Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tylko zobaczyłem gameplay z tego "indyczego Max Payne" to od razu zapragnąłem w to zagrać.
Niestety podobno aktualnie nie da się gierki ukończyć, dlatego zdjęta jest z PS Store, ale developer niby wie o problemie i niedługo ma być wszystko połatane.

ElPasoElsewhere.thumb.jpg.02e921d7cf544ebcfeccdc48b288fa60.jpg

• Plusik 4
Opublikowano

Doszedł fajnal. Sprawdzę czy to jest ciągle tak złe jak kiedyś czy jednak po latach smakuje lepiej.

Gra wygląda jak nówka. Specjalnie troszkę więcej dałem bo wyglądało dobrze na zdjęciach. Nie pamiętam bo już dawno się pozbyłem ps3 ale chyba nie było instrukcji w grach. Tu jakoś fajnie to ogarnięte.

20241002_213639.thumb.jpg.c3cf4a7533623aed7c4680dc1936657e.jpg

• Plusik 3
Opublikowano
17 hours ago, Wredny said:

Jak tylko zobaczyłem gameplay z tego "indyczego Max Payne" to od razu zapragnąłem w to zagrać.
Niestety podobno aktualnie nie da się gierki ukończyć, dlatego zdjęta jest z PS Store, ale developer niby wie o problemie i niedługo ma być wszystko połatane.

ElPasoElsewhere.thumb.jpg.02e921d7cf544ebcfeccdc48b288fa60.jpg

No i jaki jest sens kupowania gry w pudełku, której bez patcha nie skończysz? 

Opublikowano (edytowane)

Przyszedł od majfrenda dapterek, co by podłączyć DS4 do PS2.

Cóż mogę rzec, działa. Można podpiąć prawie wszystko, co jest na rynku (DS3 wymaga pc i zabawy). Z góry mówię, żeby dobrze poszukać na Ali, bo promowane oferty są za stówę. Idzie dorwać za ~50-60pln i jest to uczciwa cena. Jest wibracja gram we Frequency i laga nie czuć 

PXL_20241003_120824547.NIGHT.jpg

Edytowane przez ProstyHeker
  • Plusik 8
Opublikowano
7 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Nie no, od 2011 to już chyba różnie bywało 

Nie pamietam zadnej np z uncharted. Moze pamiec mnie myli ale wydaje mi sie ze byly puste pudelka na ps3. 

Mam gdzies te knigi z piggyback ale to trzeba bylo kupowac oddzielnie.

• WTF 1
Opublikowano

Często już były "udawane" instrukcje czyli obrazek z padem pokazującym sterowanie+jakieś prawne gówna. Takie prawdziwe tłuściochy to serio wydaje mi się że do 2011 były a później już tylko jakieś pojedyńcze gry takie miały

Opublikowano
40 minut temu, Szermac napisał(a):

Pustaki z jedną karteczką zaczęły się na PS4. Z Uncharted były właśnie zajebiste w formie a'la dziennik/mapa itp:

Na ps4 to juz nic nie bylo. Chyba ze reklama. Jedynie metro exodus pamietam z plakatem. Pewnie i gta mialo mape. Gry square karte rejestracyjna, a tak pustki.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Często już były "udawane" instrukcje czyli obrazek z padem pokazującym sterowanie+jakieś prawne gówna. Takie prawdziwe tłuściochy to serio wydaje mi się że do 2011 były a później już tylko jakieś pojedyńcze gry takie miały

Ja bym powiedzial jak wyzej, ze od ps4 weszly te karteczki z oblozeniem kontrolera. Przejrzalem na szybko gry z 2012 na ps3 no i raczej we wszystkich co kojarze byly instrukcje. Na pewno nie bylo samych pustych pudelek na ps3 a juz na pewno nie w gierkach jak FF13.

Opublikowano
27 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Kolejne retro zakupy. Polski bigbox Warcraft III. Całkiem dobry stan.

