Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, A_Bogush napisał(a):

Na twoich zdjęciach prezentuje się zacnie ten Street, widać że zadbana. Ale w rzeczywistości ten plastik to chyba niezła tandeta?

Zadbana, zadbana. Wiadomo, widać, że to konsola sprzed 12 lat, ale w porównaniu do niektórych egzemplarzy, które widziałem (obrzydliwych, plugawych, ujebanych), to jest praktycznie jak nowa. Plastik mi odpowiada, bo piano black nienawidzę, a tutaj i trzyma się w rękach dobrze, i się nie palcuje, i nie widać rysek.

Opublikowano

Żebym ja tak dbał w swoją PSP 1004 jak byłem małolatem, ile razy ona mi upadła :( Teraz w życiu bym nie oprowadził do takiego stanu Cały faceplate potrzaskany, nawet LCD ma dużo takich małych wgnieceń w postaci kropek. A teraz się okazuje, że ceny PSP rosną, gdzie jeszcze niedawno były za grosze.

• WTF 1
  • Smutny 1
Opublikowano

Udało się dorwać wersję kompletną, a już trochę czasu tego szukałem. Akurat pojechaliśmy na wycieczkę do Warwick 2 godziny ode mnie a tam był też cex i akurat była ta gierka. Słyszałem ze gniot ale grałem kiedyś w to u kolegi w latach 90 na 486.

20241020_173621.thumb.jpg.60197743a0c3b87d900eca6b5c88ed87.jpg

• Plusik 7
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
3 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

ślepy czy co? przecież jest napisane na pasku na okładce, że digital

Niektóre DLC miały być na płycie więc milcz, bo nie Ciebie pytam

Opublikowano

Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster.

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster.

Może być tak że XsX i ps5 będą się różnić zawartością 

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał(a):

Nawet na ich oficjalnej stronie jest info, że Deluxe Edition zawiera kod na Expansion Pass, dający obydwa dodatki, więc na płycie tylko podstawka.

Na tym screenie jest tylko info o jedynce cyfrowo więc reszta powinna być na płycie.