Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nero2082 822 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października ołtarz gotowy, święto zmarłych przyszło wcześniej w tym roku 7 1 4 4 2 Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 1 hour ago, Ins said: <3 Bedzie pięknie uzupełniać kolekcję: SH1 zazdroszczę bo nie mam, ale za to dwójkę mam w jeszcze lepszym stanie bo nawet na rogach nie mam otarć Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 października U mnie dopiero doszedł GOTY Krakowiaków. Czekali specjalnie z paczką aż się ściemni, żeby za szybko nie odpalać Jak ktoś posiada Evercade chętnie usłyszę jakieś polecane kartidże. 23 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 1 142 Opublikowano 9 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 października (edytowane) Kolejne zakupy dla x360 Edytowane 10 października przez Assassins_78 8 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 349 Opublikowano 9 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 października Tytuły nr 282-287 w kolekcji, ciekawe co wpadnie jako okrągła 300 pozycja 13 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 2 869 Opublikowano 9 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 października Czas zapoznać się z dwoma średniakami 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 694 Opublikowano 9 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 października Kuźwa, miało być grane w Silent Hill 2, ale dziś z paczkomatu wyciągnąłem to cudeńko - pierwszy XBOX w wersji Crystal - od dawna szukałem pierwszego klocucha i wreszcie trafił się taki, przy którym palec sam poleciał na "Kup Teraz". Tak, jest on po kilku przeróbkach, gruntownym spa, ma dysk 2TB, a na nim masę różnych emulatorów, co przekłada się na tysiące gier i już sam spis treści z działu Amigi sprawił, że uznaję zakup za wart każdych pieniędzy W pakiecie jeszcze PGR2 w szwabskiej wersji. Odpaliłem Dino Crisis i ciężko było mi się oderwać od tego starocia 20 8 Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Ten czarny plastik na tacce od napędu powinien być przezroczysty jak reszta obudowy, mój tak miał. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Ktoś napęd podmienił i zapomniał o tym pasku na froncie tacki. Ale cristal i tak był najlepszy, nie było widać tych rys na świecącym wykończeniu. Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Jak na tamte czasy pierwszy Xbox po przeróbce to był kosmos jeśli chodzi o możliwości. Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października A jeszcze od niedawna funkcjonuje wskrzeszony Xbox Live. Nawet aktualizacje do niektórych gier mają, i całkiem dobrze to śmiga. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 490 Opublikowano 10 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 października 12 1 Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Carbonik w zestawie z girsami jedyne 90zł Grzech było nie brać 6 3 Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października carbon już na premierę był dla mnie drętwy, ale granie w to teraz to masochizm, okropnie się jeździ 1 Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 16 godzin temu, Mari4n napisał(a): Ten czarny plastik na tacce od napędu powinien być przezroczysty jak reszta obudowy, mój tak miał. 16 godzin temu, iluck85 napisał(a): Ktoś napęd podmienił i zapomniał o tym pasku na froncie tacki. No koleś pisał, że wymienił masę rzeczy, włącznie z napędem, żeby jeszcze długo "pociągnął" i niestety mam czarną tackę - no trudno, przynajmniej unikat 44 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Carbonik w zestawie z girsami jedyne 90zł Grzech było nie brać NIgdy nie lubiłem takich składaków. Pamiętam, jak szukałem Fable III i kupiłem na allegro, a mi tu jakiś składak z Halo przychodzi - robię zwrot, a typ zdziwiony, że przecież mam dwie gry w cenie jednej i o co mi chodzi A u mnie dziś gierkowo/filmowo. Do kolekcji BluRay dołączają dwa filmy ze znanym sekciarzem - obydwa co prawda mam już na DVD, ale niestety tylko z napisami, a jak chcę coś z żoną obejrzeć to musi być lektor. No i beka, że często właśnie takie skandynawskie, albo węgierskie wydania mają polskiego lektora, a z naszej dystrybucji już nie Oprócz tego jeden mocno polecany w "niszowych horrorach" indyczek (Conscript), High on Life, które wreszcie wyszło poza LRG i Judgment, żeby od dupy strony zapoznać się z klimatami serii Yakuza. 5 Cytuj
Assassins_78 1 142 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 18 minut temu, Wredny napisał(a): NIgdy nie lubiłem takich składaków. Pamiętam, jak szukałem Fable III i kupiłem na allegro, a mi tu jakiś składak z Halo przychodzi - robię zwrot, a typ zdziwiony, że przecież mam dwie gry w cenie jednej i o co mi chodzi Nie no TRUE ale traktujmy girsy jako gift patrząc na stan Carbona 3xA i dzisiejsza cena to jest naprawdę deal OK Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 października Jest i moje GOTY Pierwszy fizykal na konsolę Steam Deck Spoiler Spoiler Spoiler 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GearsUp 273 Opublikowano 10 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 października Najlepszy polsko-japoński horror przybył 12 1 1 Cytuj
SnoD 2 340 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał(a): Jest i moje GOTY Pierwszy fizykal na konsolę Steam Deck Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ukryj zawartość Ta gra ledwo na Rogu chodzi, a Ty chcesz w to grać na SD? Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 44 minuty temu, SnoD napisał(a): Ta gra ledwo na Rogu chodzi, a Ty chcesz w to grać na SD? Na steam decku chodzi bardzo dobrze. Zablokowane 45 klatek i 125% resolution scaling powoduje, że nie ma takich ząbków jak na ps5 czy xsx do tego trzyma te klatki co czyni ją chyba najlepszą wersją obecnie. Chodziła chujowo ale były ze 2 aktualizacje poprawiające performance. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yap 2 795 Opublikowano 11 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 października Wszyscy biora Silent Hill 2 Remake wiec i ja sie dolacze i rowniez zamieszcze Dead Space Remake. 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 982 Opublikowano 11 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 października 13 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 018 Opublikowano 11 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 października Będzie grane, ale dopiero po SH. 15 Cytuj
drozdu7 2 869 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Godzinę temu, Yap napisał(a): Wszyscy biora Silent Hill 2 Remake wiec i ja sie dolacze i rowniez zamieszcze Dead Space Remake. Wspierajmy zakupy na XSX plusikami, tak rzadko się pojawiają 3 Cytuj
Pierre Deck 628 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Godzinę temu, XM. napisał(a): Będzie grane, ale dopiero po SH. ooooo, ze stilbuczkiem. Widac, ze nie brane u prywaciarza 1 6 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi