Ukukuki 6 992 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 3 minuty temu, Mejm napisał(a): Aa ok, z pisma wyciete. Nigdy tak nie robilem, szkoda mi bylo magazynu. No i na plytkach jest logo cd action wiec i tak nie jak oryginal nadruk. No mi też zawsze było szkoda, jednak ktoś z tego korzystał Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jontek80 234 Opublikowano 3 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 października Ktoś pisał że dobre to. Właśnie dołączyło do kolekcji. Udało się nawet nówkę w folii dorwać. Nie wiem kiedy to wszystko ogram. 12 3 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 13 hours ago, Jontek80 said: Na ps4 to juz nic nie bylo. Chyba ze reklama. Jedynie metro exodus pamietam z plakatem. Pewnie i gta mialo mape. Gry square karte rejestracyjna, a tak pustki. Mapa w Metro Exodus była tylko w pierwszym rzucie. Kupiłem wersję PS4 rok czy dwa po premierze nówkę w folii z PL dystrybucji i już nie było. Co do gier z PS3 to w każdej którą mam jest instrukcja. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rozi 604 Opublikowano 4 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 października Chińzka bajka konsola, do miłych gierek, pierwsze wrażenie super, nawet Vice City Stories jest! A tu prawdopodobny kandydat do gry roku, ale jakąś dziwną wersję dostałem, hmmm...: 16 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 462 Opublikowano 4 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 października W końcu przyszło coś do zabicia czasu do kiedy wyjdzie sillent hill 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 902 Opublikowano 4 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 października 15 2 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października W dniu 3.10.2024 o 20:16, Ukukuki napisał(a): Kolejne retro zakupy. Polski bigbox Warcraft III. Całkiem dobry stan. Kolejne cudo do kolekcji. Znowu Siemens Scenic, tym razem pod wyciśnięcie maksimum z socket 7 na pentiumie. Płyta ma już pamięci SDRAM i wbudowane złącza USB, obsługuje do 256MB ramu oraz podkręcony MMX 233 spokojnie pracuje pod obciążeniem na 262 MHz. Sama płyta z tego kompa jest warta pod tysiaka. Będzie to moja topka i główna platforma pod socket 7. Obecnie siedzi tam Matrox Millenium II z rozszerzeniem pamięci. Świetna karta 2D oraz 3D ale to drugie ma moc ale tylko w Autocad. Nie obsługuje masy efektów z gier 3D. Mój Voodoo 1 będzie tak naprawdę kulą u nogi dla tej platformy, jednak jedzie do mnie prawdziwe cudo produkowane w Japonii które zdecydowanie nie będzie kulą u nogi tego zestawu Obudowa ma trzy miejsca na dysk twardy plus kieszeń, zdejmowane panele boczne na zatrzask oraz montaż kart na zatrzaski! Nawet dzisiejsze obudowy nie mają takich wygód Jest nawet dodatkowy wentylator zaciągający powietrze z przodu obudowy co było nie spotykane w zestawach z pentium 1. Kod z W3 możecie wykorzystać na battle net, aktywuje się wam remake W3. Ja już go mam, taka mała nagroda za czytanie tych wypocin. No i prawie 100 wydań CDA, niektóre jeszcze w folii. Gazetki przyjadą osobną paczką. Jeszcze z dwa takie strzały i będę miał wszystkie wydane w jewel case. No i przenośny monitor OLED Asusa 16 cali pod retro konsole, retro PCta oraz pocket PC. Do tego dodatkowo podstawka ze stojakiem. Czemu voodoo 1 będzie kulą u nogi? Moim zdaniem będzie idealnie pasować bo Pentium 1 = voodoo 1, Pentium 2 = voodoo 2 jeśli chodzi o zgodność czasową. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października 1 minutę temu, czapa napisał(a): Czemu voodoo 1 będzie kulą u nogi? Moim zdaniem będzie idealnie pasować bo Pentium 1 = voodoo 1, Pentium 2 = voodoo 2 jeśli chodzi o zgodność czasową. Voodoo 1 to wąskie gardło dla MMX 233 w tej konfiguracji, przypominam ,że MMX też jest kręcony na wyższe taktowanie a na samej płycie mam już szybkie pamięci SDRAM. Same instrukcje MMX wielkiej różnicy nie robią (chyba) ale większe zegary i zdecydowanie zwiększona ilość cache już tak. Pomijam operacje optymalizowane pod MMX. Pentiumy MMX wyszły rok po premierze Voodoo 1 i były zdecydowanie wydajniejsze od zwykłych procesorów Pentium. I fakt Voodoo 2 jest za mocne nawet pod kręconego MMXa 233. Dlatego w tej budzie wyląduje Voodoo Banshee. Jeśli chodzi o czystą moc coś pomiędzy Voodoo 1 a Voodoo 2, jest to tak naprawdę obcięte Voodoo 2 z podkręconym zegarem oraz kartą graficzną 2D na pokładzie (swoją drogą świetną, porównywalną do kultowych matrox). Będzie idealnie pasować do tego zestawu. Pentium 166 MMX będzie wydajniejszy w grach 3D niż Pentium 200 bez MMX to tak dla zobrazowania przewagi. Jak w któryś zimowy weekend będzie mi się nudzić to zrobię porównanie w gierkach. A Voodoo 1 wyląduje w moim PC pod DOSa z 32MB pamięci i Pentium 166. Może kiedyś też wsadzę tam procka AMD K6 300 MHz który będzie szybszy od 233MMX w gierkach. Ogólnie nie chciałem żeby w tym zestawie wąskim gardłem była karta graficzna tylko procek, chce wymaksować osiągi procka z dzieciństwa. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Frantik 2 571 Opublikowano 7 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 października 17 5 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 7 minutes ago, Frantik said: oryginalna okładka z PS2 na odwrocie, nice 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 876 Opublikowano 7 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 października (edytowane) Powiem wam, że trzeba mieć trochę pociąg do masochizmu, żeby w tych czasach ogrywać GTA LCS natywnie. Klatki można liczyć na palcach jednej dłoni, ale sprawia mi to jakąś dziwną przyjemność Edytowane 7 października przez ProstyHeker 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 902 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października No to tylko swoje odbębnić i do chaty 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 462 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października Nocka będzie zarwana jak nic. 19 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mleko2099 48 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października Będzie grane wieczorem! 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października 19 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października Piździernikowe fanty 26 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października Na weekend wlecial delux a teraz edycja specjalna Tak sie wspiera marke 11 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 553 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października Starocie w nowych szatach 17 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 29 minut temu, badzejo napisał(a): Piździernikowe fanty tak sobie patrze i pierwsza myśl "boże co oni zrobil z tym gow-em" więc prawda 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiotrekP 1 787 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października To ja też. 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Słupek 2 143 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października nie wiem jak pan Czeski to zrobił ale po otwarciu paczki nawet mgła była EA Przyda się!? 8 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 756 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października <3 Bedzie pięknie uzupełniać kolekcję: 13 12 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 42 minuty temu, Ins napisał(a): <3 Bedzie pięknie uzupełniać kolekcję: Pieknie Cytuj
iluck85 2 902 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Plusy się skończyły, ale @Ins Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi