dominalien 259 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu I tak nie planowałem sprzedawać, ale czasem sobie popatrzę i powspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu On 11/1/2024 at 8:15 AM, Ukukuki said: Brakuje tam jednej książeczki tej małej w formacie płyty i karty rejestracyjnej ale i tak jestem zadowolony ze stanu w jakim to jest. No żałuję ,że nie kupowałem big boxów jak w okolicach 2010-2014 latały po 50 zł hitowe gierki. No ale tak można o wszystkim mówić, gry na Famicoma kupowało się za grosze. Albo gry na Neo Geo MVS kupowałem po 30-50 dolarów gdzie dzisiaj po tyle ciężko kupić najtańszy tytuł na te platformę. Dzisiaj idealny czas na zbieranie gierek na X360, PS3, PS4, One. Wiadomo rzadki tytuł zawsze będzie drogi ale te popularne gierki to chodzą teraz w cenie flaszki. Dokładnie, jeśli chodzi o kolekcjonowanie to najlepiej to robić kupując gry z poprzedniej generacji. Trochę żałuję że kupowałem więcej gierek z Gamecube kiedy kończył żywota - Luigi's Mansion latał wtedy po 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Dostawa gierek z górnego rzędu idealnie się wstrzeliła w klimat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi