Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 592 Opublikowano 17 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 września 14 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 712 Opublikowano 17 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 września Trzeba było wziąć na kolejną platformę 12 Cytuj
Pierre Deck 592 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września 9 minut temu, Kosmos napisał(a): Trzeba było wziąć na kolejną platformę Widze milosnika wybitnych gier Gla mnie GOTY ten Balatro Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Ceny gier nintendo zawsze śmieszą. 1 2 3 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września 15 minut temu, Boomcio napisał(a): Ceny gier nintendo zawsze śmieszą. ? 2 Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września I tak śmieszą Poczekaj z miesiąc. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Niektóre gry trzymają stałe ceny dość długo. To akurat trudno przewidzieć, no chyba że mowa o grach od EA i Ubi. A tymczasem do wcześniej nabytych Sea of Stars i Octopath Traveler 2 dołącza Unicorn Overlord. Teraz się głowię od której zacząć jak już przejdę to co ogrywam teraz. 8 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września 5 minut temu, Boomcio napisał(a): I tak śmieszą Poczekaj z miesiąc. to Nintendo, zaraz będzie jeszcze drożej jak nakład mały np. Z Dredge tak było. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SnoD 2 320 Opublikowano 18 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 września Jest i Rogal 11 5 Cytuj
Quake96 3 865 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września No i tym razem to ja zainspirowany postem @Wredny postanowiłem dopełnić dzieła Gierka ściągana z jakiegoś sklepiku growego z... Czech. Na alledrogo wszystko co niby "nasze" to z wysyłką za 20 dni, czyli sami najpierw by to ze stanów ściągali. A tak, od sąsiada zza południowej granicy przyszło w 3 dni 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 478 Opublikowano 18 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 września 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 592 Opublikowano 19 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 września 13 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 września 15 5 Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) Wstyd się przyznać, ale nic w pudle nie kupiłem od kilku miesięcy. Edytowane 19 września przez Boomcio 7 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojtas011 543 Opublikowano 19 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 września Dyszka za zestaw, dead rising okładka trochę zmasakrowana, nba live europejska okładka do kolekcji 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoATI 1 051 Opublikowano 19 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 września Ostatnie zakupy Część lokalnie, część z Nipponu. Gierki NTSC-J w większości po angielsku. To Taito Memories, to najbardziej ekonomiczna opcja zagrania w RayStorm na fizyku DMC - audio po angielsku, menu chyba też, tylko napisy w krzakach, MGSy - rdzenne Japończyki - ale to tylko do kolekcji jako kolejne wydania tych gier Gry sudy I ace combat - po angielsku, DJ Max chyba też (kiedyś miałem już to wydanie o ile dobrze pamiętam)... RRV wpadł przypadkiem, bo PAL już mam A BB kupiłem bo wypada mieć na fizyku, a nie tylko cyfrę. 13 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 20 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 września Mam cyfrowo na XSX i Steam Decku ale stwierdziłem, ale że chce mieć to w kolekcji. 9 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Sorry za spam ale muszę pokazać w jakim stanie do mnie przyszedł Dead Island 2 na promce. Chyba jakieś zombiaki się do niej dobierały 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 577 Opublikowano 20 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 września OK, do premiery Silent Hill 2 już nic nie kupuję (chyba, że gdzieś znowu zobaczę coś, co muszę mieć już teraz/zaraz). Wspominałem ostatnio o niemiecko-PEGIowej wersji Gear.Club.Unlimited 2, która poszła do zwrotu - udało się znaleźć nawet tańszą, normalną wersję, więc zrobiłem podmiankę. RDR nie chce stanieć, a wręcz drożeje, więc trzeba było kupić, by pograć w najlepszej możliwej jakości na PS5. Wszyscy kupują Balatro, więc i ja muszę sprawdzić, o co tyle szumu, choć z karciankami to miałem do czynienia ostatnio w RDR właśnie Do kompletu dwa boomer shootery (WRATH i Project Warlock), ciekawy hack&stealth (Evotinction) i dzisiejsza horrorowa premiera - Pneumata. 16 1 Cytuj
Mari4n 427 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Nawet nie wiedziałem że Project Warlock jest w wydaniu pudełkowym, zwłaszcza że nieraz już widziałem cyfrowego w promce za dychę. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 12 minut temu, Mari4n napisał(a): Nawet nie wiedziałem że Project Warlock jest w wydaniu pudełkowym, zwłaszcza że nieraz już widziałem cyfrowego w promce za dychę. Jak wiele z tych niszowych digital-only gierek, wydane przez Limited Run Games, więc później ciężkie do zdobycia z drugiej ręki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 279 Opublikowano 21 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 września Witam w domu 19 18 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi