Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października straszne dymanie bociarskich Cytuj
badzejo 378 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 godzinę temu, messer88 napisał(a): Ale złą Zeldę kupiłeś Melduję że wszystko w porządku Sztosa 10/10 Zelde BoTW ukończyłem Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 2 hours ago, Paolo de Vesir said: Mimo, że mnie interesuje wersja XSX to też podłączam się do pytania - słyszałem, że na nośniku jest tylko połowa pierwszego aktu i resztę trzeba dociągnąć, a na reseterze padło, że na płycie jest cała gra z pierwszym DLC, a do pobrania jest to drugie i remaster. Na Xboxa lepiej kupić cyfrową wersję deluxe z dodatkami prosto z Nigerii za mniej niż stówę Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 1 godzinę temu, Wredny napisał(a): Ale masz napisane, że zawiera Expansion Pass, czyli automatycznie nie zawiera dodatków, tylko kodzik na pass, który te dodatki umożliwia pobrać gratis. Dla mnie to po prostu info, że cała zawartość Passa jest w zestawie. Jeżeli dodatku Lake House nie ma na płycie no to chujowe zagranie, bo ten ma chyba premierę razem w fizykiem? Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Na Xboxa lepiej kupić cyfrową wersję deluxe z dodatkami prosto z Nigerii za mniej niż stówę Drażni jednak ta niekonsekwencja w wydaniach pudełkowych, taki Cymbergaj ma np. DLC na płycie. Cytuj
drozdu7 2 865 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Oj Paweł nie wiem czy jest sens pakowania się w płyty Xboxowe Lepiej kup na plejce Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Będą białe kruki za jakiś czas! 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grześ 411 Opublikowano 22 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 października Kolejny "plej" do kolekcji Gdy lata temu dostałem od dziadków PSXa, w pakiecie był Final Fantasy VII. Później podczas zakupu PS2 pierwszym tytułem obowiązkowo musiał być Final Fantasy X. Zanim jeszcze uzbierałem na PS3, na półce stał już Final Fantasy XIII. Niestety, gdy kupiłem PS4 żadnego "fajnala" jeszcze nie było, ale tym razem już są, więc nie mogło być inaczej 20 4 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października W dniu 18.10.2024 o 17:16, iluck85 napisał(a): Ogłaszali może też wersje 4,5,6 w physicalu? Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 3 godziny temu, Square napisał(a): Dla mnie to po prostu info, że cała zawartość Passa jest w zestawie. Jeżeli dodatku Lake House nie ma na płycie no to chujowe zagranie, bo ten ma chyba premierę razem w fizykiem? Obejrzałem na YT dwa unboxingi pudła na PS5. Jest tylko jedna ulotka z kodem na Alana 1, czyli wszystkie DLC do AW2 muszą być na płycie I jest alternatywna okładka na odwrocie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Niekoniecznie są per se na płycie (Lake House na bank nie jest) tylko trzeba je pobrać, ale jeżeli ci chodzi o przypisanie do konta to tak. Znajomy pożyczy płytkę i będzie mógł w nie zagrać jak ma dostęp do neta. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 32 minuty temu, oFi napisał(a): Ogłaszali może też wersje 4,5,6 w physicalu? Nie wiem, ale jak to wydali to w sumie czemu nie mają wydać reszty? A nie będę czekać, bo potem nigdzie nie kupię. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 22 minuty temu, Dr.Czekolada napisał(a): Niekoniecznie są per se na płycie (Lake House na bank nie jest) tylko trzeba je pobrać, ale jeżeli ci chodzi o przypisanie do konta to tak. Znajomy pożyczy płytkę i będzie mógł w nie zagrać jak ma dostęp do neta. Racja, skrót myślowy z mojej strony. Zobaczymy, ale dobrze że to nie jednorazowy kod! Cytuj
Chewie 176 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października W dniu 18.10.2024 o 17:16, iluck85 napisał(a): Nawet ładne, zachciało mi się ps5 i powrotu do fizycznych nośników. Z drugiej strony nie ma gdzie tego trzymać i ponad 200 zł za dyskietke kiedy cyfra jest teraz za 67 zł na promce. Może kiedyś. Btw w perfect blue ostatnia sztuka tego tum rejda. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 870 Opublikowano 24 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 października SIlent grany od premiery, następny anal w kolejce, chociaż chłopaki mówią że Control trzeba przejść przed to tez już idzie 13 3 Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 28 minut temu, Jeez_PS napisał(a): SIlent grany od premiery, następny anal w kolejce, chociaż chłopaki mówią że Control trzeba przejść przed to tez już idzie Dobrze się bawiłem w AW2 bez przechodzenia Control. Trochę tylko pograłem i może kiedyś domęczę, bo straszna to nuda. 1 Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 4 godziny temu, Jeez_PS napisał(a): SIlent grany od premiery, następny anal w kolejce, chociaż chłopaki mówią że Control trzeba przejść przed to tez już idzie Daj znać Ty albo ktoś kto też kupił pudło - są ploty, że niby i tak trzeba ściągać dane z neta żeby grę odpalić (na pewno na xboxie tak jest, ale jak z ps5?). 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 816 Opublikowano 24 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 października Mój Alan nadal w folii więc nie sprawdzę. Rozfoliuje pewnie dopiero jak kupię PS5 Pro ... o ile skończy się ten cyrk z napędami. Tak czy inaczej wpadł kolejny tytuł 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 960 Opublikowano 24 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 października Trochę dobroci się nazbierało od ostatniego posta 11 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 982 Opublikowano 24 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 października Czas na te gry znajdę prawdopodobnie najwcześniej za dwa lata xd Najbardziej cieszę się z Dark Forces, które jest chyba moją ulubioną grą z serii Star Wars 12 2 Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października W dniu 17.10.2024 o 14:45, Rozi napisał(a): A pamiętacie taką konsolę? Pamiętacie ten zakup? No niestety, moje oczy nie są w stanie zdzierżyć tej płynności i rozdzielczości. Dlatego cudowne wspomnienia lecą do Żyda (jak chcecie kupić, to PW, hehe), a zainwestowałem w najnowszego handhelda Xiaomi - XIAOMI BOARD PRO: Emuluje PSP, PS2, a nawet w gry ze sklepu Play można grać! Żartuję, to mój Xiaomi Redmin Note 11 Pro ze szuflady włożony do pado-uchwytu Gamesir G8. Powiem Wam, że jakość jest zajebista, gałki i triggery z efektem halla, komfort w trzymaniu (podobna budowa jak pad do nowych Xbączurów), a telefon jest wpięty do uchwytu wtyczką USB-C. Dodatkowo ładowanie passthrough i gniazdo słuchawkowe. No fajna bestia! A gierki śmigają jak złociuchno: 3 9 Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 7 minut temu, Badus napisał(a): A gdzie dusza? Została w 2006 roku. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wojtas011 560 Opublikowano 25 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 października 31 minut temu, Badus napisał(a): A gdzie dusza? 11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi