Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 4 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 września Chyba już można prosto z przemytu od kierownika Dejva 6 2 3 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Może wreszcie PS5 przestanie się kurzyć 7 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Splatoona nie kupiłem i nie kupię ale amibosy mają kozackie 5 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września W dniu 4.09.2024 o 08:42, jimmy napisał(a): Daj znać jak Ci coś odpiszą From Maria: I hope this email finds you well! No problem, I’m more than happy to help you today! Sadly, We don't have any new news to share at this time regarding the European shipping branch. You can follow our social media channels and newsletter to get the most up to date news. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bowser 116 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września (edytowane) Dziękuje Panie Kierowniku @yaczes za dostawę (jak zawsze) w terminie ps. warto kupić pudełko, w środku jest mały aczkolwiek fajny dodatek Edytowane 6 września przez Bowser 22 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 510 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Zonka juz odebrala. Jeszcze tylko gra 20 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MacLeSkr 30 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Mój pierwszy zakup gry na premierę od czasu... sam nie wiem... "Dragon Age: Początek" na PS3? 18 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mleko2099 48 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Już odebrane 15 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września I klocki i goty 11 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 462 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Po robocie Astro się należy 15 4 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem najarany na tytuł, pewnie to był RDR2. Pudełko na premierę to pewnie też parę lat minęło kiedy ostatni raz nabyłem. ZA IMPERATORA! 3 5 Cytuj
WisnieR 2 733 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Taka dobra gra że aż dwie wziąłem. 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 510 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Teraz jest komplet Swietne wykonanie DS. Jestem mega zadowolony 10 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 272 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Kto bez Astro ten z policji 14 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 468 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Nie mogło być inaczej 17 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września (edytowane) Nocka pod znakiem Astro się szykuje. Edytowane 6 września przez giger_andrus 15 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkady 1 011 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Trochę MM się opóźniło ale nadal jest dzień premiery 13 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wrog 609 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Jest i mesjasz. 12 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Wiadomo, to samo co każdy szanujący się zagrajmer dzisiaj. 12 5 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 10 godzin temu, Bowser napisał(a): Dziękuje Panie Kierowniku @yaczes za dostawę (jak zawsze) w terminie ps. warto kupić pudełko, w środku jest mały aczkolwiek fajny dodatek Poka dodatek, nie wiedzialem ze cos tam jest Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Słupek 2 143 Opublikowano 6 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 września Sackboy wkurwiony 12 6 2 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 51 minutes ago, yaczes said: Poka dodatek, nie wiedzialem ze cos tam jest Bardzo ładny plakat Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Google mi wysłało meila, że moja opinia dotarła do 500 osób, pkt nie mam do dzisiaj na swoim koncie. Gierka przed premierą? @yaczes już smażę meila do odpowiednich służb 6 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września ASTRO wymiata. Pierwsza i (raczej) jedyna gra kupiona w 24 w „day one”. Kurier właśnie dowiózł do rąk własnych. Spoiler 7 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lukas_AT 1 188 Opublikowano 7 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 września (edytowane) Zapach pudelka, dodatki w srodku, az chec grania mega wzrosla. Spoiler Spoiler Edytowane 7 września przez Lukas_AT 10 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi