Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 686 Opublikowano Poniedziałek o 23:29 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:29 Kupiłem sobie na Alieexpress obudowę do pada Xbox Elite V1. Na starym padzie, który był w wersji czarnej, gumowe uchwyty poodklejaly się i porozciągaly. Dodatkowo sam plastik z obudowy zrobił się klejący i stwierdziłem, że zaryzykuję u chińczyka za 50zł. W 10 dni doszło coś takiego: Po podmianie padzik zyskał nowe życie i zdecydowanie bardziej w tej wersji kolorystycznej mi się podoba: 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 621 Opublikowano Wtorek o 15:12 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:12 U mnie drobiazgi. Nowość pudełkowa na PC. Rzecz dziś wręcz niesłychana, szczególnie w normalnej dystrybucji. A żeby było śmieszniej, to pudełko z kluczem Steam i mapką było tańsze, niż gra na samym Steam. Parę staroci na PC. MGS2 trochę fanaberia na półeczkę, ale była porządna sztuka w przystępnej cenie, więc się skusiłem. BfME też niedrogo. Lubię RTSy, a nigdy w to nie miałem okazji zagrać, więc się może kiedyś sprawdzi. Szczególnie, że w cyfrowej dystrybucji tego nigdzie nie ma i raczej na pewno nie będzie. I parę spontanicznych zakupów na klocka do wstecznej. Miał być sam Crimson Skies, ale licytacja zamknęła się poniżej 40zł, to "musiałem" coś dobrać jeszcze do darmowej wysyłki. I tak trochę się ta kwota powiększyła. Sam nie wiem, po co mi Morrowind, ale może z ciekawości sprawdzę wersję kĄsolową. Mapka w zestawie w stanie idealnym, to zawsze plus. Natomiast SC za grosze, a w Chaos Theory nigdy nie grałem, choć wszyscy chwalą. 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 320 Opublikowano Wtorek o 15:48 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:48 33 minuty temu, Suavek napisał(a): MGS2 trochę fanaberia na półeczkę, ale była porządna sztuka w przystępnej cenie, więc się skusiłem. Dorzuć sobie to i masz zupełnie nową gierkę: https://github.com/oct0xor/mgs2sos 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 839 Opublikowano Wtorek o 16:39 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:39 Godzinę temu, Suavek napisał(a): Parę staroci na PC. MGS2 trochę fanaberia na półeczkę, ale była porządna sztuka w przystępnej cenie, więc się skusiłem. BfME też niedrogo. Lubię RTSy, a nigdy w to nie miałem okazji zagrać, więc się może kiedyś sprawdzi. Szczególnie, że w cyfrowej dystrybucji tego nigdzie nie ma i raczej na pewno nie będzie. BfME bardzo fajna gierka, dosyć prosta strona ekonomiczna ale i tak gra się przyjemnie szczególnie jak lubi się ten świat. No i te wstawki filmowe robią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Assassins_78 812 Opublikowano wczoraj o 07:09 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:09 Tym razem troszkę więcej Coś pod retro, głównie emu Atari, Commodore (Amiga) - bardzo dobry joy z wytrzymałymi microstykami. Wyczuwalny klik no i mechanizm metalowy, nie tandeta plastikfantastik. Do kolekcji PS4 wpadły 4 pozycję, z jednej naprawdę się cieszę, bo wspominam cieplutko Wipout'a na szaraczka i PS3 Nie zabrakło nowych pozycji na xo. Assassin daje radę z tym dubbingiem 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 817 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Będzie masturbacja 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. badzejo 330 Opublikowano 17 godzin temu Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Świeżutkie zakupy, Mario kart 8 bez pudła ale za grosze wyrwane 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu @Assassins_78 ile dałeś za MW i gdzie udało ci się dorwać? 3xA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 812 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu CeX UK, kuzyn mi kupił koszt w sklepie stacjonarnym 34 funty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi