na olx w swoim mieście nie lada okazje. Za jedyne 100 zł z odbiorem osobistym kupiłem 32 cale Sony Trinitron Ideał do mojego kącika retro. Pojechałem kupiłem. Przywiozłem i spędziłem dwie godzinki grając w nieśmiertelnego Colina 2 szykując sie do turnieju w tą grę. Ten Bydlaczek w 32 calach zawsze był moim marzeniem i aż nie wierzę ze udalo mi się go kupić bez koniecznosci jechania setek kilometrów Do tej pory udało mi się kupić za dosłowne grosze kilka CRT ale przeważnie w 29 calach. Tym razem jednak mając już tego holy graila chyba wystawię pozostale na olx, lub podaruje Podlaskiemu centrum gier retro. Pozdrawiam zakupowiczów 23 12 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Miałem taki, do dzisiaj nie mogę przeżyć, że ojciec kuzynowi oddał. Opus magnum telewizorów do PS2. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia @darkos a skąd jesteś? bo tego Sony 21 cali bym przytulił Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 27 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 sierpnia W ostatnim okresie ściągnąłem coś z dystrybucji LRG, coś od SRG ale chyba najbardziej ciekawy jestem tej części Shirena bo zebrała mocne recki. Yakuza do ogrania ale chyba dopiero po przejściu ósemki. Owlboy oraz The Pathless to prezenty, zawsze miło. 11 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 4 godziny temu, darkos napisał(a): Znalazlem na olx w swoim mieście nie lada okazje. Za jedyne 100 zł z odbiorem osobistym kupiłem 32 cale Sony Trinitron Ideał do mojego kącika retro. Pojechałem kupiłem. Przywiozłem i spędziłem dwie godzinki grając w nieśmiertelnego Colina 2 szykując sie do turnieju w tą grę. Ten Bydlaczek w 32 calach zawsze był moim marzeniem i aż nie wierzę ze udalo mi się go kupić bez koniecznosci jechania setek kilometrów Do tej pory udało mi się kupić za dosłowne grosze kilka CRT ale przeważnie w 29 calach. Tym razem jednak mając już tego holy graila chyba wystawię pozostale na olx, lub podaruje Podlaskiemu centrum gier retro. Pozdrawiam zakupowiczów PSX nie obsługuje formatu 16:9 masz tutaj rozciągnięty obraz z 4:3. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 sierpnia Przez ostatni filmik @ProstyHeker znowu mi wróciła zajawka na moją ukochaną 360, a szczególnie arcade racery no i trochę się obkupiłem w ostatnim czasie 10 3 Cytuj
Rozi 604 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Trzeba zobaczyć o co chodzi w tym No Man's Sky REDEMPTION: 4 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia 18 godzin temu, MYSZa7 napisał(a): Przez ostatni filmik @ProstyHeker znowu mi wróciła zajawka na moją ukochaną 360, a szczególnie arcade racery no i trochę się obkupiłem w ostatnim czasie Ja będę musiał odkopać swojego rupiecia bo tego Singularity to się nie doczekam we wstecznej. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Oni napisów do dziś nie dali napisów po angielsku do tej gry, a co dopiero do wstecznej Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia (edytowane) Nie za bardzo jestem w temacie, ale za 45 zł to aż dziwne, że na Switcha można coś kupić i jeszcze nówkę Edytowane 28 sierpnia przez Sedrak 7 Cytuj
Quake96 3 847 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia W dniu 27.08.2024 o 11:46, Ukukuki napisał(a): PSX nie obsługuje formatu 16:9 masz tutaj rozciągnięty obraz z 4:3 I tu cię może zaskoczę, ale od tej reguły są pewne wyjątki. Osobiście natrafiłem na możliwość włączenia formatu "widescreen" w... pierwszym Colin McRae Rally. Swoją drogą dziwne jest, że dwójka już tej opcji nie ma A ja przybywam z najnowszym nabytkiem, który pozwoli mi w końcu pobawić się dłużej z PSVR O SuperHot generalnie kiedyś coś słyszałem i widziałem, ale było to dosyć dawno temu i wówczas kompletnie mnie ta gra nie zainteresowała. Dopiero gdy pobrałem ostatnio dwa pakiety demek na PSVR i wśród nich odkryłem demo SuperHot VR, obczaiłem w końcu ten tytuł i totalnie się nim zajarałem. Ograłem demko i odpaliłem Allegro w poszukiwaniu pełniaka PS: Niemiecka okładka to na szczęście tylko okładka. Sama gra uruchamia się po polsku 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 2 790 Opublikowano 28 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 sierpnia Kolejne podejście do pudeł 14 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Dzisiejsza premiera gierkowa i uzupełnienie filmowych klasyków (ten Predators po obejrzeniu najnowszych części zdecydowanie zyskuje i po jedynce jest drugą najlepszą częścią serii). 7 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Najlepsza część w serii po jedynce to Prey 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 902 Opublikowano 30 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 sierpnia 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 30 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 sierpnia Rozszerzenie RAM do Saturna, pad to tej konsoli no i ChuChu Rocket! na Dreamcasta. No i rodzynek, kolekcjonerka Hollow Knight na PC. Oczywiście bez DRM 16 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 sierpnia Przybywam z zaświatów, bo widzę, że ludzie retro postują. Nadal kupuję gierki, jednak na regularne wrzuty szkoda mi czasu, a i też na forum zaglądam od święta. Natomiast to muszę wrzucić, bo okładki ociekają moim ukochanym okresem w gamingu, czyli wczesnymi latami 90. \ Wpadł Wolf Fang na pierwsze PlayStation ale oprócz tego zawitała do mnie solidna reprezentacja gier na MEGA CD. Niestety moja konsola pochodzi z EU (kupiona lata temu od kolegi z tego forum), jednak - ciekawostka - jak ktoś ma everdrive, to można wgrać na carta bios region free. Kompatybilność niestety nie jest 100%, wiec część gier mogę uruchomić wyłącznie na emulatorze, no ale lepszy rydz niż nic. Zdecydowanie preferuję japońskie wydania na MEGA CD. 8 5 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia @ping kiedy w sklepie będzie więcej Segi? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 11 minut temu, Ukukuki napisał(a): @ping kiedy w sklepie będzie więcej Segi? Sporo Saturna i odrobina DC się szykuje ale część dostaw ma już prawie dwa miesiące opóźnienia. Problemy Poczty Polskiej niestety odczuwam na własnej skórze... Z SEGĄ ogólnie jest ciężko, będąc ostatnio na miejscu udało mi się kupić raptem dwie gry na SMD (Fatal Fury + Alex Kidd) i kilka na DC (w tym nieśmiertelne Garou) - dostępność coraz gorsza, no ale też z roku na rok PSX zaczyna coraz bardziej znikać. Chciałem zrobić zapas popularnych gier od NAMCO na szaraka, to jeżdząc dwa miechy temu w promieniu 100km na północ i 100km na południe od Tokio, grzebiąc po wioskowych sklepach, niewiele zdziałałem. 2 Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia tfu, gaijiny wszystko wywiozły z kraju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi