Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Mari4n napisał(a):

Ten czarny plastik na tacce od napędu powinien być przezroczysty jak reszta obudowy, mój tak miał.

16 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Ktoś napęd podmienił i zapomniał o tym pasku na froncie tacki.

No koleś pisał, że wymienił masę rzeczy, włącznie z napędem, żeby jeszcze długo "pociągnął" i niestety mam czarną tackę - no trudno, przynajmniej unikat :sweat:

44 minuty temu, Assassins_78 napisał(a):

Carbonik w zestawie z girsami jedyne 90zł :) Grzech było nie brać :) 

nU3azRg.jpeg

NIgdy nie lubiłem takich składaków. Pamiętam, jak szukałem Fable III i kupiłem na allegro, a mi tu jakiś składak z Halo przychodzi - robię zwrot, a typ zdziwiony, że przecież mam dwie gry w cenie jednej i o co mi chodzi :kekw:

A u mnie dziś gierkowo/filmowo.
Do kolekcji BluRay dołączają dwa filmy ze znanym sekciarzem - obydwa co prawda mam już na DVD, ale niestety tylko z napisami, a jak chcę coś z żoną obejrzeć to musi być lektor.
No i beka, że często właśnie takie skandynawskie, albo węgierskie wydania mają polskiego lektora, a z naszej dystrybucji już nie :dunno:
Oprócz tego jeden mocno polecany w "niszowych horrorach" indyczek (Conscript), High on Life, które wreszcie wyszło poza LRG i Judgment, żeby od dupy strony zapoznać się z klimatami serii Yakuza.

TomCruiseiConscriptHoLiJudgment.thumb.jpg.1e81425c99bfc6784dbfa16a5df33272.jpg

TomCruiseConscriptHoLHJudgmentgrzbiety.thumb.jpg.9060c6a269275f1ffac1dec713057d74.jpg

• Plusik 5
Opublikowano
18 minut temu, Wredny napisał(a):

NIgdy nie lubiłem takich składaków. Pamiętam, jak szukałem Fable III i kupiłem na allegro, a mi tu jakiś składak z Halo przychodzi - robię zwrot, a typ zdziwiony, że przecież mam dwie gry w cenie jednej i o co mi chodzi :kekw:

Nie no TRUE ale traktujmy girsy jako gift patrząc na stan Carbona 3xA i dzisiejsza cena to jest naprawdę deal OK

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał(a):

Jest i moje GOTY :drakeyeah: 

Pierwszy fizykal na konsolę Steam Deck:leo:

4XMwcwj.jpeg

Ukryj zawartość

Apf2N6v.jpeg

Ukryj zawartość

VXGKufA.jpeg

Ukryj zawartość

4phFvYW.jpeg

Ta gra ledwo na Rogu chodzi, a Ty chcesz w to grać na SD?

Opublikowano
44 minuty temu, SnoD napisał(a):

Ta gra ledwo na Rogu chodzi, a Ty chcesz w to grać na SD?

Na steam decku chodzi bardzo dobrze.

Zablokowane 45 klatek i 125% resolution scaling powoduje, że nie ma takich ząbków jak na ps5 czy xsx do tego trzyma te klatki co czyni ją chyba najlepszą wersją obecnie.

Chodziła chujowo ale były ze 2 aktualizacje poprawiające performance.

Opublikowano
Godzinę temu, Yap napisał(a):

Wszyscy biora Silent Hill 2 Remake wiec i ja sie dolacze i rowniez zamieszcze Dead Space Remake. 

IMG_9437.thumb.jpeg.04126527bc3891e4eb4bf71946c0fb39.jpeg

Wspierajmy zakupy na XSX plusikami, tak rzadko się pojawiają ;)

• Haha 3