Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Jontek80 napisał(a):

Chyba mam juz caly zestaw najlepszych jrpgow na xbox360.

Sprawdze tego Alana bo nigdy nie grale czy to w ogole warto w to grac.

20240929_200022.thumb.jpg.cce3595b825a78458f232c512805b461.jpg

Kurde ten śmietnik na pudełkach z cexa nie dałby mi spać - coś obrzydliwego :bad:

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał(a):

Kurde ten śmietnik na pudełkach z cexa nie dałby mi spać - coś obrzydliwego :bad:

Na szczescie da sie latwo odlepic. Jedynie po tych z cena czesto zostaje troche kleju ale to zejdzie po scierce z woda.

Opublikowano
2 godziny temu, Jontek80 napisał(a):

Chyba mam juz caly zestaw najlepszych jrpgow na xbox360.

Sprawdze tego Alana bo nigdy nie grale czy to w ogole warto w to grac.

20240929_200022.thumb.jpg.cce3595b825a78458f232c512805b461.jpg

last remnant nie dalem rady skonczyc, dla mnie gowno, inifinite undiscovery taki sredniak. Z xboxowych jrpg najbardziej mi siadła magna carta 2 i lost odyssey

Opublikowano
6 godzin temu, giger_andrus napisał(a):

Wśród wrześniowych nabytków chciałbym wyróżnić trylogię Dark Souls, ponieważ nie mam jeszcze takiego wydania a jego zakup wiąże się z odkryciem nowego sklepu z używanymi grami w moim mieście. Takich miejsc już ze świecą szukać i niestety nie wróżę właścicielowi sukcesu, czynsz zrobi swoje ;/ No ale póki jest, wydałem i wydam tam trochę grosza. Co ciekawe mają Silent Hill na PSX za 1500pln -_-
Cieszę się z Doinksoft collection bo dzięki temu pojedyncze limitki tych gier zostaną w folii, zboczenie kolekcjonera.

AvUUoEM.jpeg

J2ZzyEk.jpeg

Dark souls ładne wydanie, w środku jest steelbook?

Opublikowano
34 minuty temu, Shen napisał(a):

last remnant nie dalem rady skonczyc, dla mnie gowno, inifinite undiscovery taki sredniak. Z xboxowych jrpg najbardziej mi siadła magna carta 2 i lost odyssey

To jest gra wyłącznie do coopa bo jest fun. Samemu to bym nawet tego nie włączył.

• beka z typa 1
Opublikowano
42 minuty temu, Shen napisał(a):

Tez ogralem te dwie i mi sie bardzo podobaly. Zwlaszcza lost odyssey, ktore koncze teraz drugi raz. Zobaczymy. Nic specjalnie nie ma ciekawego na xboxa360, a tych dwoch rpgow akurat jeszcze nie gralem. Mam tez tego star ocean na ps5 divinity czy jakos tak. Podobno tez sredniak no ale z braku laku nadrabiam wszystko co jest i mnie ominelo. Nawet zamowilem FF 13 na xboxa zeby zobaczyc po latach czy dalej jest to gowniany final czy jednak teraz mi podejdzie. Kiedys srednio lubilem 12, a po latach na ps4 w tej wersji zodiak juz mi sie podobal.

Ps od talesow sie odbijam wiec nawet nie zabieram sie za versperie.

Opublikowano
1 minutę temu, Jontek80 napisał(a):

Tez ogralem te dwie i mi sie bardzo podobaly. Zwlaszcza lost odyssey, ktore koncze teraz drugi raz. Zobaczymy. Nic specjalnie nie ma ciekawego na xboxa360, a tych dwoch rpgow akurat jeszcze nie gralem. Mam tez tego star ocean na ps5 divinity czy jakos tak. Podobno tez sredniak no ale z braku laku nadrabiam wszystko co jest i mnie ominelo. Nawet zamowilem FF 13 na xboxa zeby zobaczyc po latach czy dalej jest to gowniany final czy jednak teraz mi podejdzie. Kiedys srednio lubilem 12, a po latach na ps4 w tej wersji zodiak juz mi sie podobal.

blue dragon jeszcze byl niezły z exow, a z multiplatform must have to Resonance of fate i Eternal Sonata, chociaz to ostatnie dostało lepsza edycje na ps3.

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

blue dragon jeszcze byl niezły z exow, a z multiplatform must have to Resonance of fate i Eternal Sonata, chociaz to ostatnie dostało lepsza edycje na ps3.

Gralem w sonate na ps3. Dziwny tez ale skonczylem  te motywy z Chopinem.

Blue dragon 3 miejsce poki co  xboxa. Tu sie zgodze ze byl calkiem calkie. Choc nie umywal sie zwlaszcza do lost odyssey. Nawet niezdawalem sobie sprawy ze cos takiego mnie wtedy ominelo.

Opublikowano
18 godzin temu, Shen napisał(a):

last remnant nie dalem rady skonczyc

17 godzin temu, oFi napisał(a):

To jest gra wyłącznie do coopa bo jest fun. Samemu to bym nawet tego nie włączył.

Chyba Ci się z tym pojebało:

RemnantfromtheAshes.thumb.JPG.918ba6a7bb1db46904360a6d0258b067.JPG

2 godziny temu, Assassins_78 napisał(a):

Takie małe zakupki dla x360

AdcPj1d.jpeg

O kurde. Ile dałeś za FH2? Bo na allegro najtaniej to za 170zł widziałem, a też bym chętnie dołączył do kolekcji.

Opublikowano
25 minut temu, Wredny napisał(a):

Chyba Ci się z tym pojebało:

RemnantfromtheAshes.thumb.JPG.918ba6a7bb1db46904360a6d0258b067.JPG

O kurde. Ile dałeś za FH2? Bo na allegro najtaniej to za 170zł widziałem, a też bym chętnie dołączył do kolekcji.

Racja, stary już jestem i niedowidzę :boomer: