Rozi 603 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października 25 minut temu, A_Bogush napisał(a): Na twoich zdjęciach prezentuje się zacnie ten Street, widać że zadbana. Ale w rzeczywistości ten plastik to chyba niezła tandeta? Zadbana, zadbana. Wiadomo, widać, że to konsola sprzed 12 lat, ale w porównaniu do niektórych egzemplarzy, które widziałem (obrzydliwych, plugawych, ujebanych), to jest praktycznie jak nowa. Plastik mi odpowiada, bo piano black nienawidzę, a tutaj i trzyma się w rękach dobrze, i się nie palcuje, i nie widać rysek. Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Street jest spoko i ma zajebisty ekran. Kupiłem nową kilkanaście lat temu za 250 zł i nadal wygląda jak nowa, plastik jest porządny a ekran zajebisty w tej wersji. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Żebym ja tak dbał w swoją PSP 1004 jak byłem małolatem, ile razy ona mi upadła Teraz w życiu bym nie oprowadził do takiego stanu Cały faceplate potrzaskany, nawet LCD ma dużo takich małych wgnieceń w postaci kropek. A teraz się okazuje, że ceny PSP rosną, gdzie jeszcze niedawno były za grosze. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. messer88 6 470 Opublikowano 18 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października Zobaczymy czy któreś to będzie GOTY czy dla mnie w tym roku wygra DLC (ale takie dobre, z nową mapką) 17 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 435 Opublikowano 18 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października (edytowane) Ostatnie dostawy z Najlepszego sklepu PerfectBlue Edytowane 18 października przez kaz1115 15 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 532 Opublikowano 18 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października Ostatnio obejrzałem najnowszą, trzecią część cyklu "A Quiet Place", spodziewając się gniota i byłem miło zaskoczony, więc z gierką również zaryzykuję. Do tego oczywiście idealny zestaw na Sylwestra i druga część Oceanhorn, żeby dotrzymywała towarzystwa pierwszej, którą też niedawno nabyłem. Tym sposobem aplikacja CLZ Games pokazuje mi ładniutkie 888 pudełkowych gierek na różne platformy: 19 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. iluck85 2 886 Opublikowano 18 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października 15 1 Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Kurde niektórzy tu chyba kupują wszystko jak leci co tylko ma premierę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ken Adams 274 Opublikowano 19 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 października A troche smiechu sie przyda 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mustang 1 740 Opublikowano 19 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 października Czas był w końcu stać się posiadaczem jakiejś konsoli Nintendo i zacząć nadrabiać zaległości 20 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 986 Opublikowano 19 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 października Kolejny klasyk do kolekcji w Big Box Nowa karta do kolekcji. Tym razem GeForce 7600GS. Moja ostatnia karta zanim kupiłem X360 i zostawiłem PC Gaming na 12 lat. Ta seria kart to była ostatnia która miała karty na AGP. Nie kupiłem jej, mój Geforce 6800GS padł i został wymieniony na tę kartę. Po latach dowiedziałem się ,że mnie oszukano i zaproponowano gorszą kartę. A mogłem brać gotówkę no ale byłem dzieckiem. Kolejne polskie wydanie do kolekcji, wylicytowane za grosze ale bez instrukcji :( No i nowy procek do PC. 14 4 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Udało się dorwać wersję kompletną, a już trochę czasu tego szukałem. Akurat pojechaliśmy na wycieczkę do Warwick 2 godziny ode mnie a tam był też cex i akurat była ta gierka. Słyszałem ze gniot ale grałem kiedyś w to u kolegi w latach 90 na 486. 7 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 361 Opublikowano 21 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 października Do premiery switcha 2 ogram sobie sztosiki 18 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 22 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 października Perfect Blue mimo informacji, że wysyłka może być opóźniona jak zwykle dowiozło 14 2 Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października @Ins daj znać proszę czy DLC-ki i Alan Wake Remastered są w formie kodu czy na płycie Cytuj
krzysiek923 1 656 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 5 minut temu, jimmy napisał(a): @Ins daj znać proszę czy DLC-ki i Alan Wake Remastered są w formie kodu czy na płycie ślepy czy co? przecież jest napisane na pasku na okładce, że digital 2 Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 19 godzin temu, badzejo napisał(a): Do premiery switcha 2 ogram sobie sztosiki Ale złą Zeldę kupiłeś Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 3 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): ślepy czy co? przecież jest napisane na pasku na okładce, że digital Niektóre DLC miały być na płycie więc milcz, bo nie Ciebie pytam Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster. Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster. Może być tak że XsX i ps5 będą się różnić zawartością Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Nawet na ich oficjalnej stronie jest info, że Deluxe Edition zawiera kod na Expansion Pass, dający obydwa dodatki, więc na płycie tylko podstawka. Cytuj
krzysiek923 1 656 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 28 minut temu, jimmy napisał(a): Niektóre DLC miały być na płycie więc milcz, bo nie Ciebie pytam wcale nie pytałeś też o aw remastered lol 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 19 minut temu, Wredny napisał(a): Nawet na ich oficjalnej stronie jest info, że Deluxe Edition zawiera kod na Expansion Pass, dający obydwa dodatki, więc na płycie tylko podstawka. Na tym screenie jest tylko info o jedynce cyfrowo więc reszta powinna być na płycie. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Ale masz napisane, że zawiera Expansion Pass, czyli automatycznie nie zawiera dodatków, tylko kodzik na pass, który te dodatki umożliwia pobrać gratis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi