Beelzeboss 313 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października gamesir ma dobre pady. Mam do xboxa i jestem zadowolony. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 261 Opublikowano 26 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 października Coroczny rytuał, tzw. guilty pleasure 10 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 986 Opublikowano 26 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 października Kolejne dwa pady do Saturna. 55 zł z wysyłką za dwie sztuki mam ich już spokojnie ponad 10 ale w tych pieniądzach szkoda nie brać. Długo szukałem pada pod stare PC. Potrzebny mi do budy którą mam pod DOSa i do budy z Socket 7. Trafił mi się nówka sztuka WinGmana od Logitecha Ogólnie sporo wychodzi starych leżaków magazynowych które gdzieś się tam zapodziały. Kupuję po kilka sztuk jak są w znośnych cenach czy to myszki i klawiatury pod PS2 czy teraz pady. W tle widać kolejną klawiaturę, dokupiłem jeszcze jedną sztukę tej co widać na innym zdjęciu, jest mega wygodna, nówka w foli i 40 zł? Szkoda nie kupić na zapas pod stare PC. AMD K6 400 MHz na FSB 66. To jest niesamowite w jakiej nieświadomości żyłem jako dziecko mając pentiuma 200 MMX, wymieniłem go kiedyś na 233 MMX, dokupiłem Voodoo 1 i dołożyłem pamięci SDRAM i myślałem ,że to koniec. A po tylu latach okazuje się ,że można tam było wsadzić AMD K6 400 MHz i mieć podobną wydajność jak mój kolega na celeronie 350 w nowszym komputerze. Co prawda on miał już kartę pod AGP ale jednak mógłbym pograć w o wiele więcej gier. Zamiast kupować kolejną grę to mogłem w 1999 roku za 200 zł kupić Voodoo 2 i do tego procek za 100 parę złotych i mieć całkiem fajnego kompa. A nie przeskok dopiero w 2002 roku na Athlona XP xd. Z tego co widziałem są też K6 o prędkości 550 ale pewnie tego moja płyta nie obsłuży. Wiem ,że niektóre dało się aktualizować pod Socket 7 Super. Mam co prawda nowszą płytę bo z pamięciami SDRAM i portami USB ale nie mam AGP. Ogólnie dzisiaj znowu zapowiada się retro wieczór z PC ciekawe ile w Quake 2 wyciągnę w porównaniu do pentiuma 233 MMX. Przetestuję też Max Payne i Red Faction dzisiaj. Oba działały na komputerze kumpla, nie miały stabilnych 30 klatek ale je skończył xd Red Faction działał o wiele lepiej od Max Payne. No i Geforce 4 MMX, wersja 440 dokładnie taką miałem, lekko podkręconą. Budżetowa karta ale był to jeden z mocniejszych MMXów. Ogólnie po tylu latach widzę ,że wcale tak szybko komputery się na starzały w latach 90 czy 2000 tylko byliśmy biedakami Europy i rodzice kupowali nam tanie zestawy z obciętymi kartami, gorszymi płytami głównymi, tańszymi wersjami procków dlatego te nowe gry po 2 latach działały tak sobie Taki MMX 4 to połowa normalnej karty GeForce 4. Kolejne zapasy do retro PC xd Wcześniej wrzucałem płyty, tak teraz prasa do kompletu aby lepiej wczuć się w klimat lat 90 i początku 00 19 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 172 Opublikowano 26 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 października Tylko kolejny plastik do nie grania i zabierania kurzu 9 1 Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Noo, tak, ostatnio znalazłem na podłodze w rogu jajo wielkiego pająka, całe oklejone kurzem i owinięte pajęczynami. Okazało się, że to mój RG35xx. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 532 Opublikowano 26 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 października Soul Reavera raczej nie ruszę, bo i tak wychodzi remaster, ale pierwszą część LoK jak najbardziej sobie odświeżę. Do tego kolejny amigowy zestaw od Bitmap Brothers - uwielbiałem ich gierki za gówniarza. Oprócz strasznych staroci, staroć dużo młodszy, czyli remaster mojego ulubionego DmC, a także Stanley Parable, którego wszyscy mocno polecają. 10 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Na to evercade to z czego porty wychodza? Psx, pc? Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 4 godziny temu, Figuś napisał(a): Tylko kolejny plastik do nie grania i zabierania kurzu Też czekam na swojego, do teraz nie wiem po co Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Godzinę temu, Mejm napisał(a): Na to evercade to z czego porty wychodza? Psx, pc? PSX i to takie bez żadnej podbitki 1 Cytuj