IMG_9958.thumb.jpeg.74bd9ed589fd3ffb0b3cb9827f63771d.jpeg

Kolejne cudo do kolekcji. Znowu Siemens Scenic, tym razem pod wyciśnięcie maksimum z socket 7 na pentiumie. Płyta ma już pamięci SDRAM i wbudowane złącza USB, obsługuje do 256MB ramu oraz podkręcony MMX 233 spokojnie pracuje pod obciążeniem na 262 MHz. Sama płyta z tego kompa jest warta pod tysiaka. Będzie to moja topka i główna platforma pod socket 7. Obecnie siedzi tam Matrox Millenium II z rozszerzeniem pamięci. Świetna karta 2D oraz 3D ale to drugie ma moc ale tylko w Autocad. Nie obsługuje masy efektów z gier 3D. Mój Voodoo 1 będzie tak naprawdę kulą u nogi dla tej platformy, jednak jedzie do mnie prawdziwe cudo produkowane w Japonii które zdecydowanie nie będzie kulą u nogi tego zestawu :) Obudowa ma trzy miejsca na dysk twardy plus kieszeń, zdejmowane panele boczne na zatrzask oraz montaż kart na zatrzaski! Nawet dzisiejsze obudowy nie mają takich wygód :) Jest nawet dodatkowy wentylator zaciągający powietrze z przodu obudowy co było nie spotykane w zestawach z pentium 1. Kod z W3 możecie wykorzystać na battle net, aktywuje się wam remake W3. Ja już go mam, taka mała nagroda za czytanie tych wypocin.

IMG_9960.thumb.jpeg.b7a26d0aaabe5989449a2462c290c011.jpeg

No i prawie 100 wydań CDA, niektóre jeszcze w folii. Gazetki przyjadą osobną paczką. Jeszcze z dwa takie strzały i będę miał wszystkie wydane w jewel case. 

IMG_9947.thumb.jpeg.189e1513d8282b3db4cf58fa2dee5564.jpeg

No i przenośny monitor OLED Asusa 16 cali pod retro konsole, retro PCta oraz pocket PC.

Do tego dodatkowo podstawka ze stojakiem. 

IMG_9959.thumb.jpeg.b0381f4077120a1e39893457dbc7ac3e.jpeg

Mam tego warcrafta od nowosci. Jeden z nielicznych oryginałów jakie kupilem w tamtych czasach. Jedna z moich naj gier. 

• Lubię! 1
Opublikowano

Tak patrze na te grzbiety i ile dobrych gierek oni dali. Nie wiedzialem (zapomnialem), ze byly wormsy 1. Duke 3d jest z polskim dubingiem i nie spotkalem nigdzie indziej takiej wersji. Unreala masz x2, moze ci sie trafil oryginal.

Opublikowano
5 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Te w jewel case niestety tak, te późniejsze to za grosze latają. 

ja kiedyś wywaliłem do kosza z 50 pudełek xD 

A MOGŁEM TRZYMAC NA STRYCHU... ehhh 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mejm napisał(a):

Tak patrze na te grzbiety i ile dobrych gierek oni dali. Nie wiedzialem (zapomnialem), ze byly wormsy 1. Duke 3d jest z polskim dubingiem i nie spotkalem nigdzie indziej takiej wersji. Unreala masz x2, moze ci sie trafil oryginal.

Nie wiem czy pamiętasz ale CDA umieszczało alternatywne okładki w numerze do wycięcia xd I niektórzy tak robili i wsadzali sobie tę gierkę do innego opakowania. 

• This 1
Opublikowano

Aa ok, z pisma wyciete. Nigdy tak nie robilem, szkoda mi bylo magazynu. No i na plytkach jest logo cd action wiec i tak nie jak oryginal nadruk.

Opublikowano

płyty cda? tona gówno-zapychaczy na tych płytkach, dosłownie milion plików jakichś 1,5/10 tapet, gównianych tekstów, a dobrych jak na lekarstwo, albo i mniej, do tego działało to wszystko tragicznie, całego kompa potrafiło zamulić odpalenie tego ich launchera

• Plusik 1