Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie pada z ekranem LCD, co bym mógł pograć w łóżku gdy w salonie leci Psi Patrol. Czy ze mną zostanie? Nie wiem. Póki co słabo współpracuje w sypialni z moim WiFi, ale może wymiana routera coś pomoże. O dziwo Remote Play w telefonie śmiga jak złoto w tym samym miejscu.

20241026_190815.jpg

• Plusik 3
  • Haha 3
  • WTF 1
Opublikowano
3 godziny temu, WisnieR napisał(a):

Kupiłem sobie pada z ekranem LCD, co bym mógł pograć w łóżku gdy w salonie leci Psi Patrol. Czy ze mną zostanie? Nie wiem. Póki co słabo współpracuje w sypialni z moim WiFi, ale może wymiana routera coś pomoże. O dziwo Remote Play w telefonie śmiga jak złoto w tym samym miejscu.

20241026_190815.jpg

to trochę słabo jak oficjalny sprzęt do tego przeznaczony działa słabiej niz appka w telefonie :reggie:

Opublikowano

Dwie gierki w bardziej dopakowanych edycjach, bo akurat trafiły się za spoko kasę. Little Town Hero chciałem sprawdzić, bo zawsze jestem ciekaw co tam poza Pokemonami game Freak kręci.  The Ascent nie znałem, ale strzelanka w klimatach cyberpunkowych, wiec powinno być spoko. 

Snapinsta.app_462756995_553119090443303_5581051003814531179_n_1080.jpg

• Plusik 9
Opublikowano
W dniu 26.10.2024 o 21:52, Wredny napisał(a):

PSX i to takie bez żadnej podbitki :reggie:

To powodzenia z ogrywaniem legacy of kain blood omen. Przeszedlem to na psx ostatnio i definitywnie bralbym wersje pc.

Opublikowano
6 minut temu, giger_andrus napisał(a):

kawałek plastiku, o którym ostatnio głośno nie tylko na forumie ale i w całym internecie

W normalnej cenie mam nadzieję?

Opublikowano
W dniu 26.10.2024 o 22:41, WisnieR napisał(a):

20241026_190815.jpg

Ja trochę szukałem optymalnego rozwiązania i raz przełączyłem Portala na sieć 2g, a PS5 na 5g i od tego czasu chodzi mi jak złoto. Warto czasami kombinować i nawet próbować ustawień, które wydaja się pozornie gorsze, a w praktyce może wyjść nieco inaczej. ;)