Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 902 Opublikowano 26 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 września Ci tam 30 str tasowanko kto widział, kto zamówił, komu anulowali, a pro 30 th będzie? A tu perełki wychodzą 12 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 września Robimy kawę i jedziemy. 12 3 Cytuj
Boomcio 4 057 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 21 minut temu, Dr.Czekolada napisał(a): Robimy kawę i jedziemy. Koniecznie sojowe latte 2 Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Tony za piątaka na lokalnym pchlim targu, kolejne nba do kolekcji a unreal był w zestawie 6 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 843 Opublikowano 27 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 września Dopiero pierwsza gra w tym roku którą kupiłem z zamiarem zagrania od razu, reszta leży na półce i czeka na lepsze czasy. 11 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A_Bogush 391 Opublikowano 27 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 września Kupno każdego kolejnego sprzętu to wspaniałą rzecz a u mnie ostatnio w krótkim czasie wpadły PS2 Fat, PS2 Slim, PS3 Fat i Xbox 360 Slim. Na zdjęciu wszystkie konsole Playstation wyglądają mega korzystnie, w rzeczywistości Fatka ma troszkę rysek na przodzie, ale i tak jest w bardzo fajnym stanie, no i oczywiście PS3 ma porysowaną pokrywę. PS3 Fat kupiłem pomimo posiadania Super Slima, bo ten model ma coś w sobie i chciałem go mieć w "kolekcji" Wszystkim konsolom na start zafundowałem czyszczenie, wymianę past i termopadów. W PS3 jeszcze chiałem zdjąć IHSa z Cella i RSXa, żeby wymienić pastę no i oczywiście uszkodziłem mikrościeżki na procesorze. 3 dni po godzinnie ścinałem go drutem molibdenowym, no i jakoś szło, jeszcze parę dni i by się udało, ale stwierdziłem, że żyletką będzie szybciej i łatwiej, no i faktycznie poszło całkiem szybko, ale jednocześnie nie do końca tak jak chciałem, więc po paru dniach od zakupu mam trupa Dla początkujących polecam jednak na początek zabawę drutem, natomiast jest to strasznie upierdliwe, bo drut się ciągle zrywa. Ale nie ma tego złego, bo już idą do mnie kolejne dwie Fatki, ten sam model - CECHL (wiadomo, bez wstecznej, ale jedna z nowszych rewizji i jak na Faty to ma procesory wykonane w 65nm, więc mam nadzieję, że trochę posłużą) - więc w razie co mam części zaposowe. W tych dwóch egzemplarzach chyba nie będę na razie robił delida. Sprawdzę temperatury po wyczyszczeniu i położeniu pasty na IHSach i wtedy się zastanowię nad tym. Jestem zaskoczony jak cicho działa PS2 Fat, bo miałem wrażenie, że są opinie, że właśnie ona jest głośna. No na pewno jest cichsza niż Slim, więc to z niej będę korzystał. Też kupiłem ją pod kątem możliwości zamontowania dysku, więc czekam właśnie na zamówiony adapter z Ali, żeby nie męczyć lasera i grać z kopii. Xbox 360 z Kinectem kupiony jakoś krotko po zamknięciu cyfrowego sklepu. Zawsze miałem przekonanie, że w sumie skoro mam XSX to po co mi 360, bo jednak wszystkie gry, które chcę z niej ograć to są we wstecznej. Ale tak jakoś mnie naszło no i jest. Też chciałem przetestować Kinecta, a nigdy z niego nie korzystałem. I tak na pierwszy rzut oka, to wydaje się spoko zabawką, ale pewnie na dłuższą się nie sprawdzi i szybko się znudzi. Ale jestem w stanie sobie wyobrazić jakie to robiło wrażenie na premierę. Ja o dziwo nie pamiętam za bardzo tego okresu z premiery Kiencta. No w sumie tylko oprócz porażki jaką było Star Wars Kinect, ale to było już później. A sama konsola jest bardzo ładna, zawsze mi się podobała. Z gierek fajnym trafem był Singstar, którego kupiłem za jedyne 9 zł i Gearsy za 15. Nowe gry też kupione w spoko cenach w jakiś promocjach. U mnie też wpadł Tony, tylko za piętnastka. Według sprzedawcy stany płyty 6,5/10 i ciekawy jestem jak u niego wyglądają płyty, które ocenia niżej, bo ta moja jest cała porysowana. Już nigdy więcej kupowania gier z ofert, które nie mają zdjęcia spodu płyty. Na szczęście o dziwo obie zakupione PS2 nie mają żadnych z odczytem. 