Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Suavek napisał(a):

Parę staroci na PC. MGS2 trochę fanaberia na półeczkę, ale była porządna sztuka w przystępnej cenie, więc się skusiłem. BfME też niedrogo. Lubię RTSy, a nigdy w to nie miałem okazji zagrać, więc się może kiedyś sprawdzi. Szczególnie, że w cyfrowej dystrybucji tego nigdzie nie ma i raczej na pewno nie będzie.

BfME bardzo fajna gierka, dosyć prosta strona ekonomiczna ale i tak gra się przyjemnie szczególnie jak lubi się ten świat. No i te wstawki filmowe robią robotę :D 

Brakuje tam jednej książeczki tej małej w formacie płyty i karty rejestracyjnej ale i tak jestem zadowolony ze stanu w jakim to jest. 

11 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Te boxy mają swój urok. Kiedyś wszyscy się pozbywali, bo miejsce DVD Box zrobił robotę, a dziś białe kruki i nie takie tanie

No żałuję ,że nie kupowałem big boxów jak w okolicach 2010-2014 latały po 50 zł hitowe gierki. No ale tak można o wszystkim mówić, gry na Famicoma kupowało się za grosze. Albo gry na Neo Geo MVS kupowałem po 30-50 dolarów gdzie dzisiaj po tyle ciężko kupić najtańszy tytuł na te platformę. Dzisiaj idealny czas na zbieranie gierek na X360, PS3, PS4, One. Wiadomo rzadki tytuł zawsze będzie drogi ale te popularne gierki to chodzą teraz w cenie flaszki. 

12 godzin temu, Chewie napisał(a):

Rayman 3 nie był w big boxie? Mam premierowe wydanie i tylko zwykłe pudełeczko :(

Był bigbox na polską premierę, bardzo ciężko dostać teraz. Ogólnie te polskie wydania gier to każdy trzyma w kolekcji i ciężko to kupić. Mnie jeden gość już kilka lat męczy o polskie świąteczne wydanie Jazz Jackrabbit 2 a nie mam tego na sprzedaż i nigdy nie wystawiałem. Chętnie zamienię się za bigboxa The Claw/ Kapitan Pazur:lapka:

Ja w pewnym momencie musiałem wszystko popakować do kartonów i żeby zaoszczędzić miejsce zostawiłem tylko zawartość i kolorowe okładki, a białe kartonowe pudełka wyrzuciłem. Kompletnych pudełek mam może kilkanaście. Pewnie wartość moich zbiorów jest niewielka.

Inna sprawa, że to były w większości jeszcze rzeczy na dyskietkach, a te, nawet jeśli je mam, są raczej w dużej części niesprawne.

1 minutę temu, dominalien napisał(a):

Inna sprawa, że to były w większości jeszcze rzeczy na dyskietkach, a te, nawet jeśli je mam, są raczej w dużej części niesprawne.

To już jest zbieranie makulatury i faktycznie ceny niskie. Chyba ,że masz mega hity i Dooma w big boxie na dyskietkach to czy te dyskietki działają czy nie cena jest taka sama.