WisnieR 2 713 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Kupiłem sobie pada z ekranem LCD, co bym mógł pograć w łóżku gdy w salonie leci Psi Patrol. Czy ze mną zostanie? Nie wiem. Póki co słabo współpracuje w sypialni z moim WiFi, ale może wymiana routera coś pomoże. O dziwo Remote Play w telefonie śmiga jak złoto w tym samym miejscu. 3 3 1 Cytuj
MEVEK 3 468 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października 3 godziny temu, WisnieR napisał(a): Kupiłem sobie pada z ekranem LCD, co bym mógł pograć w łóżku gdy w salonie leci Psi Patrol. Czy ze mną zostanie? Nie wiem. Póki co słabo współpracuje w sypialni z moim WiFi, ale może wymiana routera coś pomoże. O dziwo Remote Play w telefonie śmiga jak złoto w tym samym miejscu. to trochę słabo jak oficjalny sprzęt do tego przeznaczony działa słabiej niz appka w telefonie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 27 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 października Klasycznie nieco niebieskiego oraz zielonego dobra skąpanego w czerwieni. W Astro Bot ukończyłem już kilkanaście etapów. Śliczna, zabawna, znakomita gra. Gorąco polecam. Tekken 8 w wersji na PS5 udało mi się kupić przedpremierowo. Jako jeden z pierwszych graczy zdobyłem w niej . Piękna, kapitalna pozycja. Teraz przyszedł czas na wersję na Xbąka. Kolekcjonersko ląduje na regale, ale zapewne skończy się tak, że pewnego dnia folia zostanie zdjęta i na jednym posiedzeniu skuszę się na calaka. Najnowszy nabytek. Darkest Dungeon to jedna z moich ulubionych gier na ósmej generacji konsol. Ukończyłem ją na PS Vita, Słiczu, PS4/5 oraz na X bąku. Fenomenalny tytuł. Zakup kontynuacji to była sprawa oczywista. Premierowo kupiłem na PS5 (cyfra). Pod koniec miesiąca wypuszczono wersję fizyczną, więc będzie ogrywane w formie przenośnej. Gra wygląda obłędnie ma nieprawdopodobny klimat, jest niezwykle wymagająca. Istna rewelacja. 19 2 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Dwie gierki w bardziej dopakowanych edycjach, bo akurat trafiły się za spoko kasę. Little Town Hero chciałem sprawdzić, bo zawsze jestem ciekaw co tam poza Pokemonami game Freak kręci. The Ascent nie znałem, ale strzelanka w klimatach cyberpunkowych, wiec powinno być spoko. 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czokosz 62 Opublikowano 27 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 października (edytowane) Jakoś parę miesięcy temu ograłem Dark Souls 3, który był moją pierwszą grą od FromSoftware i tak mi się spodobało, że mam ochotę nadrobić ich pozostałe tytuły. Oceny wskazują, że Bluepoint się postarał odświeżając tego klasyka, więc Demon's Souls pójdzie na pierwszy ogień. Z kolei pierwsza odsłona Blasphemous to jedna moich ulubionych metroidvanii, więc nie mogłem sobie odpuścić kontynuacji. Początkowo drugą część kupiłem w cyfrze, ale finalnie wyszło tak, że zrobiłem zwrot i wziąłem wersję pudełkową. Edytowane 27 października przez Czokosz 7 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 973 Opublikowano 27 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 października Nowy klocek (stary zaliczył 3rod) Coś na pstryka no i nie zabrakło gier na iksa 13 4 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października W dniu 26.10.2024 o 21:52, Wredny napisał(a): PSX i to takie bez żadnej podbitki To powodzenia z ogrywaniem legacy of kain blood omen. Przeszedlem to na psx ostatnio i definitywnie bralbym wersje pc. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeez_PS 841 Opublikowano 28 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października Mario Party już przetestowane na dwóch sesjach w 4 osoby, lepszej gry na imprezy nie ma, ale to już wiedziałem - poprzednie części mocno były katowane. Control do ogrania przed Alanem 2 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 261 Opublikowano 28 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października Nigdy nie miałem Vity, postanowiłem to zmienić. Na Vinted w Rumunii udało mi się znaleźć nówkę 1104 (OLED, 3G, PAL) jeszcze z fabrycznymi plombami, dodatkowo nowa karta 16 gb w gratisie. Było trochę targowania, długo szło, ale dotarło bezpiecznie i...to nie był żaden scam, funkiel nówka W międzyczasie z pomocą forumowiczów zaopatrzyłem się w kilka tytułów oraz, jak się okazało, sporo więcej gier mam w bibliotece cyfrowej z Plusa (np. Uncharted, Gravity Rush). Chcę jeszcze doinwestować w kluczowe tytuły z PSP. Będzie co robić! 21 9 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Szanuję taki zakup bo sam uwielbiam giery na Vitę, zbieram od kilku lat i też się kiedyś zaopatrzyłem w nowego OLEDa z Japonii, za grosze. 1 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 973 Opublikowano 28 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października Kolejne zdobycze xowe Mega zadowolony jest m z MW w zajebistej stanie No nie mogłem przejść obojętnie koło PD Zero w steelbooku. Świetna zdobycz w super kondycji. Może gra niezbyt wybitna, ale wydanie naprawdę piękne. 14 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 28 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października W pierwszej kolejności kawałek plastiku, o którym ostatnio głośno nie tylko na forumie ale i w całym internecie A z gierek... wreszcie mogę postawić na półce ostatnią Yakuzę, jakiej brakowało mi w kolekcji - premierowy anglik Y0. GRIME zaciekawiło mnie kiedyś trailerem, Atari50 z kolei podpowiedział Amazon za 80pln. Reszta to nowości z listy must have, Metaphor już się zakręcił w czytniku, o-eeeee-suuuu co za giera! 16 3 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 6 minut temu, giger_andrus napisał(a): kawałek plastiku, o którym ostatnio głośno nie tylko na forumie ale i w całym internecie W normalnej cenie mam nadzieję? Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października W dniu 26.10.2024 o 22:41, WisnieR napisał(a): Kupiłem sobie pada z ekranem LCD, co bym mógł pograć w łóżku gdy w salonie leci Psi Patrol. Czy ze mną zostanie? Nie wiem. Póki co słabo współpracuje w sypialni z moim WiFi, ale może wymiana routera coś pomoże. O dziwo Remote Play w telefonie śmiga jak złoto w tym samym miejscu. Ja trochę szukałem optymalnego rozwiązania i raz przełączyłem Portala na sieć 2g, a PS5 na 5g i od tego czasu chodzi mi jak złoto. Warto czasami kombinować i nawet próbować ustawień, które wydaja się pozornie gorsze, a w praktyce może wyjść nieco inaczej. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Godzinę temu, Square napisał(a): W normalnej cenie mam nadzieję? Potwierdzam. Znajomy pomógł mi to kupić w UK w normalnej cenie. Cytuj
WisnieR 2 713 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Dokupiłem niezbędne akcesorium do Portala... Teraz w sypialni chodzi beż problemów. Polecam ten sprzęt. Za niecałe 400zł jakość sieci w domu zdecydowanie się poprawiła. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi