darkos 4 317 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 15 hours ago, HenrykIggO said: Naczytalem sie zachwytow nad ta gra az nadto, zarowno na forumie jak i szmatlawcu. Nigdy nie gralem wiec spawdze ja - szczegolnie w taka okropna pogode. Szpila ma swoje lata wiec wyrwana za bezcen. Ta gra wjedzie w ciebie jak współlokator pod celą Będziesz grać i bawic sie zajebiscie do momentu gdy zacznie jakby sie okazywać że do końca już chyba blisko już za godzinę koniec i nagle BAM! To nawet nie połowa Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 36 minut temu, darkos napisał(a): Ta gra wjedzie w ciebie jak współlokator pod celą Będziesz grać i bawic sie zajebiscie do momentu gdy zacznie jakby sie okazywać że do końca już chyba blisko już za godzinę koniec i nagle BAM! To nawet nie połowa Pamiętam ten moment. Wjechal akurat wtedy ostatni akt Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Chciałem jeszcze przypomnieć, że ubicie wszystkich hord w tej grze to moralny obowiązek Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Zakup steelbukowy bo chce sobie "odłożyć" na półkę tego kocura. 4 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Ja bym zobaczył z chęcią zbiory Pucia i Asaxa xd 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Moja to nic specjalnego nie ma co oglądać i czym się chwalić, pewnie około setki gier z PS3, X360 i Xboxa One, a od dłuższego czasu głównie cyfra z wygody. Teraz nawet nie mam nawet jak zdjęcia zrobić bo wszystko jest pochowane gdzieś w pudłach przed dzieckiem. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 44 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja bym zobaczył z chęcią zbiory Pucia i Asaxa xd Mam tyle gier w pudłach co kot napłakał ale nie mam żadnego asasyna wiec jestem wyżej niż jimmy w hierarchii człowieczeństwa jbc Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Pucio? Ten gość wyzywał ludzi o płytowych małp, a sam ma ładną kolekcję pudełek. Zaraz okaże się, że ten chłop nawet nie lubi Zelda. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 7 godzin temu, dominalien napisał(a): To jest przyczyna upadku PP - zero zmysłu biznesowego. Odprawa w "normalnej" agencji celnej potrafi kosztować i 2 stówy. Ile razy ściągałem coś drobnego z zagranicy, lądowało na cle i nawet jak nie było cła ani VATu, opłata za odprawę celną - 160 zł. Ta opłata, którą bierze PP jest śmiesznie niska, cieszmy się z niej. No jeszcze czego k#rwa, żebym się z tego cieszył - jak coś opłacam na stronie sklepu to ma być już całość zapłaconej kwoty. A Poczta ma tak, że towar spoza UE do 150 euro bierze na klatę i załatwia formalności ze skarbówką za nas - tyle dobrego, więc faktycznie to 8,50 to pikuś, ale wolałbym nie ponosić dodatkowych kosztów wcale. Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Zakup steelbukowy bo chce sobie "odłożyć" na półkę tego kocura. Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Ja bym zobaczył z chęcią zbiory Pucia i Asaxa xd To samo sobie pomyślałem, jak zobaczyłem zdjęcie w stylu Sylvana (przy zachowaniu odpowiednich proporcji oczywiście.). Widzę sporo skośnych zboczeń, najlepsze multi ever i... Aliens vs Predator Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. squaresofter 221 Opublikowano 15 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października Znajdź dwa elementy niepasujące do załączonego obrazka. 11 4 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października 1 godzinę temu, Wredny napisał(a): No jeszcze czego k#rwa, żebym się z tego cieszył - jak coś opłacam na stronie sklepu to ma być już całość zapłaconej kwoty. Jakiś duży sklep internetowy może się będzie bawił w śledzenie przepisów celnych na całym świecie, żeby od razu obliczyć cło i podatek i pobrać od klienta i potem to jeszcze wysłać do odpowiednich służb, ale jaki mały sklep albo indywidualny sprzedawca będzie tak robił? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Polecam ale tylko dla prawdziwego zagrajmera 7 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Dwa samochodowe trupy, gierka o trupach i pudziany z sentymentu 8 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Forza to chyba nie taki trup, bo chyba wciąż działają serwery i można normalnie grać Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października No chodziło mi o to że obu już nie można kupić w cyfrze;) ale obie działają Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Po ostatnich Forzach tych starych nie chce się włączać. 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Raczej na odwrót właśnie - taki powrót do pierwszej FH to bajeczka przy tym ubisofciaku z "piątki". 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): No chodziło mi o to że obu już nie można kupić w cyfrze;) ale obie działają No działają, z tym że Driveclub działa w ograniczonym zakresie, bo odkąd wyłączyli serwery nawet tytułowych driveclubów nie doświadczysz Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Nom ale Tour można przejść i sobie pojeździć więc gitarka. Narazie włączyłem FH3 bo nigdy nie grałem i jest miło A mam takie pytanie do płytowców. Czy porysowana płyta może uszkodzić laser? Albo sprawić że laser będzie uszkadzał inne płyty? Jak wrzuciłem Drivecluba do czytnika to konsola niemal zawyła z bólu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rozi 601 Opublikowano 17 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 października A pamiętacie taką konsolę? 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 17 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 października Trochę sobie na forumku poczytałem że całkiem spoko sprzęcik do retro, jakiegoś pokemona złapać czy wąsaczem pobiegać za księżniczką piczą 11 3 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października 9 godzin temu, Rozi napisał(a): A pamiętacie taką konsolę? Na twoich zdjęciach prezentuje się zacnie ten Street, widać że zadbana. Ale w rzeczywistości ten plastik to chyba niezła tandeta? A Forza Horizon 3 to moja ulubiona część ze względu na setting, choć w samej grze spędziłem mniej czasu niż w 4 czy 5. Kupiłem XOS zamiast PS4 między innymi dla tej gry. Do dzisiaj pamiętam jakie wrażenie na mnie zrobiła słoneczna i różnorodna Australia. Szkoda że działa tylko w 30 klatkach na konsolach, nawet na XSX. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi