Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 hours ago, Paolo de Vesir said:

Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster.

Na Xboxa lepiej kupić cyfrową wersję deluxe z dodatkami prosto z Nigerii za mniej niż stówę :nosacz2:

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał(a):

Ale masz napisane, że zawiera Expansion Pass, czyli automatycznie nie zawiera dodatków, tylko kodzik na pass, który te dodatki umożliwia pobrać gratis.

Dla mnie to po prostu info, że cała zawartość Passa jest w zestawie. Jeżeli dodatku Lake House nie ma na płycie no to chujowe zagranie, bo ten ma chyba premierę razem w fizykiem?

Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał(a):

Dla mnie to po prostu info, że cała zawartość Passa jest w zestawie. Jeżeli dodatku Lake House nie ma na płycie no to chujowe zagranie, bo ten ma chyba premierę razem w fizykiem?

Obejrzałem na YT dwa unboxingi pudła na PS5. Jest tylko jedna ulotka z kodem na Alana 1, czyli wszystkie DLC do AW2 muszą być na płycie :ohboy:

I jest alternatywna okładka na odwrocie.

Opublikowano
32 minuty temu, oFi napisał(a):

Ogłaszali może też wersje 4,5,6 w physicalu?

Nie wiem, ale jak to wydali to w sumie czemu nie mają wydać reszty? A nie będę czekać, bo potem nigdzie nie kupię.

Opublikowano
22 minuty temu, Dr.Czekolada napisał(a):

Niekoniecznie są per se na płycie (Lake House na bank nie jest) tylko trzeba je pobrać, ale jeżeli ci chodzi o przypisanie do konta to tak. Znajomy pożyczy płytkę i będzie mógł w nie zagrać jak ma dostęp do neta.

Racja, skrót myślowy z mojej strony. Zobaczymy, ale dobrze że to nie jednorazowy kod!

Opublikowano
W dniu 18.10.2024 o 17:16, iluck85 napisał(a):

IMG_3133.jpeg

Nawet ładne, zachciało mi się ps5 i powrotu do fizycznych nośników. Z drugiej strony nie ma gdzie tego trzymać i ponad 200 zł za dyskietke kiedy cyfra jest teraz za 67 zł na promce. Może kiedyś.

Btw w perfect blue ostatnia sztuka tego tum rejda.

Opublikowano
28 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

SIlent grany od premiery, następny anal w kolejce, chociaż chłopaki mówią że Control trzeba przejść przed to tez już idzie :bella:

Dobrze się bawiłem w AW2 bez przechodzenia Control. Trochę tylko pograłem i może kiedyś domęczę, bo straszna to nuda.

• Plusik 1
Opublikowano

IMG_20241024_121855.jpg

4 godziny temu, Jeez_PS napisał(a):

SIlent grany od premiery, następny anal w kolejce, chociaż chłopaki mówią że Control trzeba przejść przed to tez już idzie :bella:

image.thumb.png.d985583fc73b0edaca4e04fc60fd3b25.png

Daj znać Ty albo ktoś kto też kupił pudło - są ploty, że niby i tak trzeba ściągać dane z neta żeby grę odpalić (na pewno na xboxie tak jest, ale jak z ps5?).

• Plusik 4
Opublikowano
W dniu 17.10.2024 o 14:45, Rozi napisał(a):

A pamiętacie taką konsolę? :obama:

IMG_20241017_141246.jpg

IMG_20241017_141311.jpg

Pamiętacie ten zakup? No niestety, moje oczy nie są w stanie zdzierżyć tej płynności i rozdzielczości. Dlatego cudowne wspomnienia lecą do Żyda (jak chcecie kupić, to PW, hehe), a zainwestowałem w najnowszego handhelda Xiaomi - XIAOMI BOARD PRO:

IMG-20241025-135013.jpg

Emuluje PSP, PS2, a nawet w gry ze sklepu Play można grać!

Żartuję, to mój Xiaomi Redmin Note 11 Pro ze szuflady włożony do pado-uchwytu Gamesir G8. Powiem Wam, że jakość jest zajebista, gałki i triggery z efektem halla, komfort w trzymaniu (podobna budowa jak pad do nowych Xbączurów), a telefon jest wpięty do uchwytu wtyczką USB-C. Dodatkowo ładowanie passthrough i gniazdo słuchawkowe. No fajna bestia! A gierki śmigają jak złociuchno:

IMG_20241025_134459.jpg

IMG_20241025_134615.jpg

• Plusik 3
  • beka z typa 9