29 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierre Deck 587 Opublikowano 27 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 września 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 28 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 września Miałem kupić pozniej, ale typek na olx blisko mojej siłki wystawił w dobrej cenie, chyba znak od imperatora 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 974 Opublikowano 28 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 września (edytowane) Z racji tego że nabyłem dla synka X360 (historia nie ma końca)... Nowy dysk - oryginalny zawieszał konsolę.. Nowy po przeróbce biosu śmiga jak ta lala Oraz gry (bardziej dla Taty niżeli dla syna) ścigałki już kupione i do nas lecą Edytowane 28 września przez Assassins_78 9 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 29 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 września Wśród wrześniowych nabytków chciałbym wyróżnić trylogię Dark Souls, ponieważ nie mam jeszcze takiego wydania a jego zakup wiąże się z odkryciem nowego sklepu z używanymi grami w moim mieście. Takich miejsc już ze świecą szukać i niestety nie wróżę właścicielowi sukcesu, czynsz zrobi swoje ;/ No ale póki jest, wydałem i wydam tam trochę grosza. Co ciekawe mają Silent Hill na PSX za 1500pln -_- Cieszę się z Doinksoft collection bo dzięki temu pojedyncze limitki tych gier zostaną w folii, zboczenie kolekcjonera. 19 2 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Chyba mam juz caly zestaw najlepszych jrpgow na xbox360. Sprawdze tego Alana bo nigdy nie gralem czy to w ogole warto w to grac. 7 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 2 godziny temu, Jontek80 napisał(a): Chyba mam juz caly zestaw najlepszych jrpgow na xbox360. Sprawdze tego Alana bo nigdy nie grale czy to w ogole warto w to grac. Kurde ten śmietnik na pudełkach z cexa nie dałby mi spać - coś obrzydliwego Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 5 minut temu, Wredny napisał(a): Kurde ten śmietnik na pudełkach z cexa nie dałby mi spać - coś obrzydliwego Na szczescie da sie latwo odlepic. Jedynie po tych z cena czesto zostaje troche kleju ale to zejdzie po scierce z woda. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 2 godziny temu, Jontek80 napisał(a): Chyba mam juz caly zestaw najlepszych jrpgow na xbox360. Sprawdze tego Alana bo nigdy nie grale czy to w ogole warto w to grac. last remnant nie dalem rady skonczyc, dla mnie gowno, inifinite undiscovery taki sredniak. Z xboxowych jrpg najbardziej mi siadła magna carta 2 i lost odyssey Cytuj
Chewie 149 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 6 godzin temu, giger_andrus napisał(a): Wśród wrześniowych nabytków chciałbym wyróżnić trylogię Dark Souls, ponieważ nie mam jeszcze takiego wydania a jego zakup wiąże się z odkryciem nowego sklepu z używanymi grami w moim mieście. Takich miejsc już ze świecą szukać i niestety nie wróżę właścicielowi sukcesu, czynsz zrobi swoje ;/ No ale póki jest, wydałem i wydam tam trochę grosza. Co ciekawe mają Silent Hill na PSX za 1500pln -_- Cieszę się z Doinksoft collection bo dzięki temu pojedyncze limitki tych gier zostaną w folii, zboczenie kolekcjonera. Dark souls ładne wydanie, w środku jest steelbook? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 34 minuty temu, Shen napisał(a): last remnant nie dalem rady skonczyc, dla mnie gowno, inifinite undiscovery taki sredniak. Z xboxowych jrpg najbardziej mi siadła magna carta 2 i lost odyssey To jest gra wyłącznie do coopa bo jest fun. Samemu to bym nawet tego nie włączył. 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 42 minuty temu, Shen napisał(a): last remnant nie dalem rady skonczyc, dla mnie gowno, inifinite undiscovery taki sredniak. Z xboxowych jrpg najbardziej mi siadła magna carta 2 i lost odyssey Tez ogralem te dwie i mi sie bardzo podobaly. Zwlaszcza lost odyssey, ktore koncze teraz drugi raz. Zobaczymy. Nic specjalnie nie ma ciekawego na xboxa360, a tych dwoch rpgow akurat jeszcze nie gralem. Mam tez tego star ocean na ps5 divinity czy jakos tak. Podobno tez sredniak no ale z braku laku nadrabiam wszystko co jest i mnie ominelo. Nawet zamowilem FF 13 na xboxa zeby zobaczyc po latach czy dalej jest to gowniany final czy jednak teraz mi podejdzie. Kiedys srednio lubilem 12, a po latach na ps4 w tej wersji zodiak juz mi sie podobal. Ps od talesow sie odbijam wiec nawet nie zabieram sie za versperie. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 1 minutę temu, Jontek80 napisał(a): Tez ogralem te dwie i mi sie bardzo podobaly. Zwlaszcza lost odyssey, ktore koncze teraz drugi raz. Zobaczymy. Nic specjalnie nie ma ciekawego na xboxa360, a tych dwoch rpgow akurat jeszcze nie gralem. Mam tez tego star ocean na ps5 divinity czy jakos tak. Podobno tez sredniak no ale z braku laku nadrabiam wszystko co jest i mnie ominelo. Nawet zamowilem FF 13 na xboxa zeby zobaczyc po latach czy dalej jest to gowniany final czy jednak teraz mi podejdzie. Kiedys srednio lubilem 12, a po latach na ps4 w tej wersji zodiak juz mi sie podobal. blue dragon jeszcze byl niezły z exow, a z multiplatform must have to Resonance of fate i Eternal Sonata, chociaz to ostatnie dostało lepsza edycje na ps3. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 2 minuty temu, Shen napisał(a): blue dragon jeszcze byl niezły z exow, a z multiplatform must have to Resonance of fate i Eternal Sonata, chociaz to ostatnie dostało lepsza edycje na ps3. Gralem w sonate na ps3. Dziwny tez ale skonczylem te motywy z Chopinem. Blue dragon 3 miejsce poki co xboxa. Tu sie zgodze ze byl calkiem calkie. Choc nie umywal sie zwlaszcza do lost odyssey. Nawet niezdawalem sobie sprawy ze cos takiego mnie wtedy ominelo. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 września Wracamy do grania na pececie po 11 latach 21 4 1 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 974 Opublikowano 30 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 września Takie małe zakupki dla x360 9 2 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 18 godzin temu, Shen napisał(a): last remnant nie dalem rady skonczyc 17 godzin temu, oFi napisał(a): To jest gra wyłącznie do coopa bo jest fun. Samemu to bym nawet tego nie włączył. Chyba Ci się z tym pojebało: 2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a): Takie małe zakupki dla x360 O kurde. Ile dałeś za FH2? Bo na allegro najtaniej to za 170zł widziałem, a też bym chętnie dołączył do kolekcji. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września @Chewie niestety nie ma tutaj steelbooka ;/ Są trzy boxy z gami. 2 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 25 minut temu, Wredny napisał(a): Chyba Ci się z tym pojebało: O kurde. Ile dałeś za FH2? Bo na allegro najtaniej to za 170zł widziałem, a też bym chętnie dołączył do kolekcji. Racja, stary już jestem i niedowidzę Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września @Wredny Forza H 1 i 2 plus Minecraft 250 zł wysyłką. Myślę że to dobra cena była Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi