Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Plugawy napisał(a):

@ProstyHekerw bf3 na starych konsolach zamkneli już serwery w tym roku, więc multi niestety nie pograsz. Tylko na PC można pograć. 

Podobno do 7 listopada na PS3 hula, ostatnio chłopak z Twittera wrzucał zdjęcie lobby i jest trochę serwerów :)

Opublikowano
Teraz, ProstyHeker napisał(a):

Podobno do 7 listopada na PS3 hula, ostatnio chłopak z Twittera wrzucał zdjęcie lobby i jest trochę serwerów

Logowałem się parę dni temu i bylo zero. W necie jest info, że 31 lipca zamkneli wszystkie. 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Plugawy napisał(a):

Logowałem się parę dni temu i bylo zero. W necie jest info, że 31 lipca zamkneli wszystkie. 

Ziomek wczoraj wrzucał screeny z trójki w multi. Niemniej nie odpalę, parę dni temu zdelistowali darmowy online pass dla BF3. Niby w EU miał jeszcze być (w NA usunęli parę dni temu, tak piszą na Reddit), ale już nie widzę w ogóle w store. A że kod użyty, zostaje mi kampania :)

https://gamerant.com/battlefield-3-4-hardline-servers-shutting-down-when-ps3-xbox-360/

Yep, 7 listopada, przed ubiciem chciałem wskoczyć :lapka:

Edytowane przez ProstyHeker
Opublikowano
12 godzin temu, Plugawy napisał(a):

@ProstyHekerw bf3 na starych konsolach zamkneli już serwery w tym roku, więc multi niestety nie pograsz. Tylko na PC można pograć. 

akurat kupiłem na wyprzedaży steam, bo bf3 to jedyny bf który mnie ominął i po ograniu całej reszty serii jest w szoku, jak dobre to jest w 2024 roku. podoba mi się chyba nawet bardziej niż bf4.

• Lubię! 2
Opublikowano
5 godzin temu, WisnieR napisał(a):

Nadszedł czas wymiany wysłużonych Siberia 800. Pierwsze słuchawki planarne. Ciekawe doświadczenie. Chyba następne to będą Audeze Maxwell.

20240921_193053.jpg

Daj znać, czy tak samo niewygodne, jak normalne PULSE i czy te śmieszne nauszniki też się wycierają i łuszczą, jak w każdych słuchawkach Sony od lat.

Opublikowano
18 minut temu, Sep napisał(a):

20240919_171501.thumb.jpg.027c33371333297584b151e353539aa8.jpg

9 lat grania na ps4 i wystarczy. Pierwotnie czekałem na prosiaka, ale jako że mnie nie przekonał to wleciała zwykła wersja.

Niech Ci służy i padzik ładny kolorek do tego :obama:

• Dzięki 1